Somewhere over the rainbow…

DSC_6899

Gooooood morning!

Häromdagen uppenbarade sig en fantastisk regnbåge…
Naturens under är verkligen fantastiska!

Torsdag idag, då blir det fram med skurhinken i kväll 😉
Är ni på?

Vad har ni för planer till helgen då?
Själv provar jag lyckan på nytt på en ny loppis.
Nu hoppas jag att de ska rensa bordet för oss;-)
Systern o jag stod där förra året och då var det ruljans, så vi hoppas på tur i år med!
Brukar ni stå på loppis?

Ha en fin dag!

♥ Kramelikram Anna ♥
DSC_6536 DSC_6537 DSC_6538 DSC_6540

13 thoughts on “Somewhere over the rainbow…

 1. Så roligt att få fånga en så fin regnbåge på bild, visst är de vackra!
  Jag har tidigare stått på loppis och sålt, alltid lika roligt att få träffa glada människor och byta några ord när de kommer förbi bordet. I år har jag inte stått på någon loppis ännu, men jag hoppas få besöka några till helgen… =)
  Må så gott!
  Kram Petra

 2. Hej!
  Vilken fin regnbåge. Vi står alltid på loppis på Revsudden, där min familj har stuga. De har endast loppis en gång/år då folk går man ur huse. I år är det dags igen den 19/7. Alla som har hus/ stuga får hyra bord och vem som helst får komma dit och handla. Det positiva är att de bara har öppet kl. 10-12, så tiden går fort. Efter loppisen står Stadsmissionen där med en lastbil så att man kan skänka överblivna varor. Dottern och jag har funderat på att ha en liten trädgårdsloppis med fikaförsäljning här hemma, men vi får se hur det blir. Ska ni stå på något bord i närheten? Kram Stina

 3. Vacker regnbåge och visst hänger jag på skurhinken ikväll! Borde verkligen ha loppis, har miljooooooner grejer som skulle behövas rensas ut eller säljas…

  Kram
  Petronella

 4. Hejsan!
  Vilken härlig regnbåge och med ljuset under..
  Här blir det oxå skurhinken i em, veckans stora städdag hos många familjer.
  Kul med loppis, önskar er lycka till.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 5. Hej läst din blogg länge och gillar den verkligen. Du har alltid så fina foton o skriver bra. Men aldrig kommenterat!! Förrän nu.
  Vilken loppis ska ni vara med på? Kul med loppisar. Jag sålt mest via Facebook loppis sidorna. Väldigt bekvämt.
  Lycka till med försäljningen.
  Kram Lotta i Kalmar

 6. Cecilia

  Blir också nyfiken, vilken loppis ska du stå på? Missade den i Skammelstorp tyvärr, du brukar ha många fina saker! / Cecilia

 7. Naturen är mäktig!!

  nope jag har aldrig stått på loppis..jag brukar slänga ut lite grejor på Blocket eller en lokal loppis/begagnad sida på Facebook!
  Här blir det fotbollscup i helgen…

  Lycka till på loppisen
  Trevlig helg
  Kram Sandra

 8. Hej vännen !!!
  Nja helgens väder ser inte ut att bli något vidare här hemma så det blir nog kanske en hel del röj och städ här hemma men gudarna ska veta att det behövs ;))
  Där emot är jag ledig i morgon och då blir det nog både lång promenad bakning och lite fläder saft kan jag tro ;))

  Kram Thess

 9. Så fint du fångat regnbågen på bild, tänk naturen så mycket magiskt fint det finns. Fina bilder Anna och den där glaskaraffen du visade i tidigare inlägg är ju urcharmig!! Stor kramis till dig / Paula

 10. Tja…jag besöker mest loppisar….har dock stått en del på marknader och sålt smycken jag gjort. Men det var några år sedan nu…..men det var kul! 🙂

  Till helgen tänkte jag åka på “Tusen trädgårdar” och få lite inspiration!

  Kram Jennica

Comments are closed.