I denna ljuva sommartid…

Ekenas_1
Vi radade upp brassestolarna på bryggan idag…
Min kompis, maken o jag… Barnen lekte och badade.
Eller ja, det var mest vår tösafia som stod för badandet 😉

Ekenas_2 Ekenas_3 Ekenas_4
Svärmors man var ute och seglade…
Ekenas_5 Ekenas_6 Ekenas_7 Ekenas_8 Ekenas_9 Ekenas_10 Ekenas_11 Ekenas_12 Ekenas_13

Hela dagen har ägnats åt att lapa sol,
slött bläddra i inredningstidningar,
småprata om livet,
njuta av vattnets kluckande…

Ekenas_14 Ekenas_15 Ekenas_16 Ekenas_17
Tittat på när lilla sjöjungfrun badat och badat…
Jag o min kompis doppade oss snabbt som sjutton!
Men badat har vi! 🙂
Ekenas_18

Hoppas ni med njutit av långledigheten och tankat energi ♥

Var rädda om Er!

♥ Kraaaaam Anna ♥

11 thoughts on “I denna ljuva sommartid…

 1. Ulrika Olsson

  Tack finaste vänner för en välbehövlig energigivande helg med god mat, dryck, härliga skratt, fina samtal och en massa skön sol denna underbara dag <3 Är så glad och tacksam för att jag har så fina vänner! 🙂 Pussar och kramar från lilla jag <3

 2. Vilken härlig helg! Tänk vad underbart att ha havet så nära varje dag. En annan får boka stuga för att komma till havet och det är ju inte ens säkert det är fint då. Njut och tänk att du bor på en underbar plats.
  Kram Helena

 3. Vad härligt att bo så nära vattnet! Men bada, huga så kallt! Var med mina små (de fyrbenta alltså ;)) och badade idag och tog en massa kort men minneskortet till kameran var kvar här hemma så det blev inga bilder, kram Suss

 4. Underbart – Sommar 🙂
  /Kram fina du
  Sva Joorå…det är Ok här försöker njuta så mycket som möjligt,ta vara på allt livet har att ge även de små stunderna!

 5. Ååå hallå sötaste pinglan!
  Det är ju just där på bryggan jag vill sitta då jag kommer till dig…;)
  Himmel så rofyllt och såååå vackert! Om jag bodde där skulle jag inte få nått gjort…skulle hänga där nere jämt..
  Å du o ditt fejande….jag får lite lätt panik…våra fönster är inte putsade sen i höstas så det är verkligen dags nu.
  Vi har haft en supermysig helg. Det är verkligen värt att åka bort sådär och tanka energi. Å som jag har shoppat! Jöööses..liiite för mycket till o med så det blir vatten och bröd resten av månaden..;)
  Nu börjar det närma sig i badrummet…;) I dag är elisen där och kopplar in alla spottar i taket. och duschen och handdukstorken är nu inkopplade och den här veckan kommer nog toastolen på plats.. så hoppas jag vi får stenskivan snart..;)
  Ååå vad det ska bli härligt! Hittade så fina saker i Göteborg till badrummet så nu har jag börjat!! Nu har jag börjat shoppingen dit… Kunde inte hålla mig längre….;)
  I eftermiddag ska jag möta Mattias på Ikea så ska vi handla skåp till badrummet….å så hoppas jag hinna njuta ute en stund också..;)
  Ha en toppen dag sötis!
  Har ni bokat 30/8???
  Kraaaaaam Katarina

 6. Så härligt att bara slå sig ner och bara vara en hel dag i solen/stranden!
  Jorrå jag har älskat öl sen jag var pytte liten 😉
  Ha en fin dag
  Kram Sandra

 7. Helt underbart där skulle jag gärna vilja sitta!
  Ni bor så himla fint!
  Nu har vi verkligen det bästa att se fram emot sommar och sol!
  Fina bilder du visar
  Ha en härlig dag
  kram Tina

 8. Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment
  didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again.
  Anyways, just wanted to say fantastic blog!

Comments are closed.