Äntligen vinterväder…!!

DSC_1970

DSC_1971

DSC_1972

DSC_1973

Heeeej,

På juldagen tog vi oss en riktigt kylig promenad genom byn.
Kallt och krispigt var det.
Idag är det än mer kallt och pudrigt så det blir en utedag med korvgrillning och massor av frisk luft.
Känns härligt efter julen tycker jag.

Igår hade vi en så mysig kväll hos våra vänner här i byn. God mat och härliga pratstunder.

Så nu gör vi oss klara för en dag ute 🙂

Vad hittar ni på idag?

Ha en fin dag!

♥♥♥

Kramelikram Anna 

 

DSC_1974

DSC_1975

DSC_1976

DSC_1977

8 thoughts on “Äntligen vinterväder…!!

 1. Ja du nu har vi haft några riktigt kyliga dagar här i våran lilla stad, det har varit mellan 10-14 grader flera dagar men nu är det ca 8. Här är det soligt och helt vitt av frost och lite snö, så himla vackert.
  Jag längtar bort nu till Fjällen och dit åker vi på Tisdag efter att jag slutat jobba.
  Imorgon står det nagel förlängning på schemat för mig efter jobbet. Men jag är lite orolig för att min mage är i så dåligt skick just nu så det kan ju bli en jobbig tid att sitta där, men men hoppas att det går bra.
  Idag står det jobb på schemat 16-21:45
  Jag har inte tagit mig ut ordentligt i friska luften på länge för min mage har varit så jobbig nu ett tag och tyvärr vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att den ska bli bättre.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

 2. Visst är det skönt att få komma ut, fast vinden biter i kinderna, men frisk luft gör så gott åt oss människor.
  Har varit ute på promenad och städat huset, så nu lite datortid.
  Kram Helena

 3. God fortsättning Anna!
  Visst är det härligt att vara ute även om det är riktigt kallt nu! Vi har lite snö och har varit på skogspromenade r varje dag och njutit av det vackra vinterlandskapet.

  Kram Pernilla

 4. Låter som en härlig dag…finns väl inget som är så mysigt som att grilla korv ute. Här har vi haft runt -15 hela dagen så nu hoppas jag att isen lägger sig på sjön så vi kan gå ut till stugan och grilla korv.
  Idag har jag varit in på rean men köpte inte så mycket. Myste mest med min vännina medan barnen sprang runt och shoppade.
  Ha de gott, kramar Ing-Britt

 5. Hej fina!

  Så härliga bilder!
  Här har vi lite snö och -15 så det är lite för kallt för att vara ute längre tycker jag:)
  Annars låter ju korvgrillning som en bra idé en fin vinterdag.
  Vi har varit hemma hos mina föräldrar tillsammans med mostrar och kusiner, ätit gott och haft mycket trevligt idag.

  Hoppas ni fått en härlig dag!

  Stor kram vännen

 6. Jodu, nu blev det banne mig vargavinter på en gång. Jag är ju inte superförtjust i kyla och elände men måste nog ändå motvilligt erkänna att det ändå är lite mysigt med all snö som kom. Så länge jag inte behöver gå ut i den alltså, hahaha…

  Ha det bäst! Kram Anna

Comments are closed.