Det första och sista man ser…

Hall_1 Hall_2 Hall_3 Hall_4

Hej på Er!

Ännu en härlig dag som ger oss gott hopp om att våren är på väg!!!!
Mamma och pappa har verkligen en välkomnande hall.
Inte riktigt vad man kan säga om vår;-)
Men snart har vi ett mycket trevligt vardagsrum.
En sak i taget 🙂
Vi drömmer ju om att en dag bygga ut och få en mer välkomnande entré.

Hallen är ju det första vi ser när vi kommer innanför dörren och det sista innan vi går.
Alltså det vi har med oss hela dagen, eller det som möter oss efter en dag på jobbet…
Vi är alla olika och hur saker påverkar oss.
Men jag är ju definitivt en person som kan jaga upp mig något av att mötas av förtifjorton par skor och femhundraelva jackor när jag kommer hem.

Så det här med Feng Shui passar verkligen mig .-)

Hur har ni det i er hall?

Nähä, nu ska vi ut och andas vårluft!

Ha en skön dag!!

♥ Kramelikram Anna ♥

Hall_5 Hall_6

8 thoughts on “Det första och sista man ser…

 1. Heeeeeeeej!
  haha ja inte har vi det som då du var här…;)
  Näpp nu är alla förtifjorton bakom dörrar och det står alltid en vas blommor eller kvistar på avlastningsbordet… Spegeln sitter inte heller så att man ser sig själv det första man gör…hihi… så lite feng shuiat har jag allt också..;)
  Din mamma o pappa har verkligen så fint överallt.
  Hoppas ni har en underbar helg och att de hunnit riktigt långt i helgen…;)
  Nu måste jag uuuut i sooooolen!
  Kram Katarina

 2. Så fin och välkomnande hall, vår är ganska trång och jag önskar jag kunde få den lite mer mysig, fast med mer förvaringsplats;) lurigt. Kram

 3. Vi har mycket förvaring i vår hall för att jag precis som du tycker det är skitjobbig med massor av skor och jackor. Är nu sugen på att tapetsera om och köpa en ny bänk med förvaring som jag såg hos Ellos.

  Kram Linda

 4. Hej rara!
  Ja du inte är min hall så där fin som dina föräldrars tyvärr. Vi har en väldigt trång hall och det första man möts av är trappa upp och ner samt tjugo jackor och fyrtioelva par skor ;). Skulle också vilja bygga om hallen men det är mycket man vill och just nu har det inte prio ett.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 5. Ia

  Hej! Jag är som du och retar mig på oordning och röra och mår inte bra av det. Nu har jag en stor hall med mycket förvaring men det har ändå en tendens att bli rörigt med mycket jackor och skor.

 6. Fixar inte en rörig hall och eftersom vi har en minihall krävs det bra o smart förvaring som jag fortfarande klurar på, ha, ha. Önskar att jag hade haft dina föräldras fina o välkomnande hall. Kramisar Tina

 7. Just nu har vi inte ens en hall, i vårt spanska casa. Här går vi rakt in i vardagsrummet och här är en mess! I förra huset hade vi två hallar (pyttesmå bägge två) men löste förvaringen genom att länga in ett garderobssystem under trappan som låg i anslutning till ena entrén. Jag gillar inte att ha stökigt i hallen men emellanåt med tre knattar som ska ut och in så går det inte att ha det tipp topp.
  Kram
  Rebecca

 8. Hej vännen!

  Tycker dina föräldrars hall är jättefin! Stor och ljus:)
  Vår hall är ju pytteliten, som tur är har vi en stor inbyggd garderob så det blir inte så rörigt även om jag tycker att Gustav har lite väl mycket skor;) Han är skooholic;)

  Vilken fin moodboard till vardagsrummet du gjort! Kommer bli så snyggt bör det är klart sen:)

  Hoppas allt är bra med dig vännen?

  Kram på dig

Comments are closed.