Inte mer än så…

Ljus_1 Ljus_2…än lite ljus med några ord och ett band…
Det hade jag med mig till min vän förra veckan när vi sågs.
Många gånger är ju innebörden viktigare än innehållet.

Heeej,

T A C K.
Verkligen ur djupet av mitt hjärta för era kommentarer och tankar i mitt förra inlägg.
Att blotta sig så är inte det lättaste som finns,
men ibland är det skönt att få alla dessa tankar ur sig.

Idag har jag rejält ont i magen, så jag tar det lugnt nu när dottern åkt till skolan.
Men snart ska nog omeprazolen verka.
Jag ska duka lite fint till kvällen och ställa in en kyckling i en lergryta
i ugnen som får gå på svag värme några timmar.

När vi har ätit kryper vi alla upp i soffan och kollar på en film som lilla sockerhjärtat önskat:
Mr. Peabody.
Nån som sett den?

Vad ska ni hitta på denna fredag?

Ha nu en fin fredag mina vänner!

♥ Varma kramar Anna ♥

Ljus_3 Ljus_4

13 thoughts on “Inte mer än så…

 1. Vilket fint inlägg du skrivit om ditt mående och om vikten att stå upp för den man är, att vara snäll mot sig själv och sina medmänniskor. Såklart kan man vara sjuk på olika sätt och just nu är jag “glad” att det är din själ som mår dåligt och att det inte är den hemska cancern som härjar i dig (hoppas du förstår vad jag menar).
  Önskar och hoppas att det snart vänder för dig och att du kan känna dig hel igen!
  Vilken oerhört fin present din väninna fick!
  Kram Pia

 2. Ja det är nog gott för din själ och din mage att du faktiskt öppnar dig som du gör. Ingen mår bra av att må dåligt och stänga det inom sig. Så det är ett gott tecken att du faktiskt berättar hur du mår. Det finns många runt omkring dig som bryr sig. Kanske mer än man ibland anat själv.

  Vilken fin gest/present. Det krävs inte mycket för att få fram sitt budskap 🙂

  Ha en fin helg Anna, och stressa inte. Magen håller inte i all evighet med Omeprazol heller. KRAM

 3. Att få lätta sitt hjärta är nog bland det bästa man kan göra.. annars tror jag man kommer explodera!
  Vilken fin idé med ljusen, en sådan ska jag nog spontan ge min allra bästa vän, hon är den bästa jag vet!

  Önskar dig en fin helg med familjen
  Kram Sandra

 4. God morgon raraste!
  Hoppas du vaknat till en fin fredag, här är det lite disigt men inte lika grått och regnigt som det varit tidigare i veckan. Det är jag glad över.
  Här väntar jag på en firma som ska komma och ta bort vår gamla oljetank sen ska jag städa lite…skulle gjort det igår men orkade inte ;).
  Den filmen har jag inte sett mer än på reklam, verkar vara en rolig film som även samtidigt är lite av en historielektion…fiffigt.
  Ha nu en mysig fredag och ta hand om dig, massor av kramar Ing-Britt

 5. Perfekt present det där! Hoppas att magen blir bättre och att allt det där jobbiga tar slut. Har bara träffat dig på eventet men det räcker för att jag ska ha så fruktansvärt svårt att förstå hur nån kan göra dig illa du härliga människa!! Hoppas nu en helg men goa familjen gör att allt känns bättre. Stor kram Suss

 6. Vilken härlig Fredags kväll du har att se fram emot, hoppas verkligen det släpper i magen, finns inget värre än att ha ont, jag vet det allt för väl tack vare min kroniska tarmsjukdom som gör att jag i princip har ont i magen varje dag.
  Denna Fredags kväll ska jag spendera på jobbet, inte så kul då jag är ledig i helgen för övrigt plus att jag jobbade Fredag kväll förra veckan med.
  Ha en fin Fredag
  kram Linda

 7. En riktig mysfredag väntar alltså?! Härligt!
  Bra att du är hemma och tar det lugnt när korppen och själen säger ifrån. Du är viktigast!
  Kram Helén

 8. TP

  Önskar dig en fin helg med din familj, att du får ladda batterierna och känner att du orkar ta dig an kommande vardagar. Kram

 9. Du skriver så fint och jag tror att jag kan ana vad som ligger bakom dina ord. Mår man inte bra på ett ställe, ska man försöka ta sig därifrån. Tänk på Peter Stormares ord: “De var så elaka på Dramaten mot mig och jag tänkte: “Ska jag behöva ha det så här? Nääää, jag drar till Hollywood!” Och det gjorde han och resten är ju historia. Jag tycker att du ska försöka hitta dit Hollywood.

 10. Hej vännen!
  Åh, vad jag beundrar dig för din klokhet och din styrka! Du skrev så fint hos mig häromdagen och jag skulle skynda mig på att gå in till dig men så hann jag inte, inte förrän nu!
  Skäms.
  Åh, vilket inlägg du skrev. Satt med tårar i ögonen och tänkte: Herregud, vilken kvinna! Hon klarar ju allt!
  Du är en fighter Anna och jag hoppas och tror att du snart kommer att övervinna din inre kamp! Kämpa på!
  Och du, du hade ju rätt ang. att du kände igen trädgårdsbilden från mitt hem på en annan blogg. Ville bara säga det i all välmening, så du inte tror att du även mist förståndet 😉
  Största kramen!!
  Judita

  Ps. Trist att du får så hiskeligt många spammail som verkar ta sig in i kommentarsfältet! Kolla upp det.

Comments are closed.