Gardintips!!!

Himla Magazin A5_S14_SWE_LR

Go’ kväll!

Tänkte att jag ville dela med mig av Himlas tips när man ska välja gardiner.
Jag kände att jag ville ha ett par tidlösa gardiner med känsla och naturlighet.
Gardiner som skapade värme till rummet.

Därför studerade (ja faktiskt;-) sån är jag, väljer noga och med omsorg;-)) jag deras tips och kom fram till att urban och multifunktionell passade vårt vardagsrum bäst.
Med dem fick jag det lite lyxiga intrycket genom att hänga dem på en skena i taket samt mjukhet och värme då de är gjorda av 100% linne.

Vårt val föll sedan på modellen Lilja som är en tätt vävd gardin i tunna trådar som ger en elegant look.

Just till det här rummet ville jag välja med omsorg då jag inte kommer byta titt som tätt, utan vill ha ett par gardiner som håller över tid.

Hur gör ni när ni väljer gardiner?

♥ Kram på Er ♥

himlalilja

4 thoughts on “Gardintips!!!

 1. Snygga gardiner! Här byter jag alldeles för sällan nu för tiden…
  Jodå jag ska med på eventet och nu börjar jag bli nervös och har självklart inget att ta på mig så dela gärna med dig vad du ska ha för kläder 😉 kram Suss

 2. Jag försöker också välja med omsorg för jag vet att när jag väl hängt dit dem så kommer de få hänga där ett! =) Roligt att du tog upp just detta, har ikväll suttit och googlat runt efter lite inspiration till lillebrors tilltänkta rum. Jag väljer ganska enkla gardiner och alltid enfärgade (förutom i storebrors rum där de är vit/blå randiga), nästan alltid blir det vita eller beige gardiner. Gillar ändå tyg med lite struktur, som linne eller liknande! Men det är svårt att välja gardiner så det där var ju ett bra tips för att få lite hjälp på vägen!

  Kram malin

 3. Så fina ….
  Jag brukar välja ljusa så jag släpper in ljuset eftersom vi bor i en vindslägenhet med små burspråk 🙂
  Är precis i Shoppingtagen så…Tack för dina tips/Kram

 4. Jag tycker det är supersvårt med gardiner! Så jag har inte fått upp några alls ännu! Himlas mått passar inte här på deras färdiga tyvärr, så vi måste måttbeställa isåfall.

  Kram Jenny

Comments are closed.