Att lämna ett spår…

Blommor_1 Blommor_2 Blommor_3 Bok

Heeeeeej,

Är jag gammaldags eller vad?
Men jag tycker att det är så trevligt när gästerna lämnar ett spår efter sig.
Några fina rader som jag kan läsa om och om igen och bli varm i hjärtat av.
Så allt som oftast när vi har gäster åker gästboken fram.

Har ni gästbok?
Är det gammaldags tycker ni?

Det är torsdag och det tycker jag är skönt.
Då innebär det att den softa fredagen snart är här.

Ha en fin dag alla!

♥ Kramelikram Anna ♥

Blommor_4

10 thoughts on “Att lämna ett spår…

 1. Vi har också gästbok och har haft länge. Det är så roligt att spara fina minnen och se vad när & kära skriver. KRAM till dig

 2. Så mysigt med en gästbok! Vi har ingen men jag skulle helt klart kunna tänka mig att ha en. Fina minnen som kan läsas om och om igen 🙂

  Kram på dig!

 3. AC

  Jamen det är väl jätteskoj att kunna bläddra tillbaka och minnas. Inget är gammaldags. Vill man ha det så är det okey tycker jag.
  Vacker bok dessutom
  kram
  AC

 4. Har inte någon gästbok här hemma, fick en fin en gång för länge sen, men jag vet inte vart den tog vägen. Däremot så gav jag min kära mor en till hennes paradis i Spanien, som fylls i av många härliga vänner på besök.

  Kram N

 5. Bettan

  Heeej vännen! 🙂

  Tusen tack för fina hälsningar! 🙂 Sakta men säker tar vi igen oss… livet går vidare men saknaden kommer för alltid va kvar! Trots det känner vi oss glada för det vi har och känner lite livsglädje igen! Skööönt!!! Livets up and downs you now? 😉 Nu fattas bara ett jobb så kommer jag bli ännu gladare!!! 🙂

  Men jaaa gästbok ska det va!!! Älskar att läsa den i vår stuga om och om igen 🙂 En bok samlad med minnen! Hääärligt!

  Många kramar
  Bettan

Comments are closed.