När luften sjunger…

rosor_1.jpg rosor_2.jpg

En bukett till lilla mor som legat sjuk hela veckan…♥

Heeeej!

Alltså idag.
Solen skiner och det sjunger av vår i luften.
H E L T   U N D E R B A R T!!!
Vi gör oss redo för en tur in till stan.
Både tösen och jag behöver uppdatera vårgarderoben.
Hemma jobbar maken och papsen på.
Jag är verkligen glad för att min man kan säga:
“Va skönt att du kan ta det lite lugnt för en gångs skull”
För det är inte ofta som jag sitter still hemma.
Gör det där som inte syns ni vet.
För att han förstår att det inte gör sig självt.
Att det är ok att jag nu får koppla av i helgen medans de jobbar på där hemma.
Det är jag tacksam för.
Jag är även tacksam för den här tjejhelgen.

Lite fika på stan och mellomys ikväll.
Det är min lördag det.

Önskar Er alla en riktigt fin lördag!
Vem hejar ni på ikväll?!??

♥ Kramelikam Anna ♥

5 thoughts on “När luften sjunger…

 1. Men så härligt med en dag på stan! Fin färg på buketten, färgen gör en glad =)
  Synd att vi missade varandra i tisdags 🙁
  Ha en fin dag och kväll!
  Kram
  A

 2. Haha hej knasfia..
  Haha.. du behöver inte poängtera att Tyra har alkoholfritt i glaset…haha..
  jag dööör… du hör va? Hur tokig jag tycer du är!! Jag skulle inte för ett ögonblick tro att du gav din dotter alkohol…haha du är rolig du.. Min som snart fyller 17 hon festar loss på vatten..;) Skulle aldrig ge henne heller. Hon gillar ju inte kolsyra och har alltid helst druckit vatten. ibland kan hon festa loss på en festis..;)
  Jag satt faktiskt här o skrev till dig tidigare i dag men fick avbryta för jag skulle upp på stan o fika med min systerdotter o hennes lilla sötis (liten kille snart 1 år)
  Här är ju alla utom jag sjuka..:( fast killarna har petat i sig ipren och åkt på stand up. Betner är i stan och de hade köpt biljetter för länge sedan.
  Härligt att ha tjejhelg med shopping o mys medans killarna har “killhelg” hihi.. känns som en rättvis fördelning…fniss..
  Närå jag vet allt att du gör din beskärda del du med.
  Jag har bokat men inte betalt än. Helena o jag vill ha några svar ang maten först.
  Vi tycker inte 350kr är ok för maten i handen o ingenstans att sitta så vi var lite inne på att köpa dagbiljett o sedan gå ut någon annanstans o äta. Jag skickar min betalning nu i helgen ska bara höra med H igen hur vi ska göra.. och hotellrum har jag bokat..;) Klart du måste komma med..;)
  Kraaaaaaaaam Katarina

 3. Hejsan tjejen!
  Så du sitter och skålar i bubblor och njuter medan stackars mannen får jobba ;))… Skämt och sido det är klart du är värd en lugn och skön tjejhelg, hoppas din mamma mår bättre. Jag tror inte för en sekund att du inte gör din beskärda del och lite till i hemmet.
  Härligt att fått fylla på lite i vårgarderåben, skulle jag också behöva göra.
  Ha en fortsatt skön helg, kram Ing-Britt

Comments are closed.