När man hittar en höjdare i källaren…

Amarone_1

Amarone_2

Amarone_3

Hallå hallå!

Här vaknade vi av vinande vindar utanför fönstret alldeles för sent…
Men ibland är det gott att ligga kvar i den där varma sängen en låååång stund och slumra lite.

Man man är ju något av en ölnörd, vilket innebär att han samlar en hel del på olika öl.
Nu får han ju ha dem för sig själv, för det är inte en dryck jag dricker precis frivilligt, om man säger så;-)
Men döm om min förvåning när det fanns en flaska “finvin” bland ölflaskorna där i källaren.

Så lent och gott och lyfte middagen ytterligare en dimension.

I em kommer svärfar och hans sambo på lite middag. Tänkte bjuda på en vegetarisk lasagne
och klassisk paj till efterrätt.

Vad hittar ni på idag?

Nu ska jag ta och dyka in i duschen och fixa till mig innan jag intar köket.
Maken byter däck och tvättar bil nr.2 och har lilla smulan till hjälp.
Det blåser halvstorm så jag är glad att jag slipper 😉

Ha en finfin söndag!

♥ Kramelikram Anna ♥

Amarone_4

Amarone_5

Amarone_6

12 thoughts on “När man hittar en höjdare i källaren…

 1. Vilken härlig lördag ni fick, hoppas vindarna lugnat sig hos er. Här är det lugnt och jag har just kommit in från en skogspromenad men maken är kvar och söker adventsgran som vi ska ha ute på gården. Han är så noga med det min skogsmulle så jag ser fram emot att få den på plats. Här är maken också en ölfantast och även whiskey, men inget av dem gillar jag så han har samma tur som din… Ha en bra dag! Kram, kram

 2. Hej där
  Vi vaknade till en grå mulen dag igen där man blir tvungen att tända en massa lampor när man klivit upp, så tråkigt men det är ju typiskt för November.
  Härligt att hitta lite go vin i källaren som man inte visste att man hade.
  Igår hämtade jag ut min jacka jag beställt och denna var lite större i storleken så den sitter lite pösigare än vad jag hade tänkte, men jag vågade inte chansa på en mindre storlek, men det är bra det då kan man ha tjocka tröjor under utan att det stretar någonstans.
  Denna dag för övrigt laddas inför kvälls jobb 14-21
  Ha en härlig Söndag
  Kram Linda
  Jag gillar din blogg massor den är så himla fin

 3. Hej fina Anna!
  År det dags för läkarbesök igen, hoppas att det inte är något allvarligt <3

  Härligt att finna en så skatt i källaren.

  Ha en fin söndag nu
  KRAM Susanne

 4. Älskar verkligen Amarone viner, inte får jag huvudvärk heller.
  Jag vet en sida som jag tycker du ska läsa. Stressmottagningen.nu heter den.
  Läs även suntliv.nu stresshantering.
  Ta hand om dig
  Kram Helena

 5. Woop, woop! Snacka om händerna i luften och klackarna i taket när man hittar en sådan goding i källaren. Så gott med amarone.

  Kram Linda

 6. Fantastiskt med ett gott vin, vilket fynd i källaren 😉
  Vi har räfsat löv idag. Ganska skönt ute om man håller i gång ändå och frisk luft behöver man ju!
  Sedan var vi hos goda vänner på fika, hallonpaj, mums! Annars har den mesta tiden gått åt till att fixa och göra om i M´s rum.
  Kram kram

 7. Hej fina!

  Äntligen kan jag kommentera!:)
  Ser inte hela ditt inlägg från mobilen så den lilla kommentarsbubblan har inte synts. Men nu när jag klickade på själva inlägget så kan jag kommentera:) Synd jag inte gjort det tidigare;)
  Hur som! Tack fina goa du för dina kommentarer! Du är så omtänksam vännen.

  Idag har vi firat pappa som fyllde i fredags. Nu myser jag i soffan under en filt, mår lite illa men hoppas att det bara är bebismagen som spökar, har dock inte mått illa på länge så jag vet inte:)

  Ha en bra kväll nu fina du!

  Stor kram

 8. Åh Mr Tommasi, me like! Älskar italienskt vin just av den runda, mjuka framtoningen. Njöt ett glas till den hemgjorda pizzan ikväll. Längtar efter Mr Ernestos godingar men får avvakta Kalmar en vecka eller två till. Vi åker alltid dit och käkar minst en gång per månad. Både maken och jag har ju bott i Kalmar och vi när en stor längtan dit väldigt ofta. Hoppas ni haft en skön söndag….Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/11/16/att-ge-tillbaka-lite/

 9. Ja usch och fy vad det har blåst idag! Hemskt höstväder…. Själv har jag fortsatt kalasa, har haft kalas hela helgen känns det som. Men jag antar att det blir så när vi inte lyckades samla familjen vid ett och samma tillfälle, då blev det uppdelat och därmed ett längre firande. Inte så dumt! 🙂
  Kram Jennica

Comments are closed.