Då ska vi se…

Glasveranda_1 Glasveranda_2
Vatten till mig och öl till maken…;)

Heeeej,

Då åker jag till sjukhuset och läkaren och tar prover…
TACK för alla fina krya hälsningar ni skickar!!
Hoppas verkligen det kan få nån ände det här
sjukdomslägret här hemma nån gång…

Hörs senare!

 ♥ Varma kramar Anna ♥
Glasveranda_3 Glasveranda_4 Glasveranda_5 Blommor

8 thoughts on “Då ska vi se…

 1. Heeeej
  Åå vad jag har tänkt på dig och hur det går. Vad skönt ändå att åka till läkaren idag, ett steg närmare lösning hur tråkigt det än är egentligen.
  Håller tummarna för dig idag och hoppas på positiva besked nu

  Kram Teres

 2. Hej snutt!
  Hoppas verkligen du får någon dundermedicin nu och att de sjukskriver dig en lång stund.
  Du dukar då alltid så himla fint och färgen på blommorna är ju verkligen helt underbar.
  Du måste ju se till å bli frisk till Bloggdagen.
  Å ni får självklart byta om hos mig i år igen men den här gången skippar vi bubblet..;) haha..
  Hoppas du kan sitta ute o njuta i lite sol sen när du kommer hem.
  Kraaaaaaaaam Katarina

 3. Bettan

  Men vännen!!! Sjukstuga igen!?!! Du vet att det är tillåtet att gråta, skrika ut sin ilska såna gånger! Det hjälper massor!!! 😉 Hoppas det vänder nu en gång för alla!

  Tusen tack för dem fina orden, dem värmde massor!! Själv har jag med haft en lite för känslig helg med massor av känslor som sprungit ikapp och gjort mig till att tårarna sprutat! Verkligheten och allt sorgligt den senaste tiden blev bara för mycket!!

  Att lägga ner bloggen är inget jag kommit fram till på över en natt precis! Men har och brottats med det här att vara offentlig fram och tillbaks! Lite som att skriva i sin dagbok och därmed att alla kan gå in och läsa rubbet! Är egentligen en väldigt blyg tjej och nu helt plötsligt vet alla vem jag är (i hemorten) alla känner mig, men jag känner ingen!! haha! Ingen som påpekat något dumt men osäkerheten hos mig har gjort att jag funderat lite för mycket på vad andra ska tycka om mig!! Jobbigt jag vet! Därför har jag nu valt att krypa tillbaks att vara lite mer anonym! Något som passar mig bättre! Rampljuset är inget för mig!!! Panik är rätta ordet! 😉

  Självklart kommer jag att fortsätta att titta in hos mina favobloggar och skriva en trudelutt då och då! 🙂 🙂

  Må gott och sköt om dig nu Anna tills vi hörs igen! 😉
  Kraaaaaam Bettan

 4. Nejmen vännen! Vad tråkigt att du inte blir frisk. Hoppas verkligen att du får rätt hjälp, så du snart kan sitta i brassestolen och sippa på en hallonröd drink. Hoppas verkligen att du tillfrisknar så du orkar komma på bloggdagen.
  Jättemånga kramar från mig.
  Helena

Comments are closed.