Det här med att välja…

tine k_lampa xlph hono_mio
Samtliga bilder lånade från nätet. De två översta är en lampa från Tine K,
den nedersta en korglampa från Mio.

Heeeeeej där!

Funderar på vad vi ska ha för lampa ovanför soffbordet.
Tycker det är fint med en lampa där som man kan dimma…
De klassiska från Tine K är ju bara sååå fina, eller vad säger ni?
(Jag får väl hoppas att jag säljer bra på loppisen den 24:e maj;-)))
Sen gillar jag korglampans enkelhet med, men då tänkte jag isf spraya den svart.

Vilken tycker ni?
Eller har ni något bättre förslag kanske?
Tar tacksamt emot råd och synpunkter.

Sen är det det här med gardiner…
Ska man ha några svala skira gardiner nu under sommaren
och satsa på vackra linnegardiner till hösten?
För ja, gardiner kan jag tänka mig liiiiite charmigt skrynkliga, även om jag vill ha välmanglade krispiga lakan;-)

Ska man ha några svagt grå nu, eller vara tokig och ha några i orchidélila???
Vad tror ni blir bäst?
Svagt grå kanske och bara ha några accessoarer i lila va???

Nu är det konferens i Stockholm i dagarna två för min del, sen ledig fredag!
Ha en bra lillördag!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Det här med att välja…

 1. Gillar den från Tine k Har en ljusrosa själv och den trivs jag ff väldigt bra med:) Grå lampa är snyggt om du ska ha lila saker till. häromdagen tipsade jag på bloggen om en som gör jättefina lampor, men de är som sagt lite annorlunda men oj så fina. Kram Pernilla

 2. Hej vännen,
  Jag hade satsat på korglampan, är aningen less på TineK´n som man sett
  lite för mycket av tycker jag . Korglampan ger ett lätt intryck & blir inte så “tung” I gardinväg älskar jag de tunna skira vita (långa) som de har på Ikea för en hyfsad peng, så fint till sommaren:)
  Ha en bra på konferensen!
  Kramar

 3. Hej Vännen! har varit lite kär i Tine K lampan, men nu börjar jag tröttna på den och tycker inte den är värd sitt pris. Det finns liknande fast mycket billigare. Nice har några, kommer inte ihåg vilket märke. jag har två korlamor som jag sprayat i drivvedsfärg och dom kanske egentligen passar på hösten med sitt dunkla ljus. Kan tycka att på sommaren vill jag ha ljusa skira gardiner och på hösten lite mer tunga och med mer färg i då, fast man kanske skulle tänka tvärtom. Tor nog det blir bra hur du än gör.
  Kram Helena

 4. Gillar skira på sommaren och lite tyngre på hösten, fast i år har de skira fått suttit hela året och släppt in det där lilla ljuset som är på vintern, så det spelar nog ingen roll…

  Kram
  Petronella

 5. Tycker att det är himla fint med tunna skira längder på sommaren och lite tjockare till höster.Ha det nu så härligt och mysigt i Stockholm .Ha det bäst vännen .Kramar Rita

 6. Hej vännen!
  Jag gillar helt klart den i korg bäst men dom är fina båda två. Gardiner är svårt tycker jag..faller alltid tillbaka på helt vita.
  Ha nu en bra dag i Stockholm och hoppas vädret är bättre där, här vräker regnet ner.
  Kram Ing-Britt

Comments are closed.