Ljusslingor och hyacintfrossa!

Kok_1

Kok_2

Hej på Er!

Utanför smattrar regnet med stora droppar mot fönsterrutan.
Skulle verkligen behöva putsa de där fönstren, men det känns liksom som världens mest
otacksamma uppgift under rådande väderlek.

Nästa vecka tänkte jag få upp stjärnor och adventsljusstakar ett rum i taget.
En del tycker att de ska inte tändas förrän första advent, men eftersom systern min och jag
åker till Stockholm nästa söndag vill jag gärna ha det klart.
Det är dax för kontroller av olika slag den 1-2 december och jag är så tacksam att min syster
åker med mig.

Så nu ska jag snart plocka fram den där adventslådan och göra en inventering. Några adventsljusstakar
har jag plockat fram då de ska säljas. Tycker inte att de passar in längre och då kan man ju lika gärna sälja dem,
än att de står och samlar damm. Det är ju liksom inte min melodi;-)

Har ni inventerat bland stjärnor och ljusstakar?

Ha en fin måndag where ever you are!

♥ Kraaaam Anna ♥

Kok_3

Kok_4

Kok_5

14 thoughts on “Ljusslingor och hyacintfrossa!

 1. Hej fina!

  Tycker inte det är för tidigt att plocka upp stjärnor och stakar nästa vecka, är ju liksom adventsveckan:)
  Måste också göra en inventering. Blev otroligt sugen på Ernst adventsljusstake, vi får se:)
  Annars har vi mest stjärnor men tror vi behöver komplettera.

  Är det rutin/årskontroller ni ska på den helgen?

  Här har jag en hemmadag. Min mage har inte varit bra i helgen och igår kväll mådde jag jätte illa. Pratade med barnmorskan idag och det är troligtvis magkatarr så med lite medicin och vila ska det nog ordna upp sig:)

  Ha en bra dag fina du!

  Kramis

 2. Hej 🙂 Så mysigt du gjort det. Är så mörkt ute nu att jag egentligen tycker man kunde få sätta upp alla mysljus redan nu. För att få njuta av dom ett tag.
  Tänker börja till helgen då mina vänner kommer och binder kransar 🙂 Perfekt ursäkt att få tjuvstarta, om man nu behöver någon. Kram och ha en fin dag

 3. Hej vännen! Visst får man frossa lite 😉 Jag har köpt två nya stjärnor i guld i år…
  Ja, jag använde en mall jag hittade på nätet, till rådjuret. Vill du ha den?
  Kram

 4. Anna-Karin

  Hej Anna! Så mysigt du gjort, jag har också tjuvstartat med slingor och hyasinter i fina silvriga krukor 🙂 Jag klädde vår minigran från Ikea idag (liite tidigt men det är ju så mysigt ) Ikea har supergulliga minigranar för 49kr som man kan ha inne. Hittade en mysig slinga på Netto(min favoritaffär) med stjärnor för 15 kr idag så kunde inte vänta 🙂 Håller tummarna för att alla dina prover ser fina ut. Kram

 5. Såå mysigt o såå fint. Jag har redan börjat pynta, vill njuta nu sen åker allt ut på typ nyårsdagen…… Fniss skulle jag äta skumtomtar hade min mage gått bananas, så det blir myyycket kaffe istället. Ha en skön kväll vännen. Kramisar Tina

 6. Åh så fina och stämningsfulla bilder! Vill slå mig ned där i soffan men min kopp thé och dra upp knäna under hakan:) Har inte testat stjärnorna men ska göra så fort jag bara kan.
  Så spännande med reportaget i Land, det vill jag inte missa!!
  Kram fina du och njut kvällen!
  Fredrika

 7. Det gör du rätt i tycket jag 🙂

  Ja jag har införskaffat lite nytt till advent.
  Ett par ljusstakar, stjärnor och lite slingor!

  Ha det gott fina Anna
  KRAM

 8. jaa nu börjar de verkligen bli ok att börja inventera i advents sakerna 😉
  Men här hemma blir det nog inget nytt finns liksom inte så mycket att välja på till dessa monster fönster som jag har 😉
  Och när jag kommer till jul är jag nog ganska traditionell ändå och gillar inte det ” moderna” det får vänta till efter ;)))
  Det låter som om du mår lite bättre vännen.

  Kram Thess

 9. Hoppas allt går bra med undersökningen. Härligt att ha lite julpynt att komma hem till. För nu börjar det. Mysigaste tiden på året, december. Jag har redan testat pepparkakor och köpt hem hyacinter, men 1 advent då åker julmusiken fram och då skrålas det här hemma så att det hörs till Borås!

 10. Så mysigt det ser ut på dina bilder! På min promenad idag såg jag flera här som satt upp både adventsljusstake och julstjärnor. Jag var dock inte en av dem:) Men det kommer nog bli fint med alla ljus, man får göra vad man kan för att höja mysighetsfaktorn:) Hoppas det kommer gå bra på din kontroll, jag ska hålla alla tummar hårt!
  Kram

 11. Så mysigt du har gjort det!
  Jag har inte börjat inventerat ännu, låter kokt att göra det i tid så man inte står där första advent och inte har något snyggt att sätta upp:)
  Vad skönt att du får sällskap med att göra proverna.

  Kram kristin

Comments are closed.