Duka upp för kräftkalas!

Duka_1 Duka_2 Duka_3 Duka_4 Duka_5 Duka_6

Hallå där!

Jaaaa ni, i lördags var väl den sista sommardagen för i år.
Ska inte beklaga mig och säga hur tomt det känns.
Hur mycket jag gillar värme och sol.
Nä, jag ska inte säga hur sorgligt det känns.. 😉

Men solen ska vi nog få se igen, eller hur? 🙂
Så jag dukade upp för kräftkalas på glasverandan i lördags.
Men tallrikar från bruka och ärvda kristallglas.
Ska man ha kalas så kan man ha det värdigt tycker jag 🙂

Igår slog hösten verkligen till med besked i vår by.
Vi gjorde inte många knop utan plöjde inredningssida efter inredningssida mamsen o jag.

Och nu är det måndag igen.
Ibland går helgerna lite för fort tycker jag.
Men nu ska vi inte misströsta, utan ta oss an denna nya vecka.
Eller hur?

Har ni något kul att se fram emot i veckan?

Ha en fin måndag nu!

♥ Kramelikram Anna ♥

Duka_7 Duka_8 Duka_9 Duka_10 Duka_11 Duka_12 Duka_13 Duka_14

10 thoughts on “Duka upp för kräftkalas!

 1. Vad fint du dukat! Visst var det riktigt härligt väder i lördags men sämre igår.
  Vi har varit i Kalmartrakten och tittat på stuga men vi vet inte än om det blir nåt…. Blir i alla fall fler turer till dina trakter, kram Suss

 2. Åh så gott!! Älskar kräftor och på lördag är det min tur att få gå på sån skiva:-) här har vi riktig höst idag med blåst och regn så myser inne. Ha en fin dag!!

  Kram fredrika

 3. Så gott med kräftor, ser fantastiskt ut!
  Ja, nu känns det som om sommarens sista dag passerade i helgen för var ruskigt det är idag och ska vara resten av veckan… Visst går helgerna fort! Jag har ju en trevlig lunch att se fram emot på torsdag 😉 Sedan är det ju Skördefest på Öland i helgen och det får bli en sväng dit. Ha det gott, kram!

 4. Så gott det såg ut i förra inlägget. Vår kräftskiva för i år blev inställd tyvärr, men får hoppas på en nästa år. Det hade sina orsaker. Men visst är det en trevlig tillställning 🙂 Och vilket underbart porslin du har. Jag som älskar porslin. Löjligt kanske, men det är ju så mycket trevligare att duka och att äta/dricka också. Gissar att de där tallrikarna kommer från Bruka. Jag bor i Skövde och här finns det tyvärr ingen vidare inredningsbutik. Det finns en utanför stan som har massor med Green Gate. Den gillar jag. Men du vet lite gott och blandat som passar oss inredningsnördar. Bruka, Tine K osv. Jag saknar det här. Har du varit i Örebro någon gång? Nice presenter på Marieberg tex är en sån där butik som jag saknar här. I Kalmar/på Öland finns det säkert jätte mycket fint. Skulle mer än gärna besöka Gårdby café inom en snar framtid.

  Jag är så sugen på ett vitt köksbord. Tycker att det mesta gör sig mot vitt. Men det blir också en massa fina hackmärken i bordet när man har en liten som härjar så ett ekbord som vi har nu passar rätt så bra i tiden. När barnen blir lite större och förstår hur man ska bete sig vid matbordet kanske vi slår till på ett nytt 🙂

  Så, nu har jag babblat tillräckligt tror jag. Hoppas du får en fin dag och fortsatt fin vecka. Kramar Josefin

 5. Hejsan vännen!
  Så himla fint du dukat och du dom där gratinerade kräftorna ser ju hur goda ut som helst. Jag har inte ätit några kräftor ännu iår men hoppas hinna med det.
  Ha nu en fin start på veckan och hoppas solen kommer tillbaka.
  Kram Ing-Britt

 6. Alltså. Du har det så fint!

  Och här kom hösten idag….igår hade vi fint, jag var ute i trädgården ganska länge och lilltjejen städade i lekstugan. Men idag….huuuu, vinden viner och det är riktigt kallt.

  Veckan…i morgon åker jag med min grupp på jobbet på ett 2-dagars möte på en liten gård på Österlen. Ska bli riktigt mysigt, ska bli teambuildingövningar! Och på lördag åker jag till Portugal….så, en bra vecka! 🙂

  Kram Jennica

Comments are closed.