När man önskar att man kunde…

Rosor_1 Rosor_2 Rosor_3

Heeeej,

Visst är det så att när man väl har “den där tiden” så beror det
inte på att man valt det själv.
Önskar verkligen att jag kunde piffa & pynta lite här nu.
Men kroppen orkar inget annat än att vila, vila, vila.
Så jag skrotar fortfarande omkring i pyjamas och morgonrock.
Igår var det en kraftansträngning utan dess like att ta mig till duschen.
Efter kom febertopp och galen frossa i soffan.

Lilla sessan åkte bussen hem eftersom jag var hemma.
Pysslade om sin lilla mamma och bäddade in mig i alla filtar hon kunde hitta ♥
Orkade inte laga mat, så det fick mannen göra när han kom hem från jobbet.
Känner man sig lite besvärlig då eller?!???…
Reste mig och tänkte göra något, varpå tösafia säger:
“Mamma, nu ligger du där. Utmana inte ödet nu!” med mycket myndig stämma.
Så jag blev serverad och efter maten däckade jag i soffan igen.

Av förklarliga skäl gillar jag inte att vara sjuk.
Men jag vet ju att jag är hanterbart sjuk nu. Men när man har varit så sjuk som jag varit så kommer ofrivilligt de känslorna man hade då över en igen.
Mamma blir orolig, syster blir orolig, ja alla blir oroliga.
Men jag står ju på benen, jag är ju “bara” lite vanligt sjuk faktiskt.

Men nu ska jag göra kraftansträngning igen och ta mig en dusch
och få på mjukis istället 😉

Va rädda om Er!

♥ Kraaaaaam Anna ♥

DSC_3454 Rosor_5

18 thoughts on “När man önskar att man kunde…

 1. Kajsa

  Krya på sig!!!! Ingen av dom hemma hos dig mår nog dåligt av att pyssla om dig lite, så bara vila på du….

 2. Men hej lilla raring..är du sjuk nu!!!
  Kanske var jag som smittade dig…

  Hu jag vet precis hur du känner.. det är såååå jobbigt att ligga still och man tycker ju att det känns så onödigt!! Ska man ändå vara hemma kunde man ju lika gärna få något gjort.

  Så vackra blommor du visar och här har det också kommit hem hyacinter. Jag är redan inne på andra omgången. De första slog aldrig riktigt ut 🙁

  jag skrattade åt att du tycker det är helgerån att tumla lakan…haha.. sååå typiskt dig!! Jag slår vad om att du stryker dina lakan?!!
  Det gjorde jag förr.. men sedan mååånga år rullar jag ihop dem direkt från torkställningen och det räcker ju att sova en natt så är de ändå skrynkliga.
  MEN när vi bygger ny tvättstuga ska jag ha tumlare och då TROR jag att jag kommer tumla dem…hihi.. om de inte blir skrynkliga som dragspel förstås….det finns en gräns även för mig..;)
  Å när jag var liten och upp i tonåren…fniss.. ja man kan väl säga att jag var klassens clown… skrattade mycket och ofta och pratade nog ännu mer då än vad jag gör nu..;) haha… men det tror jag nog du kunde räknat ut..;)

  Nu har vi äääntligen kommit igång med det tråkiga förarbetet i hallen. Så far vi runt o kikar på klinker mm till badrummet. det ska vi göra nästa år men det känns skönt att ha börjat planera redan nu.. så det inte blir snabba felval. Har redan ändrat mig angående marakeschklinker till golvet. jag vill nog ha det lite mildare och neutralare…;)

  Nix nu ska jag ta en kaffe till o surfa vidare..;)
  Kraaaaaaaaaaam Katarina

 3. Krya nu snabbt på dej ! Du undrade om jag vattnar granbollen, men nej, den får hålla så länge den håller. Ofta om det är kallt så håller tall eller granrisbollar bra, men nu har vi haft det ovanligt varmt i höst så man får se hur det går…
  Kraam
  Sanne

 4. dnyahuset.blogspot.se

  Hoppas du snart blir bättre, finns väl ingen tristare än att vara sjuk. Blää!

 5. Vilka fina bilder du bjuder på! Men så nedrans typiskt att den där bacillusken skulle ge sig på dig. Varma krya-kramar till dig. Hoppas du snart blir frisk och orkar pynta och piffa! Här hemma har jag haft två sjukdagar med lilltösen, men jag är glad att det inte är något värre än snor och vanlig krasslighet. Läser mellan raderna att du varit sjuk på riktigt. Ta hand om dig! Varm kram Lina

 6. Tycker att din dotter har alldeles rätt, vila vila vila!! Servad får man ju passa på att bli speciellt när man är sjuk!!
  Du har alltid så fina bilder 🙂
  Ang sänggaveln så ligger brädorna väl förpackade precis som dom såg ut när mannen köpte som, alltså ingen sänggavel i syne 😉
  Och när har han tänkt sig, undrar jag hehe…
  men vardagen rullar, träning, jobb, skola, hockey för sonen, mannen jobbar skift och ibland vill man ju bara slänga fötterna i soffan en stund så snart kommer nog sänggaveln på plats 😉

  Krya på dig ocg VILA!
  kramar Sandra

 7. Krya på dig, så himlans jobbigt att ligga sjuk och nerbäddad. Tack för fina ord hos mig, när kommer ni med? Vet du vilken tidning? Snälla berätta mer..
  Kryapådigkram
  C

 8. Hej på dig fina! Usch o fy för elaka baciller inget roligt det där! Kan verkligen förstå duna känslor med tanke på vad du har gått igenom! Min sambo lider av en kronisk sjukdom så jag är väl den här hemma som har sett det från andra sidan o kan känna igen mig med de du skriver.

  Hihi skönt o veta att de finns fler där ute som är lika tokiga som jag ;)!

  Krya på dig nu!!
  Stora kramen

 9. Skickar över en stor kram, men tur att du var sjuk så du hade tid att hitta till mig 🙂 såg att dubor i Kalmar, är ifrån Kalmar kram Diana

 10. Linda

  Usch då krya på dig… Och du gör rätt i att vila! Jag undrar var skålen kommer ifrån, som smyger sig in i bakgrunden på sista blom-bilden? Den är ofta med i din blogg och jag har blivit galet förtjust i den! Går den att få tag i någonstans? 🙂 Kram!

Comments are closed.