Kanske paj till kvällen?

Kok_2

Kok_3

Kok_1

Heeeeej,

Fredagen den trettonde idag…… Lite läskigt för en vidskeplig typ som mig;-)
Är ni det?

Näääää, nu satsar vi på att det här blir en riktig toppenfredag, eller hur? 🙂

Det var sååååå trevligt hos Stina igår! Det var Living and Room party ( hör o häpna, jag beställde INGET! Är inne i rensafas nu så då vill jag inte ta hem mer saker;)). Men Stina alltså!

11 thoughts on “Kanske paj till kvällen?

 1. Godmorgon favoritbönan!
  Här sitter jag i godan ro o dricker kaffe…
  Måste hämta lite till så väääääänta……..
  Heeeej igen…;)
  Någon sovmorgon blev det inte…jag kan omöjligt sova då andra i huset är uppe o skuttar… Så har jag sovit dåligt i natt igen så nu ser jag fram emot i morgon i stället…hihi…då skippar jag yogan och försöker sova i stället.
  Nu ska jag snart göra mig i ordning…ska ju både till frissan och nagelfixarstället i dag….ta hand om mig själv dag ju…
  Så ska jag köpa lunch däremellan o åka till Mattias jobb… det blir mysigt. Han kom seeeeent i går kväll o åkte tidigt så jag längtar efter honom..<3
  Du vet väl om att du är en helt fantastisk underbar människa och det är KLART att du ska gå skrivarkurs…å när du blir berömd författare så tar du med mig på alla roliga bokfester…;) Jag kan typ bära pennan som du ska signera böckerna med..;)
  Goo girl! Härligt att du insett att man ska göra må-bra-saker för att må bra…;)
  Å vardagsrummet…så härligt att det är helt färdigt nu och nog gör det mycket då den där sista pricken över i:et kommer på plats..
  Å vilket fint ljus du vann..
  Vackert att se på och jag är övertygad om att det doftar underbart!
  Nix måste gå o fota bilder till dagens inlägg…
  Har inväntat ljuset och det har kommit nu..;)
  Visst blir man lite gladare bara av att det är ljust längre på dagarna?
  Kram lilla snutna och ha en underbar dag du med. Tänk om vi hade kunnat luncha ihop, vad mysigt det hade varit.
  Kraaaaaaaam Katarina

 2. Kul att du kom! Jag hade ju lite rabatt och då blir det genast lite mer lockande. Spännande med din kurs, klart du ska satsa på en bok.
  Vi får se till att ses snart igen. Kram Stina

 3. Lena Axelsson

  I kväll blir det ett besök på Seasalt här Färjestaden…… har öppnat om helgen för säsongen…..vi går mot ljusare tider…. med nära och kära…..en försmak på Alla Hjärtans Dag…….Ha en bra kväll

 4. Vilken fin mortel. En sån har jag också haft men tänk vad jag är snabb på att kassera ibland…..Trevlig fredag. Kram Anette

 5. Vad roligt med party och väldigt duktigt av dig att inget handla, det brukar vara ganska svårt att låta bli 😉
  Smarrigt med paj, här blev det hemmagjord pizza, inte fel det heller.
  Trevlig helg fina du !
  Kram Pia

 6. Anna

  Hej Anna! Har varit hemma sjuk idag! Läste ikapp på din blogg. Du gör såå rätt som går på skrivarkurs! Jag är lite dålig på att läsa skönlitteratur men din bok skulle jag slänga mig över! Satsa på dig själv och dina drömmar, man ska ju bara ångra det man aldrig gjorde.
  Kram Anna

 7. Hej söta!

  Så bra du är som inte handlade något! Tänk, det går lite i perioder det där. Är ju alltid trevligt att shoppa men ibland har man mer kraft att stå emot begäret:)
  Klart du ska gå en skrivarkurs! Det är ju lite din grej, att skriva. Och allt som får dig att må bra ska du ju göra, bra där!:)
  Hoppas du har en mysig fredagskväll vännen!
  Här väntar jag på att G ska komma hem, han har haft möten i London och Edinburgh och kommer hem inatt. Har haft en känslosam kväll, fick avslag från försäkringskassan gällande gravidpeng och efter en tung vecka med många borta på jobbet och ännu högre arbetsbelastning än vanligt gick luften ur mig helt. Nu känns det dock lite bättre efter att jag pratat med nära o kära:)
  Kommer ju säkert bli sjukskriven i alla fall på halvtid (eller heltid) men hade varit så skönt med gravidpeng.
  Hur som så ska jag vila i helgen och ta nya tag nästa vecka:)
  Hoppas du får en jättebra helg min vän!

  Stor kram till dig!

 8. Ja, paj är ju alltid gott! Och förra helgen fick jag dammat av min wokpanna, efter tipset från dig. Det blev en härlig mix av grönsaker och risotto. Inte så tokigt alls, så tack för tipset! =) Jag hade alldeles glömt av att jag hade en sådan panna stående i skåpet.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram Petra

Comments are closed.