Krispigt ska det va!

Sovrum_1 Sovrum_2 Ringar_1 Ringar_2

Hej vänner…

Hur har ni det idag?

Ibland kan man verkligen längta hem till sängen, eller hur?
Jag är verkligen INGEN morgonmänniska. Vill helst av allt bara dra
täcket överhuvudet när klockan ringer om mornarna.
Jag går ju dessutom upp väldigt tidigt, 04:56 ringer min klocka måndag-fredag.
Anledningen är att jag kan inte stressa för då mår jag inget bra. Så de där två timmarna behöver jag för att ta det lilla lugna på morgonen. Duscha och äta frukost i lugn och ro.

Nu när det är lite kallare är det så gosigt att stoppa fötterna i ett par sköna duntofflor.
Då vill man ju ännu mindre lämna den sköna renbäddade sängen med de krispiga lakanen.
Man är nog antingen eller, eller vad tror ni?
Alltså, jag menar antingen gillar man lite krispigare lakan eller mjuka.
För mig är det ett helgerån att tumla lakan!!!!! *då-får-jag-lite-dåndimpen* 😉

Vilken typ är du?

Nu kan jag inte drömma längre, dax att “carpe-diem:a” lite!

♥ Kramelikram Anna ♥

Sovrum_3 Sovrum_4 Sovrum_5 Sovrum_6 Sovrum_7

15 thoughts on “Krispigt ska det va!

 1. Fina sängkläder och kuddar! Jag går oxå upp mellan kl 5 – 5.15 och jag är inte morgonpigg… Men en promenix på 30 min minst ska hinnas med på morgonen oxå, kram Suss

 2. Nu är jag ganska morgonpigg och dessutom kan jag oftast själv välja när jag ska gå upp, så det är inget problem att stiga ur sängen.
  Lakan ska vara manglade enligt mig! På sommaren får de gärna ha torkat ute på klädsträcket så de doftar friskt! Torktumlaren använder jag inte ofta! Bara några minuter för handdukarna ska bli fluffiga, men sedan får de torka klart hängande!
  Kram M.E

 3. Fina lakan och gärna krispiga och så ska de lukta gott också!

  Vi är nog varandras motsatser 😉 Jag är morgonpigg, men kliver upp en 30-40 minuter innan jag ska vara på jobbet! Jag har ju lyxen att få frukost på jobbet så påklädning, fix och cykling sedan läser jag tidningen på kvällen.
  Såg du mig i panelen i helgen?

  Kram kram

 4. Hejsan!
  Jag är inte heller någon morgonmänniska men behöver inte gå upp tidigt mer än var 6:e vecka då jag jobbar skift. Då går jag upp 04:30 och stressar runt för att åka 30min senare. Men annars går jag upp med tjejerna vid 06:30 och strosar runt i morgonrock långt efter att de gått till skolan.
  Jag tumlar inte heller mina lakan. Tumlar bara underkläder och handdukar.
  Ha en fin måndag, kram Ing-Britt

 5. Underbar säng så mysigt bäddat & riktigt snyggt <3
  Jag är mer åt det mjuka hållet eftersom mycket sticks på mig hihi

  Önskar dig en härlig Måndag/Kram

 6. Ja nog lockade sängen många mornar på vinterhalvåret. Jag brukade alltid tänka att “snart är jag hemma igen och då får jag krypa ner, dagen kommer att gå fort” Det hjälpte mig de värsta dagarna. Vipps är man hemma igen 🙂
  De där tofflorna ser allt sköna ut.
  Kraam

 7. Hej vännen!!!!!
  Ja det finns banne mig inte mycket som slår nytvättade lakan och precis så spm du säger nästan så att dom är lite stela 😉 ha ha.
  Tummlade lakan känns ju nästan smutsiga tycker jag.
  Hoppas att du får en fantastisk vecka….för det är du värd :)))))

  Kram Thess

  P.s jag fattar inte jag bli “utloggad” från Google hel tiden både på iPhonen och på IPaden????!
  Plus att jag måst fylla i alla uppgifterna här när jag ska kommentera…..
  Vet du vad det kan vara?

  Puss o Kram

 8. Hej Anna !
  Härligt ! Krispigt och så fina bilder.
  Även fina ringar 🙂
  Jag vädrade igår våra täcken och kuddar i det friska vädrett och det var manglade sängkläder som väntade på mig i sängen när jag kom hem efter kvällens arbete.
  Önskar dig en trevlig kväll och vecka !
  Kram

 9. Åh hua mig vad tidigt, tycker de är jobbigt när barnen vaknar 7.20 men jag vet att min tid den kommer me när man måste gå upp runt fem så jag ska inte klaga mer utan njuta att jag fick sova så länge så länge de varar.
  Kör mina lakan en kort stund i torktumlaren för att sen hängtorkas!
  Ha en fin kväll!
  Kram på dej

 10. Bettan

  Rackarns så mysigt och fint!! 🙂 Ja får nog ta och hålla med om att manglat är bäst!!! Svärmor har en rakt över gatan så den kan man få låna hur mycket man vill! Lycka!! :)) Är ju hemma med en sjukling igen (hostig bara) så i morgon blir det till att ta reda på en del tvätt 😉

  Natti natti
  kram Bettan

 11. Heeej Anna! Ohhhh så mysigt i ert sovrum, jättefint! Och fina sängkläder och kuddar, ser att du har Lexington påslakan, de ser ut att ha bra kvalitet. Jag gillar nog det krispiga lite mer jag också, medans maken här hemma skulle vilja ha flanellpåslakan :-)) Ha nu en fin tisdag! Kraaaam Paula
  PS: Har du instagram??

 12. Hjälp så tidigt du stiger upp 😉 Själv ligger jag och drar mig in i sista sekund och är verkligen ingen morgonmänniska!! Jag har just slutat mitt nattskift och skulle mer än gärna krypa ner i dina finfina lakan 😉 Ha en bra dag!

 13. Hej! Så underbara kuddar, är de från Ellos?
  Ingen morgonmänniska här heller, behöver ligga o dra mig minst en kvart när klockan ringt… 🙂 Krya på dig nu!
  kram Jenny

Comments are closed.