En hjärtefråga…

Blommor_1 Blommor_2 Blommor_3

Heeeeej där ♥

Idag blir antagligen en mycket annorlunda dag för mig.
Jag har ingen aning om vad som väntar mig.

Men det är inte så att jag är orolig på något sätt, bara lite nyfiken på vad dagen har att ge.
I dag klev jag på tåget kl 05:44 … zzzzzz Hrmmm, jag är ju inte så där vidare morgonpigg jag inte 😉
Men dagen är till för en hjärtesak för mig.

En fråga som ligger mig varmt om hjärtat och som jag vill dela.
Jag vill dela mina erfarenheter och jag vill få ta del av andras.

Dagen tillbringas i Linköping där jag ska på mitt första möte med RCC.
RCC står för Regionalt Cancercentrum.

För er som är nya här på bloggen kan jag berätta att det här är en hjärtesak för mig eftersom jag våren 2007 fick leukemi.
Idag är jag “frisk”, dvs så friskförklarad man kan bli när man transplanterats.
Jag kommer alltid stå under vårdens vakande öga.

Nu får jag möjligheten att dela med mig av mina erfarenheter från när jag var sjuk.
Vad kan bli bättre?
Men en sak vill jag säga er: Och det är att jag mött såååå många fantastiska människor inom vården ♥

Har ni en hjärtefråga?
Något som ligger er extra varmt om hjärtat?

I morgon ska jag berätta för er hur dagen har varit.

Var rädda om Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

Blommor_4 Blommor_5 Blommor_6

12 thoughts on “En hjärtefråga…

 1. Väldigt viktig dag för dig då. Jättebra att kunna dela med sig av sina erfarenheter.
  Hoppas du får en bra dag, kram Suss

 2. Förstår att det är en viktig dag! Bra att träffas för att dela erfarenheter..
  Jag skänker pengar till cancerfonden/barncancerfonden, förlorade ju min mamma i denna hemska sjukdom…

  Hoppas du får en fin dag
  Kram Sandra

 3. Hej, bra att du är engagerad i cancer frågan. Där behövs mycket resurser och kunnande. Från både sjukhuspersonal och patienter som gått igenom allt vad en cancer diagnos innebär både fysiskt och psykiskt.
  Jag hade äggstockscancer för 4 år sen med operation och cytostatika som behandling. Började blogga då för att skriva av mig mina tankar under denna jobbiga fas i mitt liv.
  Lycka till idag och kram fr Lotta
  livetsbergodalbana.blogg.se

 4. För det första är det helt fantastiskt att du kämpat dig igenom denna svåra sjukdom och allt vad det innebär både fysiskt och psykiskt. Jag kan tänka mig också att du lever ditt liv på ett lite “annorlunda” sätt om du förstår vad jag menar. Ni som drabbats tar nog tillvara livet på ett annat sätt. Jag tycker man allt oftare hör om människor, unga dessutom, som drabbas av svåra sjukdomar och det känns nästan som att det lurpassar runt hörnet på en själv eller närstående. Otäckt! Men också ett sätt att påminnas om att man ska vara glad över det man har. Inte alltid så lätt, men väldigt viktigt att tänka på. Jag förlorade min moster (41 år) i cancer. Men jag har också förlorat min kusin (29 år) i hjärtstopp. Så visst står det en varmt om hjärtat. Dessutom arbetar jag som sjuksköterska och har mött en hel del människor i kris.

  Jag hoppas du får en bra dag som blir givande för både dig och andra.
  Många kramar Josefin

 5. Anna Gustafsson

  Idag har jag varit på kyrkogården, det är min bästa väns födelsedag!! Hon dog för 1,5 år sedan i lymfomcancer… idag är du hoppets ängel, ett bevis på att det finns hopp.. att det finns ett liv eftet cancern. Ytterligare en anledning att kämpa när tillvaron är som mörkast!! Heja dig Anna!! Jag stöttar wspa och svenska rovdjursföreningen, samt “min stora dag” kramar på dig Anna♥!

 6. Vad duktig du är! Det gick säkert jättebra. Min hjärtefråga är alla människors lika värde och så här i valtider hoppas jag verkligen att ingen lägger sin röst på SD.
  Kram

 7. åååå min fina lilla anna!
  Vad jag är glad för att du får göra det här..
  Både för din och för andras skull. bara att träffa dig ger en ju hopp, lugn och inspiration ♥
  Hoppas du somnar nöjd och glad ikväll.
  Kraaaaaaaaaam Katarina

 8. Vad fantastiskt att få möjlighet att få bidra till en hjärtefråga. Förstår att det är speciellt för dig. Och så är det ju fantastiskt att du är frisk och mår bra!
  Kram Jennica

Comments are closed.