Upplösta knutar, trotsa blåst och fira mor!

DSC_7024 DSC_7022 DSC_7025 DSC_7026

Todeloooo!

Tänk va underbart det är att rulla upp rullgardinen och mötas av soooolen!
Den skiner för lilla mamma som fyller år idag!
Så idag skall hon firas som hon förtjänar, dvs på allra bästa sätt:)) ♥

Tänk igår var det verkligen någon som hörde mina tankar…
Svärmor ringde då hon hade en sommargästs dotter hemma.
Hon visade sig vara sjukgymnast och en hejare på att massera!
Så hon masserade, tryckte och löste upp knutar så gott hon kunde i min nacke, axlar och rygg. O N T gjorde det kan jag meddela, men så befriande efteråt.
Jag är fortfarande stel i nacken, men det är betydligt B Ä T T R E än innan 🙂

Sen på kvällen när maken kom hem grillade vi och trotsade blåsten och satt ute och åt.
Jag fick allt ta på mig en jacka, frusen som jag är, men när blåsten stillade sig var det riktigt skönt.

Vad ska ni hitta på idag då?

Vill önska er en synnerligen fin och härlig lördag!

♥ Kramelikram Anna ♥

DSC_7027 DSC_7028 DSC_7029

6 thoughts on “Upplösta knutar, trotsa blåst och fira mor!

 1. Helene

  God morgon! Vilken mysig blogg du har, jättefin! Har en fråga om de fina randiga tabletterna du har dukat med på vissa bilder (tror de kan var från zone). Vet du var jag kan få tag på dessa? Har försökt söka på nätet utan resultat. De var så fina. Kram Helene

 2. Hoppas du få ren fin dag Anna . Jag har velat som bara den om bloggeventet och som det ser ut nu kommer jag inte ( men vem vet , kanske ångra mig i sista stund och försöker få en biljett ) .Jag får följa helgen via era bloggar istället .
  Kram och hoppas andra tillfällen att ses på dyker upp framöver . 🙂 / pernilla

 3. Härligt med sallad i dessa sommartider! Hoppas nu vi får ha sol o värme kvar…
  Skönt att det är bättre med nacken, värk är så jobbigt, kram Suss

 4. Hoppas du fick en fin dag och att även ni haft det varmt och skönt. Här har det varit en underbar värme och jag har knappt varit inne alls. Det gäller ju att ta vara på värmen när den äntligen kommer. Så gott att du fick massage. Det är ju en fantastisk upplevelse som i alla fall jag unnar mig allt för sällan.
  Ha en fortsatt fin kväll!

Comments are closed.