Årets första…

Dottern

Lilla loppan brassar årets första våfflor…. 

 

Vafflor_1

Vafflor_2

Vafflor_3

Vafflor_4

Nam, nam… 🙂

 

Vafflor_5

Vafflor_6

 

Sen promenerade vi ner till Bastun, en sköööön promenad ner till värmen blev det.

Ekenas_1

Ekenas_2

Utsikt från bastun…

Bastu_1

Heeeej vänner!

Det här helgen var precis vad jag behövde nu 🙂 Så skönt med friskt luft, promenader,
våfflor, bastu och lite gotte!!

Hur har ni haft det i helgen?

Idag plockar vi lite här hemma. Maken fixar sista hyllplanet till lillfias rum och jag tar hand
om tvätt och det ni vet;-)
Sen är jag i valet och kvalet att ta ner ett hyllplan i köket och istället ha nån tavla där.. Eller
ska jag ha hyllplanet och då måla in det i väggfärgen och byta konsoller??
Ja, ni vet vääääärldsliga problem 😉

Vad pysslar ni med?

Ha en fortsatt skön söndag!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

Bastu_2

Bastu_3

12 thoughts on “Årets första…

 1. Hej vännen!

  Så gott med våfflor!
  Det ska jag nog göra någon kväll i veckan:)
  Just nu ligger G och vilar och jag ska ta ett bad eller en dusch, har inte bestämt mig vilket än;)
  Idag när G varit och handlat köpte han med Mac Donaldsmat hem, något vi inte ens äter en gång om året tror jag, men någon gång ibland blir jag sugen på det:)
  Det blir spännande att se hur du gör med det där hyllplanet i köket sen, om jag känner dig rätt så blir det toppenfint hur du än gör:)

  Ha en fortsatt lugn och skön dag vännen!

  Stor kram

 2. Hej raraste!
  Låter som om ni har haft en härlig helg. Såå himla underbart med bastubad vid havet…låter exotiskt i min värld.
  Här har jag investerat i en imac och är som ett barn på nytt…fattar knappt ingenting men sprudlar av glädje :D.
  Ha de så bra, kram Ing-Britt

 3. Hej Anna!
  Så himla mysigt- låter som du haft en alldeles perfekt helg tillsammans med de dina.
  Kul med nytt projekt- hyllan. Som sagt omväxling förnöjer och inte senare än igår hörde jag faktiskt att detta är en kvinnlig åkomma:-), män har tydligen inte samma behov av förändring i hemmet som vi, he, he…
  Tack för dina alltid så kloka ord. Fortsatt skön Söndag. Här stänger jag ner både huvud och kropp nu efter en massa städning hela dagen lång.
  Många kramar, Tina

 4. Så gott med våfflor, och jag som inte ens äger ett järn,. dags för det känner jag..

  Vi har haft en härlig helg, men intensiv (som det ofta är med småbarn), lekt med vänner och så 🙂
  INTE redo för ny jobbvecka, för jag är så trött! Men men, bara att bita i det liksom.

  Ha en supermysig söndagskväll fina du,
  kram Catta

 5. Men vilket härligt läge ni har, att bara kunna promenera ner till bastun, helt fantastiskt. Våfflor är galet gott, får jag nog göra till nästa helg. Låter som du haft den bästa helgen vännen. Kramisar Tina

 6. Härliga bilder från er dag! Våfflor hade faktiskt vi också -mums! Mina favorittillbehör är hackad rödlök, gräddfil och stenbitsrom, så himlans gott:) Så kul med en ny kamerakompis, ni kommer säkert ha mycket roligt ihop så fina bilder som du tar! Och heja dig som läser högt för ditt barn, jag får skämmas och säga att jag brukar överlåta den biten till mannen. Jag gillar verkligen inte att högläsa, och det är rent pinsamt med tanke på att jag är utbildad till… bibliotekarie..:)

  Om man har gått igenom svåra saker sjukdomsmässigt så förstår jag att tankarna gått på hur man vill ha det sen. Jag tror att många tänker alldeles för lite på den delen och så kanske det händer något som gör att de anhöriga står kvar och inte har en aning om vad man vill. Det behöver ju inte vara begravning utan t.ex. organdonation, etc. Jag hoppas att du mår bra nu?

  Som svar på din fråga inne hos mig: Ja, det stämmer. Jag har en neurologisk sjukdom som jag lever med.

  Ha en fin start på nya veckan! Kram/tanja

 7. Man behöver verkligen helger utan något inbokat ibland. Bara ta det lugnt och vila upp sig och umgås med sin närmsta familj. Här har vi gjort precis det samma. Myst, pysslat, varit ute på långpromenader och ätit gott.
  Ha en fin vecka!

Comments are closed.