Jag har inte sålt allt…

Hylla_1 Hylla_2 Hylla_3

…men en del har jag rensat bort.
Och lite rakare linjer har fått ta plats istället.
För det tilltalar mig nu.

Kommer ni ihåg hur det såg ut innan?
Se sista bilden..;-)

Föreläsningen igår?
O M G!!!!
Jag var tvungen att prata med mamma i bilen på vägen hem
(ja, jag hade headset;-)) för jag bara bubblade 🙂
För jag var så pepp och så proppfull av idéer, I G E N!!
Nu har jag varit på T V Å fantastiska föreläsningar på raken.
Förra veckan Add Simplicity och igår Mija Kinning.
Och vilken härlig person må ni tro.
Jag var tvungen att gå fram och prata med henne.
Hon gav både mig o min syster massor av tips och idéer!!
Så nu vill man ju bara genomföra allt 🙂
Bara det där med en enorm kassa som saknas *ha ha ha*

Har du varit på nån föreläsning som du blivit så där pepp och inspirerad av?
B E R Ä T T A!!! 🙂

F R E D A G!!!
Vi tar det enkelt och kör tacos och sen Let’s Dance hemma hos oss ikväll!

Ha en fin dag allesammans!

♥ Kramelikram Anna ♥

Hylla_4 Hylla_5

Kok

11 thoughts on “Jag har inte sålt allt…

 1. Hej sötis!

  Såg allt bilden på dig och Mija igår!:) Kan tänka mig att du är superinspirerad! Den känslan är så härlig:) Jag ska bli bättre att gå på föreläsningar, är ju iväg genom jobbet ibland och då blir jag också så där inspirerad fast inom andra områden då;)
  Skulle vilja gå på en riktigt bra föreläsning inom inredningsområdet, får kolla upp det:)
  Tänk va fint och härligt ute det är nu! Jag blir också full av lycka och energi av solen och våren!
  Jag tror inte jag ska på stora bloggdagen. Hade varit jättekul att träffa er och lyssna på alla inspirerande föreläsare men känner att det blir lite dyrt då både resa och boende tillkommer. Vet inte om det finns biljetter kvar?
  Spara ju till lite olika saker bl.a. till sommarens resa;)

  Nu önskar jag dig en härlig fredag!

  Stor kram vännen!

 2. Vad roligt med en inredningsföreläsning, har aldrig varit på en sådan, ej heller sett reklam om något sådant kring där jag bor.. Vart hittar ni informationen om dessa föreläsningar?!

  Härligt med påfyllnad av nya idéer, själv kör man ju fast ganska ofta..

  Trevlig helg!!
  Kram malin

 3. Härligt med spännande föreläsningar .Vart hittar du info ang den ? Underbara bilder från ditt fina hem .Ha en mysigt fredag rara du .Kramar Rita

 4. Ha ha vad gullig du är! Jag har också lyssnat på Mija här i vår lilla stad och Jannike lyssnade jag ju på, på Stora Bloggdagen. Ja det är det där med pengarna som ställer till det hela tiden.
  Kram och ha en mysig kväll.
  Helena

 5. Anna

  Hej
  Försökte hitta din mailadress men hittade tyvärr inte den så jag skriver här istället. Vilket fint hus du har 🙂 Funderar lite på er glasveranda, vi funderar på att bygga en och undrar vilka fönster ni har? Och om du vill svara på vad det ungefär gick på? Mvh Anna

 6. Jag älskar Mija Kinning, hon gör så himla mycket snyggt! Förstår verkligen att du är pepprad med idéer, var roligt! Förändringen blev jättefin.
  Kram Anki

 7. Så fint hos dig! Och visst är det roligt att flytta om lite när man fastnat för något nytt:) Vad avis jag blir! Du har varit på två föreläsningar på kort tid. Jag ingen! Så kul för dig och kan tro du är full av ideér och inspiration. Spännande!

  Hoppas kvällen är mysig! kram fredrika

 8. Hej!
  Kul att du hittat min blogg och att du gillar vårt soffbord! Bordet är inköpt på Mio för ganska många år sedan och heter Rosie. Det finns inte i sortimentet längre tror jag, men kanske att det kommer på Blocket eller liknande ibland…?

  Hoppas du hittar det! /Malin

 9. Vad fint du har det, jag älskar den där stjärnljusstaken. Ja, jag har varit på peppande föreläsningar, bl a av Mikael Andersson som föddes utan armar och ben. “När ni känner att ni är så ledsna att niinte orkar gå ur sängen på morgonen, låtsas då att ni är jag och försök ta er ur sängen utan hjälp av armar och ben. Då ändrar ni nog uppfattning om ert liv” sade han. Och så kloka ord och han har ju helt rätt. Han inspirerar mig. För vad har jag att klaga på i jämförelse?

Comments are closed.