Tack för all omtanke

image

 Tack alla fina för alla krya-hälsningar överallt!

Har tillbringat hela dagen på sjukhuset och tagit maaaaaaaassor av prover.  Eftersom jag är lite av ett specialfall tar de en på största allvar och lämnar inget åt slumpen. Det känns ändå väldigt tryggt.

Röntgen visade på lunginflammation på vänster sida. Så det förklarar ju att det varit tungt i bröstet.

 Tack o lov fick jag åka hem ikväll, för sova på sjukhus har jag gjort tillräckligt. Nu hoppas jag att antibiotikat gör mig piggare snart, för det här är inget kul.

jag vet att jag skrämt upp många i min omgivning, det är juninte meningen… Men nu för tiden tar jag alltid det säkra före det osäkra och kollar upp när kroppen jobbar emot mig. Så nu vet jag vad det är iaf. Och jag vet att det är vila som gäller.

Så nu hoppas jag att min kropp snart kan fyllas med energi och kraft igen, så den här bloggen kan handla om inredning och inte sjukdomar och elände…

va rädda om er!!!

kramar Anna

12 thoughts on “Tack för all omtanke

 1. Ååååå du som lät så glad när du skrev om helgen och tapetsering… Är
  Det inte typiskt att kroppen slår bakut då!! Usch din stackare men att du orkar hålla på
  Iaf
  Det är en gåta för mig, vila vila vila! Lyssna på kroppen!
  Skönt att de kollar dig och att du kan ringa det där numret… Måste kännas tryggt!

  Krya på dig och inga rastlösa moves nu! Vila!
  Kram Sandra

 2. Många många krya på dig kramar<3 Så skönt att de tar dig på allvar och kollar upp ordentligt vad det är så du nu vet. Jag hoppas såå du snart är frisk och pigg igen!

  Kramar fredrika

 3. Men vilken tur att både du och dom faktiskt tar det på allvar så att du kan få bukt med eländet relativt snabbt ändå.
  OCH NU MIN KÄRA VÄN ÄR DET DU SOM TAR DET LUUUGNT !!!!!!!
  Vi vill ju ha tillbaka våran pigga glada Anna :)))))

  Kram Thess

 4. Hej fina!

  Så bra att de kollat upp dig ordentligt!
  Vila är det enda som gäller för fröken Anna nu:)
  Antar att penicillinet börjar verka ganska snart så det är nog full fart på dig om några dagar, men tills dess, VILA!!:)
  Lyssna på kroppen är det enda rätta, låt din man skämma bort dig, kolla på film, läs inredningstidningar och bloggar så ska du se att du piggar på dig snart!:)

  Massor av kryakramar till dig!

 5. Hej lillskrutt!
  vad skönt att du i alla fall vet vad det är. Nu tar du det lugnt! Även sen när du ror att du kan skutta upp o städa o fixa… då ligger du ner en stund till.
  Jag har också varit hemma idag och jag blir nog hemma i morgon med. det är inget större fel på mig tror jag.. bara så himla himla trött.
  Ska allt ta mig iväg på den där provningen i morgonkväll ändå.
  Krya på dig nu!
  kramelikram Katarina

 6. Vad bra att du kollade upp dig vännen, det är väl lite så att man känner sin kropp extra väl när man har varit med om en del tråkigheter. Nu hoppas jag att du vilar o tar hand om dig så du snart är på benen igen o kan njuta av våren. Tusen kramar till dig fina. Tina

 7. Men lilla Skruttan!
  Blev nästan tårögd och myckey bekymrad när jag nyss ditt inlägg. Ta det nu bara lugnt och försök att krya på dig. Lyssna på kroppen, vila och försök att tänk på dig själv.
  Håller tummarna för att du blir frisk snart!
  Många kramar!
  Judita

  • Blev lite tokigt där med stavningen ser jag. Skulle stå:
   Blev nästan tårögd och mycket bekymrad när jag nyss läste ditt inlägg.
   Kram igen!

Comments are closed.