Jag vann en Personlig almanacka!!

Personlig almanacka_1

Personlig almanacka_2

Personlig almanacka_3

 

Hallå där!

Här jobbar Fröken Tö och Herr slask i team idag kan jag lova!!
För att gå ut i det här slasket krävs ju allvädersstövlar och det äger jag tyvärr inga.

I fredags fick jag en trevlig överraskning i brevlådan. Då kom min Personliga almanacka som
jag komponerat ihop. Jag vann en tävling hos Piccolecose och gissa om jag blev glad när jag fick
mailbesked om att jag hade vunnit!! 🙂

Så här blev min variant. Man kan ju komponera ihop de delar man själv vill ha och det är ju toppen.
Passar mig perfekt som gillar ordning och reda och struktur i vardagen 🙂

Den här veckan har jag som mål att rensa upp i Pysselrummet i källaren… Vi har flyttat ner allt
från loppans rum dit ner, så kan de sitta där nere med allt pyssel istället. Då finns allt på samma plats!
Men det kan ju vara så att det finns en del som behöver rensas ut med;-)

Brukar ni ha olika mål eller sysslor ni vill ha gjort under veckan?

Kanska dax att ta sig ner i källaren då… 😉

En fin måndag önskar jag Er alla!

♥ Kramelikram Anna ♥

Personlig almanacka_4

Personlig almanacka_5

Personlig almanacka_6

16 thoughts on “Jag vann en Personlig almanacka!!

 1. Vilken jättefin almanacka – grattis till vinsten!

  Jo jag brukar nog ha lite för många mål, men jag brukar ha någon slags priolista.

  Kram Malin

 2. Nja, jag brukar nog inte ha ett mål med veckan, men jag har ju många saker som ligger på “att-göra-någon-gång-när-jag-har-lust”-listan och den blir bara längre och längre då lusten inte alltid infinner sig ;-). Så en mål-för-veckan-lista vore kanske inte så dumt.
  Som svar på din kommentar hos mig så ja, jag jobbar på universitet :-). Närmare bestämt Hälsouniversitetet på Linköpings universitet. Vi har start både höst- och vårtermin på våra program, så det är full fart nu. Många vilsa nya studenter. Kul!
  Kram Helén

 3. Hejsan vännen!
  Grattis vilken turtjej du är . Blev väldigt fin med ert bröllopsfoto på och där ni alla tre är med <3.
  Jag köpte kalender från dem mycket förr men nu för tiden har jag tyvärr allt i mobilen…min värld skulle gå under om jag förlorade den ;).
  Ha en fin start på veckan, kram Ing-Britt

 4. Åh så fin din almanacka är! Perfekt val av bild!
  Jo, jag gillar också struktur och ordning, har ofta en del mål som ska “uppfyllas” under veckan. Men det är inte alltid jag lyckas, och då är det som det är. Anledningen brukar ju vara att jag inte orkat eller hunnit p g a annat 😉
  Kram och ha en fortsatt fin start på nya veckan!
  /Maria

 5. heeeeeeeeeeeeej skruttan!

  Du låter lite piggare o gladare…det är bra! 😉 ♥
  Grattis vilken fin vinst.
  Å vilken mysig bastu ni har tillgång till och ååå vad det såg mumsigt ut med våfflor.
  Å så underbart fint det blev med canvastavlan på glasverandan.

  Himmel så fort tiden snurrar just nu. Jag hinner ingenting alls känns det som och helst av allt vill jag bara gå o sova….
  Lite januaritrött tror jag..;)
  Ska på spinning ikväll i alla fall. det känns skönt efteråt..haha..
  Klart du å syrran ska med på formex. planera in det ni..
  Jag har ju företag och kan regga in er…;)
  Kraaaam Katarina

 6. Att vinna nåt så här direkt i början på året bara måste ju betyda att 2015 kommer att bli ett fullklomligt toppenår för dig! 😉 Puss på dig fining <3

 7. Jag försöker ha mål, men när det gäller att fixa hemma är det oftast projekt som är större och skjuts på framtiden. Ofta hinner jag inte att rensa så ofta, utan jag tar ett ryck när jag är lite långledig och vädret är dåligt.
  Träningen har jag veckomål med.
  Vilken fin almanacka! Kram

 8. Men grattis till den fina! Gillar de personliga kalendrarna även om jag aldrig haft någon själv men skulle vilja ha;) Superfin framsida, o så fina ni är där! Jag är ganska strukturerad med och vill planera och kunna bocka av, åtminstone i huvudet vad jag har gjort. Listor som en del älskar kan stressa mig. Har nästan alltid mål med dagen med saker som ska vara fixade innan kvällen, men ibland släpper jag allt och tar det en annan dag.

  Kram kram
  Adela

 9. Vad kul med vinst – grattis!
  Hur mår du annars?
  Vi var i Berlin med mitt jobb och alla respektive, 21 st, så himla kul!
  Kram kram

 10. Hej Anna!

  Grattis till den fina vinsten!
  En sådan har jag också…med mina personliga bilder. En jättefin idé tycker jag.

  Jag försöker att inte ha för många mål om vad jag ska hinna hemma eftersom jag mest “bara” hinner jobba, men nog finns det alltid tankar om vad man skulle önska hinna med. Tyvärr blir det ju mest vardagsbestyren och det andra är en bonus om det hinns nåt med.
  Jag skulle vilja hinna hur mycket som helst men men….Jobbet måste som sagt skötas först, och det är ju faktiskt ett intresse också.

  Hoppas du känner dig lite bättre.
  Härliga bilder från din helg.

  Kramar Mariette

Comments are closed.