Torsdag = Städdag!

Doftljus_1 Doftljus_2

Då kör vi lite dammning och så då ikväll då 😉
Åååååå så doftljus “Fluffy towels” och “Clean Cotton” från Yanke Candle
är några favoriter!!!!
Det äääär ju bara så skönt att kliva innanför dörren på fredagen
och veta att huset är rent.
Hela kvällen kan bara ägnas åt myzzzzzzzzzzz!!

♥ Tänk igår fick jag in bröllopsfotona i ett album ♥
Så nu kan alla gäster bläddra och oooooaaaa 😉

En fin dag till Er Alla!!

♥ Kramelikram Anna ♥

Doftljus_3

11 thoughts on “Torsdag = Städdag!

 1. Här brukar vi oxå städar på torsdagarna men ikväll blir det mest tid för packning!
  Fin bild, kram Suss

 2. God morgon……..gooooooooood moooooorgon!

  Ååå nu blev jag peppad!!
  Jag ska nog också åka hem o städa i kväll. I morgon kommer jag ju inte hinna och i morgonkväll vill jag ju helst slippa. Precis som du skriver är ju faktiskt torsdag en bättre städdag än fredag.. så man kan göra roliga saker då i stället. Måste nog ta mig i kragen och börja med det. Förr städade jag ALLTID torsdagar just av den anledningen… men sedan försvann den pedantiska ådran i mig och då försvann städdagen torsdag också..:( Ska nog satsa på att bli pedant igen…hmm.. ja i alla fall lite grann..;)
  Min rygg har kraschat igen så den här veckan har jag fått ställa in spinningen 2 ggr…:( Inte kul alls.
  Nä du loppan.. nu måste jag jobba..;)
  Kraaaaaaam Katarina

 3. Bettan

  Men heeej finaste! Ja nu känner jag hur det luktar gott minsann!! 😉 Och vad roligt med album!!! Själv har jag inte lyckats fått till ett ännu! Man kanske borde ta sig i kragen och bara göra ett! Har vart så sugen många gånger men aldrig blivit av. Och nu fick du mig att längta igen! 🙂

  Tack finaste för alla härliga rader! Har idag en annan jobbig del framför oss… begravningen! Men är ändå stark och stolt idag efter att igår ha stått med att få ihop blommorna utan att bryta ihop! Bara det har vart så gruvsamt!!!

  Att efter detta ändå kanske få blicka framåt och kanske få se en liten ljusning… har ett nytt jobb på gång!!! Som jag lovar berätta mer om framöver… bara det känns som en liten lättnad! Och där talar vi om ödet eller låt oss kalla det komiskt!!! haha lovar berätta mer snart! 😉

  Kram Bettan

 4. Härligt att städa på torsdagar så det är klart på fredagen .Älskar också doftljus .Härliga bilder .Ha en skön torsdag rara du .Varma Kramar Rita

 5. Här är det också tänkt att städa idag, hoppas verkligen jag får ändan ur och gör det också. För det är ju som du säger så skönt att det är fint när fredagen kommer.
  Kram Helena

 6. Härligt med nystädat! Men här packas det ikväll istället. Tänkte hinna av att städa också för visst är det skönt att komma hem efter en semester till ett hem som är städat och i ordning!

  Kram kram

 7. Nystädat hem är ju bara så gött 😀
  Vårt är rena kaoset just nu efter några dagar med sjuka barn hemma.. suck. Men kanske får jag lite fredagsfeeling och orkar städa på lite extra imorgon på dagen fast att dom stökar till, så kvällen blir lite mysigare ändå 🙂

  Det är så sällan foton hamnar i fotoböcker längre. Men det är faktiskt riktigt kul att se i dom 🙂 Tror gästerna kommer ooooaaaa en massa 😉

  Kram Kram

 8. Hejsan!
  Visst är det skönt att ha det städat och fint till helgen. Eftersom att jag jobbar skift och är ledig då och då i veckorna så brukar jag passa på att städa när jag är själv hemma. Denna vecka blir det städning imorgon sen jobbar jag helgen.
  Önskar dig en skön kommande helg, kram Ing-Britt

Comments are closed.