Mitt rosa bidrag…♥

Rosa bidrag_1 Rosa bidrag_2 Rosa bidrag_3 Rosa bidrag_4 Rosa bidrag_5 Rosa bidrag_6 Rosa bidrag_7 Rosa bidrag_8
Den underbara “feelgood-buketten” fick jag av min älskade syster igår ♥

Hej alla fina ♥

Återigen känner jag oerhörd ödmjukhet och vördnad inför alla hälsningar.
Därför vill jag gärna vända denna spiral jag hamnat i, genom att belysa det positiva.

Det är ju all kärlek man får.
Från familj, vänner, omgivning och bloggvänner.
“Amor vincit omnia”
Alla behöver inte någon partner vid sin sida, men för mig är det så viktigt.
Jag behöver aldrig somna ensam.
Jag behöver aldrig gråta själv.
Jag är aldrig ensam.
För mig är det viktigt.

Så med detta inlägg vill jag ge mitt bidrag denna rosa månad.
Många andra bloggare gör det.
Så eftersom jag älskar att duka blir detta min utmaning till er.
Vill ni med göra en dukning i rosa och publicera det som ert rosa bidrag?
Och sen skänker man valfri peng till rosa bandet cancerfonden.
Här hittar ni information om bankgironr osv

Vad tror ni?
Hakar ni på?
Lämna gärna en kommentar till mig med en länk till ert rosa bidrag.

Varma rosa kramar från mig!
♥ Anna

Ps: min tanke är att i december månad återkomma med ett rött bidrag.
Varför då?
Jo, för att jag varit blodcancersjuk och gärna vill belysa den gruppen med.
Utan alla bidrag till forskningen hade jag antagligen inte suttit här idag.Ds

Rosa bidrag_9 Rosa bidrag_10 Rosa bidrag_11 Rosa bidrag_12 Rosa bidrag_13 Rosa bidrag_14 Rosa bidrag_15

18 thoughts on “Mitt rosa bidrag…♥

 1. Hej Anna, första gången jag snubblar in här hos dig och du har en underbart fin blogg. Öppen, känslig, blottande och ärlig. Och kärleksfull och peppande. Tack för du delar med dig. Sen att ditt hem ser ut som ett sagoslott, gör ju inte bloggen sämre;-)
  Önskar dig en fin lördag.

  Kram Jess

 2. Hej Anna,
  Jag har blivit tipsad av Linda på Hem & Trevligheter många gånger att kika in på din fina blogg och nu ska jag baske mig bokmärka dig så jag inte tappar bort din länk igen <3.

  Jag hänger gärna på denna uppmaning och dukar i rosa i morgon kväll när vi ska ha gäster. Jag lovar att även duka i rött i december. Min allra bästa vän gick bort vid 28 års ålder i akut leukemi så det ligger mig varmt om hjärtat.

  Varma kramar
  Ulrica

 3. Vilken underbar dukning och vilket bra initiativ. Du är en sån varm omtänksam person, jag kommer inte att delta med något dukningsinlägg, men jag ska lämna lämpligt bidrag på annat sätt istället.

  Kram Victoria

 4. Ja det är klart jag vill vara med! Börjar med att skänka pengar och återkommer när jag dukat! Bra initiativ fina du! Och som alltid är det en vacker dukning! Får vi se dig och er i någon rolig tidning till jul!!!? Kram Anna

  • Företag: CANCERFONDEN
   Belopp: 350,00
   Ordernummer: 0276854491
   Text på ditt och mottagarens kontoutdrag: CF0276854491

 5. Finaste Anna. Du är ett levande mirakel.
  Dina dukningar är alltid så fina. Allt gör sig så fint mot vitt också. Därför jag önskar mig ett vitt matbord i framtiden. Men så länge barnet/barnen är små passar det riktigt bra med ek. Då syns inte alla hack och smuts om jag säger så. Jag ska försöka anta utmaningen, men vet inte om jag får tillfälle. Det ska liksom klaffa och jag bryter inte ryggen för sånt just nu då jag har lite annat att lägga fokus på.

  Skönt att det tagit lite vändning nu. Kämpa på. Jag vet att du fixar det. KRAM

 6. Klart jag hänger på din utmaning men hos mig får det bli ett inlägg i nästa helg. Återkommer med en länkning då. Och den röda dukningen med förstås.
  Hoppas att du mår bättre, kram Suss

 7. Hejsan raraste!
  Åh vad jag gillar dina dukningar och denna var ju vacker på flera sätt. Klart jag antar din utmaning och dukar till rosa med ett bidrag nu i oktober och även till rött med ett bidrag i december….så himla bra initiativ av dig ❤
  Ha nu en skön söndag, kramar Ing-Britt

 8. ÅÅÅ dina dukningar vännen dom är underbara !!!!
  Och att denna dessutom är för en god sak gör ju inte saken sämre ; )
  Men det gör mig såå ont min vän att höra att du inte ALLS mår bra = (
  Och ska jag vara ärlig så verkar det vara många som har det tungt just nu.
  Jag har själv varit (och är ) i en svacka som jag inte alls är bekväm i.
  Tror ärligt att denna förbannade stress som omger oss hela tiden kommer att förstöra oss totalt om vi inte tar tag i det.
  För visst är det så att vi är väldigt duktiga och minsann kan själva ; ))
  (sedan förstår jag att det är annat som ligger bakom i ditt fall också )
  Men det är tur att vi har våra män som tar hand om oss när det hela faller ; )))
  Sköt om dig vännen och hör av dig om du bara vill prata en stund = )

  Många Kramar

  Thess

 9. Pingback: Bara vara… | Ekenäsliv

 10. Vilken vacker dukning!!! Tänk om jag varit vaksam vad du skrivit då hade jag ju dukat rosa i lördags. men man kan ju sätta in pengar fast jag inte dukade rosa. Kram Helena

 11. Så vacker dukning! Tyvärr hakar jag inte på denna gång. Vi håller på och renoverar i köket (jag har inget matsalsbord) så några vackra dukningar finns det inte tid eller plats till just nu. Allt porslin ligger nerpackat också. Men skänker pengar gör jag ändå lite då och då.
  Kram Helén

 12. Hej! Blir så berörd när jag läser ditt fina inlägg och fina initiativ! Vacker ä dukningen också! Stor kram/
  Sabina

Comments are closed.