En bok som berör…

Bok_1 Bok_2 Bok_3 Bok_4

Heeeej,

Nu har jag läst ut boken “Livet efter dig”.
Jag kunde helt enkelt inte sluta läsa igår, läste och läste.
Halva dan och hela kvällen läste jag.
Tårarna rann och jag snörvlade, för det var verkligen en bok som berörde.
Så har ni inte läst den, läs den!
Men förbered er på att plocka fram näsdukarna…

Tänk vilken gåva det är att få ha dem man älskar vid sin sida och inte i himlen…
Det tänker jag på idag.

Och så väntar jag på att åka till läkaren och förhoppningsvis få lite besked.
Så kanske återkommer jag senare idag och berättar hur det gick…

Önskar er alla en bra dag!

♥ Varm kram Anna ♥

Kudde Bok_5 Ljus_1 Ljus_2 Bok_6

11 thoughts on “En bok som berör…

 1. hej sötaste!
  Skönt att fly in i en bok så där…även om den gör så du gråter…
  Men ibland kan ju faktiskt en bok som lyfter något helt annat som är ännu större och jobbigare få en att faktiskt må lite lite bättre.
  Kommer tänka extra mycket på dig i dag kl. 14..
  Smsá sen hur det gick!

  Kraaaaaam Katarina

 2. Ja,jag har nära & kära runt mig fast ändå saknade dessutom som gått bort alldeles för tidigt 🙁
  /Kram fina du & självklart håller jag tummarna för dig inför läkarbesöket!

 3. Att gråta kan vara ganska befriande ibland. Det kan göra oerhört ont, men kan “lätta på trycket i bröstet” efteråt. Har du läst “Pojken som kallades DET” och efterföljande böcker? Oj oj oj som jag grät. Framför allt till just den första boken. Man tror ju inte det är sant. Det är spännande att läsa självbiografier eller historier baserade på verkliga händelser. Men det kan också vara skönt att läsa något som inte tynger en alls.
  Just nu är jag inne på tredje boken om Mr Grey. Femtio nyanser som du sääääkert hört talas om. Har du läst? Snusk.. men mer än så också tycker jag. Bra läsning.

  Jag tänker på dig och lite extra idag kl 14. Lycka till. Kram Josefin

 4. Tack för tipsen angående snedtak. Tyvärr så är det bara ca en meter av rummet som inte har snedtak och där har vi dörren på ena sidan och fönstret på den andra, så där går det inte att ha några sängar där. På ena sidan av rummet är väggen ganska hög så där har vi sängarna står. På andra sidan funderar jag på att fixa nån form av låg bänk/hylla som man kan gömma undan lite leksaker i…

  Lycka till hos läkaren!

  Kram

 5. Den har jag läst och håller med dig, nu måste du läsa Sophies Historia av samma författare ! Jag tycker den är ännu lite bättre , en fantastisk bok med ett gripande människoöde !
  Hoppas du fick ett gott besked ! Kram Anna

 6. Hoppas allt gick bra igår, skickar en stor varm kram. Den boken ligger o väntar på mig, måste ta mig tiden o läsa den bara. Tina

Comments are closed.