Natta över…

Jag Jag_2 Gastrum_1 DSC_9642 DSC_9643

Todelooo!

Dår var dagen här. Dagen för bloggventet!
Det ska verkligen bli såååå himla kul!

Söta Katarina har dukat upp frukost till oss så nu är vi
laddade för att åka vidare till Enköping!

Så apropå natta över blev det lite bilder från vårt gästrum idag 🙂

Ha en toppenlördag mina vänner!
Det tänker vi ha 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

DSC_9680 DSC_9681 DSC_9682 DSC_9683 DSC_9685 DSC_9688

7 thoughts on “Natta över…

  1. Ert hem är så vackert – jag älskar den svart/vita stilen i kombo med det lantliga. Vansinnigt tilltalande för mig. Och så bilder på dig. Förstår att in resa har varit en riktig utmaning, samtidigt blir jag så fylld av hopp av att följa din vardag. Du utstrålar så mycket livsglädje. och är vacker som få. Hoppas du får en supermysig helg. Kram på dig från Mia
    http://happyvardag.se/2014/08/29/tanten-i-stolen/

  2. Ulrika

    Hej, undrar vad den fina vita randiga tapeten kommer från? Inspirerande bilder på ditt vackra hem!

  3. Ulrika

    Hej, undrar var den fina vita randiga tapeten kommer från? Verkligen fina inspirerande bilder!

Comments are closed.