När man varit på överraskningsmiddag…

Duka_1

Duka_2

Duka_3
Urna från Ellos, kom i veckan 🙂 Med 30% rabatt blev det drygt en hundring för den!

Hallå där!

Ja, nu var det inte här hemma som överraskningsmiddagen ägde rum, men eftersom jag glömde
kameran igår så får ni lite bilder från i torsdags kväll 🙂

I morgon fyller min svärmor 60 år så hennes man hade ordnat med överraskning åt henne.
Vi åt på Söderport i Kalmar och sen spelade även ett bluesband från Danmark, Thomas Riesager.
Det jag hörde lät faktiskt väldigt bra.
Men tyvärr har jag fortfarande väldiga problem med för mycket ljud, så maken och jag avlägsnade oss då.
Vet att svärmor var väldigt nöjd med kvällen och det är ju toppen!
Maken och jag skålade lite i champagne när vi kom hem för henne och planerade för kommande projekt här hemma.
Det är ju liksom lite så vi är. Vi gillar att fixa här hemma 🙂

Nu ska jag hoppa in i duschen för att hämta min lilla semla och hennes två kusiner.
De ska gå på bio, Paddington, som ska vara en film för alla åldrar och riktigt kul 🙂
Själv tänkte jag gå på stan under tiden;-) Måååååste ha doftljus! Kan inte klara mig utan doftljus 😉

Vad ska ni hitta på denna lördag?

♥ Kramelikram Anna ♥

Duka_4

Duka_5

18 thoughts on “När man varit på överraskningsmiddag…

 1. Ellos levererar verkligen nuförtiden! Jag hade supersvårt för höga ljud och stora folksamlingar i början när jag var som sämst. Bra att ni åkte därifrån. Kram Helena

 2. Lät som en mysig kväll.
  Denna kväll så ska jag hem till en kompis och snacka lite skit, vi ska även beställa hem mat från Rhodos restaurangen här i stan, så jäkla gott med kolgrillat. Jag kommer få ta en taxi hem från henne sen, har faktiskt ingen lust alls att gå hem genom stan sent på kvällen, jag känner mig inte alls trygg att gå själv, det händer alldeles för mycket.
  Ha en fin Lördag
  Kram Linda

 3. Har spanat på den Ellos-snyggingen, så fin!
  Lät som en superkväll för svärmor, ja er med såklart 🙂

  Så härligt att ni delar intresset för hemmaprojekt, det är ju förbaskat roligt att komma på nya härliga idéer, och sedan förverkliga dem 🙂 Vi har oxå den biten gemensamt, även om jag är den mest drivande i det hela. Tror det har lite med att göra att jag är uppvuxen med händig pappa, som byggde vårt hus osv, medans Josef är uppvuxen med ensamstående mamma i hyresrätt, där man på sin höjd endast behöver byta glödlampor själv typ. För mig är det självklart att man gör det mesta själv innan man tar hjälp, för honom kan det vara lite tvärtom ibland, men han lär sig 😉
  Till våren ska vi bygga en liten uteplats till, lägga grus på framsidan, göra om i sovrummet osv. Ska bli jättekul!

  Hoppas du får en mysig stund på stan, och har du tid sen är du välkommen att kika in och tävla om en inredningsbok om du vill:)
  Kram Catta

 4. Hej Anna!
  Låter som en trevlig kväll & roligt att ni delar intresse att fixa där hemma. Samma här- huset är onekligen vårt gemensamma intresse och passion sedan många år av renovering och fixande. Än är det mycket kvar men vad skulle man annars göra:-)!?
  Gillar verkligen er glasveranda. Så otroligt vackert alltihop!!
  Idag dessvärre en lite tung Lördag här hos mig. Lilla huskatten Peach har haft problem med hälsan en tid och igår kulminerade allt i att hon fick ett krampanfall. Vi fick åka akut iväg till Veterinären och där fick vi beskedet att det kan vara någonting allvarligt men också att det inte alls behöver bli fler kramper utan kan vara en engångshändelse. Nu har vi fått kramplösande om det skulle upprepas. Peach är min älskling och betyder mest av allt på jordklotet för mig. Hon har varit hos mig i 14 år så börjar bli till åren, men jag är inte redo att ta farväl ännu. Nu ska vi avvakta och se vad som händer. Jag ber av hela mitt hjärta att allt ska ordna sig.
  Kram till dig!

 5. Vilka underbara bilder!!!!
  Ellos, dom kan dom :).

  Vad skönt att ni kunde lämna de trevliga festligheterna när du inte orkade längre, det är kärlek och omtanke <3.

  Ha en supermysig lördagkväll.
  KRAM

 6. Men ååå så fina bilder!
  Är det körsbär du har i? Jag har plockat in det och längtar så tills de slår ut.
  Mysigt för dem att gå på bio ensamma o lite skönt för lilla mamman att på strosa runt lite på stan…
  Å jag håller med…doftljus kan man inte leva utan.
  Jag mår inte så himla bra än….i eftermiddags efter kalaset kändes det som det börjar om igen…känner mig yr, trött o febrig…gaaaaah jag är sååååå trött på att inte må bra.
  Ha en mysig söndag nu finaste!
  kraaaam

 7. Vad kul med en sån överraskningsfest. Men skönt att vara hemma också. Spännande att se era projekt hemma. Har en massa lust att sätta fart här hemma också…
  Så fin urna. Mycket snyggt hos Ellos nu. Kram Suss

 8. Hej ja den urnan föll jag också för, snygg är den.
  Köpte även till krukan och vasen i samma serie 🙂

  Ha en skön kväll
  Kram Camilla

 9. Härligt firande av svärmor och förståndigt att lämna när det blev för jobbigt. Oftast biter man ihop och för lida av det så lång tid efteråt.Har du provat Yvelis doftljus? De är ekologiska och doftar ljuvligt och lagomt mycket. Kolla här om du inte vet vilka jag menar: http://www.yvelis.se/blogg/. Hoppas du fick en mysig stund på stan. Kram, kram

 10. Låter som ni hade det jättemysigt. och vilket fynd du gjort, jättefin vas, Ellos har riktigt snygga inredningssaker tycker jag.

  Ha en fin söndagkväll.

  Kram
  Helen

Comments are closed.