Kanske imorgon…

Vitsippor1
Bild lånad från nätet…

Hej där,

Hur mår ni alla idag?
Tack för all respons på mitt inlägg igår…♥

I dag känns det som att rösten kommer tillbaka. (Ha, trodde jag ja, hade ju inte ens pratat med nån än…)
Men hu va illa jag mår av medicinen och skakis…
Tar halva dagen innan jag orkar ta mig ner i duschen.

I morgon ska jag på återbesök till läkaren.
I morgon, när solen ska titta fram, hoppas så innerligen på att kunna ta en liten promenad.
Med lilla stumpefi när hon kommer med skolbussen.
Få en solstråle i mitt bleka ansikte och förhoppningsvis hitta nån vitsippa i backen.

Har ni hittat några vitsippor än?

Sen skulle jag gärna ha den här vackra vasen att sätta de små raringarna i:

diamondvase
Bild lånad från Artilleriet

Ha en fin torsdag alla!

♥ Kramar Anna ♥

12 thoughts on “Kanske imorgon…

 1. En kollega till mig kom med en bukett idag så de står på fikabordet och talar om att våren är närmre…
  Skönt att du är piggare, kram

 2. Så skönt att du känner dig lite bättre,hoppas det går bra hos farbror dotorn…
  Jorå..Här finns det Krokus & såklart Snödroppar,Blåsippor,Vitsippor & till & med Tulpanbladen har börjar titta upp 🙂

  Ha en fin dag/Kram

 3. Din stackare… tycker så synd om dig! Inget vidare det här! Skönt att du skall till läkaren imorgon!
  No inga vitsippor här inte! men jag längtar!
  Läste ditt inlägg fr igår… Jag tycker om när man bjuder på sig, för precis som du skriver så har vi alla våra ups and down och hemma hos oss är inte allt så fantastiskt heller.. okej att vissa väljer att ta godbitarna ur vardagen, men jag som läsare har ju också ett val att inte läsa, eller hoppa över just det inlägget där man bjuder på sig.. Känslan för mig som läsare är ju att vissa “lär man ju känna” utan att ens ha setts det är märkligt det hihi och då läser jag gärna mer, och det är ju inte det att man gottar sig i att någon har det dåligt… man läser ju gärna båda delarna då!

  Krya på dig och se till att bli väl omhändertagen där hemma
  Kramar Sandra

 4. Så skönt att du känner dig bättre!! Så att det skulle bli toppenväder (iaf här) både fredag och lördag. Då får man lova att njuta lite i solen. Slutar tidigt imorrn och åker ut till landet direkt. Ska bli härligt!!
  Njut av sol och krya på dig!
  Kramar Marina

 5. Så fint och klokt du skrev i förra inlägget! Rakt från hjärtat in i hjärtat<3 Jag hoppas du snart är piggare och känner dig bättre imorgon så du och din lilla skatt kan njuta lite solen. Blir alldeles tårögd av hennes funderingar och frågor, lilla skruttan!! Klart man ska lära sig att prata om allt och var öppen om vad som händer!

  Många kramar till dig!
  fredrika

 6. Ååå Anna… fnase finaste Anna..
  Ååå om du såg mig nu skulle du skratta… ögonen svider av gråt, näsan rinner och jag ger i från mig stötiga okontrollerade ljud….du vet sånna där när man gråter hejdlöst och lixom tappar konrollen…ja nu har jag såklart lugnat ner mig…
  Jag läste just ditt förra inlägg…
  tänk att hon undrade så lilla Tyra..lilla sötisen som jag aldrig träffat fast det känns så.
  Å din fina syster. det ni har är mycket speciellt så det ska du verkligen vara rädd om… det vet jag ju att du är..;)
  Skönt att det börjar vända nu i alla fall.
  Här har det inte kommit upp några vitsippor än men blåsippor har vi mängder av i skogen. o det börjar allt att spira i rabatterna nu… hääärligt!
  Å så tänkte jag att jag skulle plantera i 2 stora krukor på verandan… men nu fick jag se att ena katten utsett den till sin toalett…uuuuuuäääää
  ääääääckligt… så nu törs jag inte plantera… tänk om hon sätter sig på blommorna.
  Kom på att jag ska sticka ner fullt med björkris i stället…HA då blir det minsann inte så trevligt att sitta där. baksidan med att ha katter..:(
  Vet du jag har fått nån slags klickpsykos… jag har shoppat så mycket på nätet de senaste dagarna så jag nästan blir rädd för mig själv… vad har hänt lixom? Jag gillar ju inte ens att handla så…
  haha… bara att hoppas att alt blir bra..;)
  Ha en fin fredag nu stumpan. Jag håller tummarna att du orkar ta dig ut.
  Jag ska till frissan i morgon o sedan tänkte jag ge mig på ett träningspass. OM jag mår helt bra… annars får det bli en promenad bara..;)
  Kraaaaaaaaaaaaaaaam Katarina

 7. Bettan

  Men oj vännen!! Blev det så illa! Fy så trist!! Hoppas många runt omkring dig skämmer bort och inte slösar på kärlek! För det är du värd, i massor!!! 🙂

  Massor av krya kramar!!!
  Bettan

 8. Tänker på dig! Lilla skruttan som är orolig, så modigt av henne att fråga. Bra att hon vågar prata om sådant som är svårt. Jag tycker att du skrev ett väldigt fint inlägg och håller med dig i det du skriver. Jag tycker att det är strongt att du delar med dig i både upp- och nergångar för precis som du skriver är det så livet är för alla.

  Hoppas du snart mår bättre. Sköt om dig! Kramar Therese

 9. Förgående inlägget är viktigt, och speciellt i en bloggvärld då jag tror mycket faktiskt förskönas lite för mycket ibland och blir för ytligt.
  Kramar också i mammahjärtat över hennes funderingar, de är så små men ändå så stora och funderar på mer än man tror. Så skönt att hon lättar sina funderingar.

  Hoppas du är piggare idag och kan komma ut lite, allt brukar kännas lite lättare, iallafall för stunden, i friska luften.
  Och sötaste vasen ju, underbar.
  Krya nu på dig och hoppas ni får en mysig fredag, Kram Malin

Comments are closed.