Countdown…

Kok_1 Kok_2 Kok_3 Kok_4

Hallå där!

Herrejösses alltså.
Det börjar bli nästintill galet och lite småfarligt att stå på loppis tycker jag.
En del är nästintill fräcka faktiskt…
Nåväl, vi blev till slut av med en del och det som blev över åker i morgon till Röda Korset, och vi hoppas det kan göra nytta för någon annan.
En del tog mor o far med sig och slängde på tippen.
Tack!

Tokslut är vi, så det blir en tidig kväll i kväll.
En dusch och sen gör jag inte många knop till.

Tänk, nu är det verkligen nedräkning på riktigt…
3 dagar kvar!!!!
Så efterlängtad denna semester är!
Jag längtar verkligen efter att slippa vakna till “harpan” (ni med iphone vet vad jag menar;) varje morgon och att kunna äta frukost länge och slötitta i en tidning…
Och jag längtar verkligen efter vår lilla loppa ♥

Nu kallar duschen!

Ha en fin kväll!

♥ Kramelikram Anna ♥

Kok_5 Kok_6 Kok_7 Kok_8

8 thoughts on “Countdown…

 1. Så skönt att det snart är semester! Vore kul om vi kunde ses över en fika el dyl inför Enköpingstrippen. Jag har börjat rensa inför vår loppis i stugan. Visst har en del blivit fräcka och tror att de kan pruta skamlöst. Kram Stina

 2. Hoppas du fick en del sålt på loppisen i alla fall. Alltid lika snyggt hemma hos dig!! Var kommer lampfoten ifrån? Hoppas du får en skön kväll, kram Suss

 3. Mia

  Hej om du har inredningsgrejer kvar kanske du kan lägga ut på din blogg kanske man får köpa 🙂

 4. Hej sötis!

  Hihi ja jag har ju hört att det går vilt till på loppisar nu för tiden:) Det bästa är ju att ha det hemma som vi hade, då är det ju bara kul:)
  Ja men ATT man längtar nu!
  Jag jobbar ju hela veckan men slutar tidigt både torsdag och fredag:)

  Jag ser ändå fram emot att jobba den här veckan, att få säga hejdå till barn, föräldrar och kollegor:)

  Du har så fint hemma vännen!
  Själv känner jag mig så oinspirerad just nu, vill förändra massor här hemma men har ingen ork just nu. Men det kommer säkert tillbaka snart:)

  Ha det bäst!

  Kram på dig

 5. Folk kan vara som tokiga på loppisar, men kul att du fick mycket sålt. Skönt att snart ha semester, själv jobbar jag i fyra veckor till innan semesterlunket tar vid, känns som en evighet just nu….Kramisar Tina

 6. Japp, nedräkningen har börjat. På fredag börjar semestern!!! Men vart är vädret..? Kan inte solen komma tillbaka, värmen på kinderna och sommarfeelingen..?
  Suck, vad jag längtar…
  Kram

 7. Hejsan vännen!
  Åh vad skönt med nedräkning till semestern, jag har fortfarande drygt tre veckor kvar att jobba. Känns som en evighet men vi ska göra en liten dagstripp till stockholm och en helg till Göteborg innan dess så det känns skönt.
  Kul att du sålde lite på loppisen även om det inte blev tomt bord. Därimot låter det inte så trevligt med fräcka människor men såna finns tyvärr överallt och man får försöka att inte hänga upp sig på dem.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

Comments are closed.