Just for me…

Blommor_1 Blommor_2 Blommor_3

…hade tjejerna med sig vackra blommor,
fina skålar från House Doctor och en härlig höstgrupp!!

Tisdag och jag ser fram emot onsdag då det är pysselkväll i byn!
Äntligen ska jag börja på kuddfodralen som jag ska sy! 🙂

Har ni något pyssel eller liknande på gång nu?

Fin tisdag till Er alla!

♥ Kramelikram Anna ♥

House Doctor Blommor_4 Blommor_5

9 thoughts on “Just for me…

 1. Ååh, vad kul med pysselkväll! Om jag bara orkade/ hade tid skulle jag pyssla mer. Jag gillar att brodera och måla, hrmm, det kanske skulle vara det som gjorde mig piggare? Jag skulle kunna ha pysselkväll med lillan som ääälskar att måla tejpa och greja.

 2. Fina blommor!
  Imorgon åker vi till Turkiet så pysslet ligger på is, men i huvudet rullar idéerna på 😉 Jag ska göra en lampa när jag kommer hem…
  Kramar

 3. Wow…Underbart vackert!
  Här är det lite renovering på G & inköp av möbler & lite nya detaljer – Skoj 🙂
  Men idag…blir det undersökning på sjukhuset *igen – suck/Kram fina du & ha en alldeles fantastisk dag!

 4. Så fint. Man blir så glad av presenter. Vad det än är 🙂
  Inget pyssel på gång förutom att inom en snar framtid göra i ordning ett till barnrum. Ingen panik än dock då bebisen kommer att bo i vårt sovrum några månader. Men det känns roligt att få börja planera lite.

  Ha en bra tisdag Anna. Kram Josefin

 5. Fina skålar och höstgrupp!
  Pysselkväll, det låter superkul! Jag pysslar inte så mycket just nu men har pysslat mycket förr. Då höll jag på med silversmide, gjorde smycken med pärlor och gjorde egna födelsedags- och julkort. Men nu har jag varken tid eller lust längre. Jag hoppas det går bra med kurddfodralen och att vi får se resultatet sen 🙂
  Kram Helén

 6. Hej!!

  Så fin bukett! Älskar färska blommor men unnar mig sällan det själv..
  Pysselkväll, det hade passat mig!! Har massa pyssel att göra men alldeles för lite tid.. 🙂

  Ha det gott!
  Kram malin

 7. Hej finaste raringen!
  Åå det ser ut som vi hade liknande tjejträffar i helgen…god mat och höstpromenad…
  Synd att vi inte var i samma tjejgäng…♥

  Dina dukningar är alltid så skirt vackra och hoppas du mår bra nu liten.
  Jag håller på med bokslut på jobbet och det bara strular…suck..hu vilken tid det tar.
  Ska verkligen ta mig i kragen o komma igång o träna nu också…
  Hur går det för dig? Springer du varje vecka?
  Ska nog ta o nanna nu..
  puuuuuuuuuuuuss hjärtat!

Comments are closed.