Så börjar jag drömma och fantisera…

atmycasa
Bild från @at mycasa

bjorklinge
Dörr Björklinge bild Pinterest

domsten

 

Dörr Domsten bild Pinterest

garderob

Platsbyggd garderob bild Piazzan blogg 

 

inspiration

 

Bild Pinterest

inspo hall_2

 

Bild Pinterest

inspo hall

Bild Pinterest

 

leilas

Pinterest, bilden finns i boken Welcome Home av Leila.

 

simplicity

 

Pinterest Hallinspiration Add Simplicity

Heeeeej!

Medans solen letar sig fram här börjar jag drömma… Samtidigt som jag drar runt
men dammsugaren och skurhinken.

Jag drömmer om den där nya entrén som förhoppningvis ska bli till under våren/sommaren.
Jag fyller min mapp för Entré/Hall i Pinterest så gott jag kan.
Fantiserar om vackra lampor, runt pelarbord (hi hi, det har jag faktiskt ett;-) som jag eller hrrrm
slöjdläraren Arne gjorde när jag gick i mellanstadiet. )
Det ska vara ljust, fräscht och kännas varmt välkomnande.
Praktisk, men snygg förvaring. Jag tror på dold förvaring då jag har svårt för att se en massa saker framme 😉

Man ska kunna spegla sig, fast det ska inte vara det första man ser när man kommer innanför dörren.
Man ska mötas av en vacker bukett, tända doftljus och en härlig välkomnande känsla.

Vilka är era bästa tips som vi bör tänka på när vi planerar för detta?
Ytan kommer bli ca 7-9 m2.

Nu ska jag göra det sista på städningen, sen ska jag ut och andas frisk luft!

Är det städdag hos er med? 😉
Jag är vanemänniska, som många av er redan vet..;)
Sen MÅSTE jag göra min hemläxa tills imorgon… Hu, jag skjuter på det…

Ha en fin torsdag! När lilla loppan kommer hem ska vi åka till ett kondis och fika minsann 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

 

16 thoughts on “Så börjar jag drömma och fantisera…

 1. Hjälp så mycket härlig inspiration!
  Dör för varenda dörr du visar, och den platsbyggda drömmen, åååååh..

  Ska bli SÅ kul att följa detta!

  Kram från en mamma i farten!
  Catta

 2. Gaaaah kanske har du två kommentarer från mig nu för den första försvann….

  Jag älskar gråa ytterdörrar och drömmer om en, gärna dubbeldörr och då får mannen mer projekt eftersom väggen måste breddas och fixas och rivas mm mm

  Det finns ingen speciell städdag hemma hos oss jag städar när det faller in, förutom att badrum och gästtoa måste vara fräscht hela tiden, lite annan skit dör man inte av men just där är jag nogrann.. man kan ju få oväntat besök som knackar på en fin ytterdörr hehe

  Hoppas ni får en mysig fika stund

  Kram Sandra

 3. God eftermiddag rara Anna!
  Så mycket fiiin inspiration du bjuder på idag!! Möjlighet till dold förvaring i er hall tror jag är klokt. Vår stora entré är ungefär 10 kvm och där valde vi att bygga dagbädden med förvaring som sväljer det mesta. Är jättenöjd med denna.
  Du är så duktig på att inreda så det kommer bli jättebra hur du än väljer att göra. Ska bli jättespännande att få se mer av detta längre fram!!
  Kram

 4. Härligt att drömma och fantisera och planera!!! Så kul med bygget!!!
  Vi packar för Sälen och åker på lördag. Åååh, det ska bli så härligt med snö och skidåkning en hel vecka.
  Kram kram

 5. Vad roligt med nya projekt på G!
  Tack för fina ord på min blogg och för att du tar dig tid att läsa!
  Kram från Gotland!

 6. Gokväll söta du!
  Vilka härliga bilder…att ha en stor hall som den på första bilden och även en massa dold förvaring vore ju en dröm. Vår hall är som så många andras i hus byggda på 50-60-talet liten och med trappan till övervåningen direkt. Ständigt blöta fötter om vintern samt ett rörigt första intryck är ett faktum…undrar just hur man tänkte på den tiden ;).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 7. haha, självklart! Städdag alltså 😉
  Rent och fräsch är det nu. Jag sitter här med benen högt. Pappan nattar bäbis och jag passar på att kika runt i blogglandia. Kikar såklart in här hos dig, njuter och blir alldeles nipprig av dina hallbilder. Att drömma- finns knappt något bättre!

  Hoppas du haft en helfin torsdag! Kram!

 8. Men såå snyggt med dubbeldörrar!! Så inspirerande bilder! Vi brukar också ha städdag på torsdagar men idag har det inte funnits någon tid till det (så himla tur att jag dansade runt på dammsugaren igår), har bara varit bus och lek:) Hoppas ni hade mysigt på kondis du och loppan!

  Kram fredrika

 9. Vilka härliga inspo bilder du bjuder på.
  Vi ska försöka bygga upp en ny altan igen, fick riva våran 2014 för den var helt murken på vissa håll, han som hade huset innan hade inte direkt gjort ett bra jobb om man säger så. Men den kommer bli i helt annat skick när min sambo bygger den nya, för någon mera noggrann får man nog leta efter, så det känns bra.
  Idag vid 13 tiden så ska jag åka hem på besök till Katrineholm, ska bli trevligt.
  Kommer ju ha daton

 10. Kom visst åt något som jag inte skulle så mitt meddelande skickades innan jag skrivit klart.
  Men jag fortsätter väl här då.
  Jag kommer ha datorn med så jag kan hålla mig uppdaterad på bloggar jag följer och även uppdatera själv så klart.
  Jag önskar dig en härlig helg
  Kram Linda

Comments are closed.