Något nytt från Bruka Design…

Tidningskorg
Väggförvaring för tidningar från Bruka Design.

Tjingeling!

Nästsista jobbdagen denna veckan…
Tummen upp på den va;-)

Igår införskaffade jag denna hylla till tidningar att ha  köket.
Det som är så rackarns bra med den butiken är att man får en stämpel om man handlar för minst 300 kr per tillfälle. Efter fem gånger får man 300 kr att handla för!!
Eftersom jag nu har de att handla för nästa gång skrev jag genast upp mig på en bricka när den kommer in.
Ni vet den med prickar på. Fast nu i sommarutförande så den har vit botten med svarta prickar på. hoppas den kommer snaaaaart:-)

Perfekt att kunna ha lite bra magasin nära till hands där vid köksbordet…
Ibland när man äter frukost eller när man bara vill sitta o slappa en stund.

Brukar ni läsa magasin när ni äter frukost?

Ha en fin fin dag nu!

♥ Kramelikram Anna ♥

Kok

8 thoughts on “Något nytt från Bruka Design…

 1. Godmorgon fina Anna!

  Hahaa ja det tar år att träna upp det perfekta motståndet som gör att man faktiskt kan gå in i en butik, fysisk eller webb och gå ut igen utan att ha handlat för mer än budgeten tillåter ;D

  Meen vilken söt kyckling… tupp?! 😀

  Ha en fin dag!
  Kramen

  Det

 2. Perfekt med sådan rabatt! Blir ju extra kul att knalla in och bara hämta ut en bricka, bara sådär! 🙂 Jag vill gärna läsa något till frukosten… helst dagstidningen, men på söndagarna blir det ett inredningsmagazin 🙂 Ha det gott!

 3. Bettan

  Härligt!!! Ska också vara en hel del ledig nu i påsk!! Kommer inte ihåg sist jag var det!!? Sköööönt! 🙂
  Go mat, fint umgänge, strålande sol och glatt humör ska det bli! Jag lovar!!! 😉 Hoppas er detsamma! 🙂

  Tänkt berätta något lite tråkigt också! Lägger ner bloggen snart… känt under lång tid att det inte är lika roligt och så viktigt längre! Har gjort det här nu liksom, och känner att jag behöver vända blad och öppna ett nytt kapitel i livet. Vill ändå nånstans fortsätta och utveckla mitt intresse för att fota! Och ska där nånstans försöka hitta en slags kompromiss av något slag! ;)…

  Må gott och rå om varann i påsk nu! 🙂
  Kramar i massor!
  /Bettan

 4. Jag älskar magasin och när jag har ett färskt sådant vill jag helst läsa det var som helst och tills det är slut. Så jag kan nog läsa det vid frukost, men bara om jag äter frukost själv. Min man blir galen på mig när jag sitter och läser om han äter frukost tillsammans med mig.

  Ha en fin dag. Kram Annika

 5. Vi har en stringhylla med tidskriftshylla i vårt vardagsrum utanför toaletten. Tidningarna utnyttjas både till läsare i fåtöljen och toaläsare….
  I köket har vi en pilasterhylla, men där är det mest kokböcker.
  Den var fin som du köpt, butik Inreda?
  Kram Stina

Comments are closed.