Bort, onda drömmar, bort…

DSC_0654 DSC_0655 DSC_0657 DSC_0658 DSC_0659 DSC_0660

Heeeej,

Drömmer ni mardrömmar ibland?
Det gör jag än idag faktiskt.

Så jag skaffade en drömfångare som kan fånga upp de där läskiga mardrömarna.
Köpte den av en jättegullig bloggerska ♥

Livet har bitvis varit rätt hårt och det har satt sina spår.
Tyvärr.
Jag är inte en person med världens bästa självförtroende.
Tyvärr.
Så vissa saker biter väldigt hårt på mig.
Ibland sipprar de där olustiga upplevelsera ut från ryggsäcken igen.
Oftast i situationer då jag känner mig obehaglig till mods.
Jag försöker peppa mig själv, men lyckas inte alltid.

Jag kryper ihop likt ett barn och min man håller om mig.
Han är trygg och stabil.
Han stöttar mig och tror på mina ord.
Får ett veck i pannan och blir bekymrad…
Över sin fru.

Hon som vill att livet ska vara lekfullt och glatt.
Som tänker tillbaka på saker som hänt och vet att det här är den jobbigaste tiden.
Hon som tror på ärlighet och ödmjukhet.
Hon som hoppas på en värld som inte vore så vass.
Ord och blickar kan såra mer än man tror.

I natt har en liten sockerduva sovit bredvid mamma…
Även hon drömde mardrömmar.
Om stora otäcka råttor.
Så mamman håller en len varm hand och smeker den varma kinden till sömns.
Säger att hon alltid ska tro på sig själv och att hon kan om hon vill.
Men att man aldrig får glömma att vara ödmjuk och se varje människas unika skatt.

Så bort onda mardrömmar, bort… Bort, onda mardrömmar bort.

♥ Varma kramar Anna ♥

DSC_0661 DSC_0662 DSC_0663 DSC_0665 DSC_0666 DSC_0667 DSC_0668 DSC_0669 DSC_0672

16 thoughts on “Bort, onda drömmar, bort…

 1. Hoppas dina onda drömmar försvinner nu. Hoppas att den värld som ibland är vass mjuknar nu. Skönt att ha en trygg man som finns där och tröstar. Bamsekram Suss

 2. Jag har också mardrömmar även barnen vaknar ibland.. Det är otäckt dom kan bli så verkliga!
  Du verkar vara en otroligt varm och omtänksam kvinna 🙂 skönt att ha sina kära så nära och att ge barn en god grund är nog det bästa vi kan göra…

  Kramar Sandra

 3. Hoppas drömfångaren hjälper dig sova bättre om natten.
  Vilket fint stöd du har av din man. Också jag är välsignad med en sådan man, som alltid står stark vid min sida när vindarna blåser hårt. Är evigt tacksam över detta!
  Vilket mysigt sovrum ni har. Sänggaveln är underbar och allt känns så lugnt och harmoniskt!
  Önskar dig en din dag!

 4. Hej smulan!
  Går det verkligen att drömma mardrömmar i det där ljuvliga sovrummet?
  Nädå jag vet vad du menar…
  Hoppas verkligen mardrömmen är över nu!?
  Tänk vilken lycka att ha en varm famn att krypa in i och kärleken mellan er är ju så stark att man nästan kan ta på den. det är faktiskt inte så ofta man ser den så tydligt i människors ögon som i din och din fina mans.
  Så sätt fokus på det…det som är viktigt och betyder något och sopa in den där onda mardrömmen under mattan där den hör hemma!
  Kraaaaaaaam Sötis!
  ♥♥♥

 5. Anna

  Hej du fina!
  Tråkigt att ditt själförtroende spökar till det för dig, Anna du är unik! det jag spontant känner när jag läser din blogg är att du är lika vacker på insidan som utsidan! har en konstnärlig och estetisk ådra som avspeglas i ditt vackra hem! du verkar vara en erhört varm och generös person och inte minst en fantastik mamma!! detta är saker att vara stolt över!!

 6. Funderar faktiskt på att skaffa en sån där drömfångare, min dotter har en och säger att hon sovit gott utan obehagliga drömmar sen den kom upp. Så jag hoppas du får sova gott nu med din drömfångare i ditt fina sovrum med trygga mannen. Kramizz Laila

 7. Anna

  Jag vill också dela med mig av en mardröm som blev en stark upplevelse för mig. Natten till den 7:e mars 2013 vaknar jag av att någon ligger sked med mig, jag tänker -vem är det som håller om mig så hårt!! den natten låg jag ensam i min dotter rum med ansiktet in mot väggen, Jag blev livrädd minst sagt då det hela var så verkligt, det tog flera timmar innan jag vågade somna om. Jag småslumrade till och från i någon timma, sedan går jag upp för att hämta min mobiltelefon vilket jag aldrig gör annars, då hade jag fått ett meddelande från min bästa väns man att hon efter en sjukdomstid hade somnat in. Vi pratade ofta om livet efter döden då vi hade samma livsåskådning hon och jag, jag kan inte se det på något annat sätt än att min finaste vän i världen kom för att ge mig en sista kram och ett budskap om att det finns något mer….. så tills hon och jag ses igen bär jag med mig henne i varje hjärtas slag…

 8. Mardrömmar är aldrig kul. Nu var det tack och lov längesedan jag hade några. Kanske beror det på att jag har en drömfångare över sängen. Jag hoppas ni kan sova gott nu.
  Vacker text!
  Kram Helén

 9. Fint skrivet Anna!
  Det är synd att vi människor ställer så höga krav på oss själva. För det tror jag att vi gör. Du duger som du är. Och det är ju precis det vi vill förmedla till våra barn. Jag ska verkligen försöka duga som jag är. Inte klanka ner på mig själv utan försöka trivas och bara vara den jag är. Försöka att ständigt utvecklas och med det ge trygghet till mitt/mina barn. För vi kan inte göra mer än att just försöka.
  Om jag har en finne på näsan eller en extra valk på magen så borde jag inte bli mindre omtyckt för det. Jag borde bara respekteras och respektera mig själv. Den där finnen försvinner tids nog och den där valken kan ingen annan göra något åt annat än jag själv. Så om jag påtalar att den finns där konstant så har det ju ingen större betydelse. Ofta gör vi det för att få bekräftelse. Men är den sann? Vi vet inte vad andra tycker egentligen om inte kommentaren kommer spontant utan att jag påpekat att jag är “mullig/tjock” innan.

  STOR KRAM och önskar dig en bra dag /Josefin

 10. Fina du, här har du en till med dåligt självförtroende, eller jag brottas nog mer med min dåliga självkänsla, jag är nog en klassisk starkskör människa som lätt suger åt mig av dåliga energier.

  Hoppas att drömfångaren hjälper mot dina mardrömmar, läste du mitt svar inne hos mig förresten? Se till att ta hand om dig och låt dig skämmas bort en smula, vila mycket och gör bara saker som du tycker om en tid.

  Kram Victoria

 11. Vilket vackert sovrum ni har, jättevackert verkligen!

  Ja, en liten drömfångare kanske man skulle investera i. Jag drömmer mardrömmar lite då och då.

 12. Usch o fy för mardrömmar, det har jag också, då o då o kan vakna precis genomsvettig. Borde också låta en drömfångare flytta in. Hoppas du bara får mjuka, fina drömmar i natt o få sova gott i ditt ljuvliga sovrum. Kramisar Tina

Comments are closed.