Upp-och-ner…

Buddha_1 Buddha_2 Vargsarum_1 Vargsarum_2

Heeeej,

Hoppas ni har en skön söndag.
Jag har söndagsångest gånger en miljon eller nått.
Kroppen krånglar och magen vrider sig.
Jag vill inte, säger den.

Lovar två små duvor att åka till simhallen…
Men så kommer klumpen och tårarna igen.
“Stackars mamma”, säger hon den lilla.

Jag läste något så klokt hos Queen of Kammerbornia,
Hennes dotter 4 år hade en gång sagt:
“Jag mår inte så bra, men jag har det bra”.
Så sant och tänk att man kan vara så klok när man är 4 år.

Så är det idag…
Jag mår inte så bra, men jag har ju det bra….
Så jag följer med maken in till stan.
Han ska träna och jag åker till systern min och tar en lååååång promenad.
Frisk luft in i lungorna, blåst i mitt hår.

Sen får jag se hur det blir.
Om magen är med mig och huvudet.
Jag får se.

Så jag är ledsen för det här.
Men livet har sina toppar och dalar.
Och just nu har jag en dal.
Och ni kan ju välja att läsa om ni vill eller inte.
Det här är ju min blogg och jag får lov att använda den som en kanal för att skriva av mig.
Men jag hoppas verkligen ni kan mötas av den glada Anna snart igen.

Så var rädda om er mina vänner.
Och om varandra.

♥ Kramar Anna ♥

Vargsarum_3 Vargsarum_4

17 thoughts on “Upp-och-ner…

 1. Var rädd om dig du med. Hoppas hoppas att det snart vänder för dig och att du blir en gladare Anna. Vi har våra ups and downs. Det viktiga är att vi hittar tillbaka innan man gräver gropen för djup. KRAM

 2. Jag är också ur fas just nu, av olika anledningar och känner igen mig lite i det du skriver.

  Skickar en stor varm kram till dig, med förhoppning om att det lättat snart.

 3. Önskar jag bodde närmare dig så jag kunde ge dig en stor varm kram, ta en fika o bara babbla. För det brukar hjälpa, få lätta på trycket o bara häva ut sig. Jag hoppas allt ordnar sig snart o att den glada Anna kommer fram igen, men tills dess är det ok att må så här, vi har alla våra toppar o dalar, det är bara mänskligt. Njut av promenaden med din syster o ha en mysig söndag trots allt. Största varmaste kramen. Tina

 4. Jättetråkigt att du inte känner dig bra och jag hoppas verkligen glädjen kommer tillbaka men du vi alla har våra ups and downs!
  Finns ingen som kan vara tip topp hela tiden… Ingen!
  Jag har en trotsig pre tonåring snart 10 år, vissa dagar är
  Tjat, gnat och ett helsike!
  En promenad är alltid skönt…

  Ta hand om dig och ha en fortsatt fin söndag
  Kram Sandra

 5. Vad tråkigt Anna att det onda och jobbiga hänger i. Men jag hoppas du fick prata med syster idag och att du känner ett bättre mood iallafall. Kryakramar från mig som också har en jobbig dag idag.
  Helena

 6. Inte roligt med söndagsångest. Hoppas du mår bättre snart, by the way det är snart helg igen 🙂 Veckan kommer gå snabbare än du tror.
  Kraam

 7. Hej vännen!

  Skrev ett inlägg som inte gick att posta sånt gör jag ett nytt försök:)

  Så tråkigt att du fortfarande känner dig ledsen och mor dåligt. Du vet var jag finns om du behöver prata eller skriva av dig. Fina Anna!

  Min vecka har också varit tung, riktigt tung men på andra sätt. Jag mår bra men värdesätter mina nära och kära lite extra nu.

  Ring, smsa eller skriv på FB om du vill!

  Skickar en stor styrkekram till dig!

 8. Anna

  Kramar Anna! Efter regn kommer sol, låt det ta sin tid, det vänder…..❤️❤️❤️anna

 9. Älskade vän, det är klart du ska delar dina tankar och känslor här – vi är många som vill peppa dig, försöka överföra lite värme och styrka. Livet är svårt ibland – det är en förutsättning för de sköna raksträckorna vetdu. Jag tycker att det är solklart att du ska sjukskriva dig några dagar. Ta det lugnt. Låta andningen hitta tillbaka ner i magen. Få tankarna att hitta rätt i hjärnan. Du behöver ha tålamod med dig själv serru……Varmaste kramen om till dig från mig
  http://happyvardag.se/2014/09/28/dreamhack/

 10. Jenny

  Skickar massa styrka från Länna (Huddinge) . Livet är verkligen upp och ner. Själv ska jag åka till Öland under höstlovet där vi har en stuga. Där ska jag ta långa promenader på stränderna och ha med en termos med kaffe och försöka hitta ny energi. Hoppas du får en fin höst och snart mår bättre.

 11. Å de där orden “jag mår inte så bra men har det bra” kan i alla fall jag känna som en röd tråd genom livet ibland. När man lever liksom ett parallellt liv, man har det bra och reder sig genom att stappla fram på den upptrampade vägen, och folk frågar “hur är det?” och man har lust att istället för att svara klyschigt svara “bra” så vill man skrika “nej det är inte alls bra, det känns som att jag går under!” För så kan det ju vara, när man har den där jobbiga klumpen eller det bultande hjärtat som skaver och gör ont och orsaken kan vara något som för någon annan inte alls går att riktigt förstå…
  KRAM

 12. God kväll finaste du!
  Gör ont i mig att din klump i magen inte vill ge med sig, tänkt en hel del på dig vännen och jag hoppas verkligen att du snart mår bättre. Kanske du behöver vara hemma från jobbet ett tag om det ger dig sådan ångest just nu. Och du klart du ska lätta på ditt hjärta här på bloggen om du känner att det är rätt för dig, det är ju din blogg där bara du bestämmer!!
  Hoppas promenaden och lite behövligt prat med din fina syster fick dig att andas ut en stund åtminstånde.
  Tusen kramar och massa värme sänder jag dig <3

Comments are closed.