Barn är alltid barn…

Blommor_1 Blommor_2

Men hej,

Mitt-i-veckan och helgen står där och lockar.
Då finns en liten stund till vila.
Idag ska vi på lunch-till-lunch aktivitet med jobbet.
Jag hoppas det blir bra.

Tänk, hur stor man än blir så är man alltid barn till sina föräldrar.
Hur stor man än blir så kan man känna sig som en liten flicka ibland som längtar.
Efter mamma och pappa.
Så känner jag nu.
Blommorna är från dem.
Jag tänker på en vacker sprakande solnedgång.
Efter en vacker dag.
De kommer igen, de där dagarna.

♥ Kram Anna ♥

Blommor_3 Blommor_4

12 thoughts on “Barn är alltid barn…

 1. Åh vilka vackra blommor! Visst är man fortfarande barn själv fast man glömmer det ibland 🙂 Hoppas du får en bra dag idag, kram Suss

 2. AC

  Så vackra blommor i en så vacker kanna.
  Ja det är lätt att glömma, men som sagt barn är alltid barn. Lycka är att få ha kvar sina föräldrar länge i livet.
  Ha en fin dag
  Kram
  AC

 3. Ulrika Olsson

  Saknade min mamma och pappa idag, så jag var tvungen och ringa dom i morse och det känns så skönt att få prata med sina föräldrar ibland.
  Man är alltid den lilla dottern hur gammal man än blir 🙂
  Varma kramar/ Ulrika

 4. Hej sötgrodan!

  Vilka fina blommor och jag känner igen mig precis.
  Har ibland jätte svårt att förstå att jag snart fyller 41.. jag som är så liten ibland o bara vill kura ihop mig i fosterställning och bli hållen om….

  Jag är också såååå himla trött. men jag har ju varit sjuk i över 2 veckor så jag inser att det nog tagit mer på krafterna än jag vill kännas vid.
  Har bokat in mig på ett spinningpass i eftermiddag men är i valet o kvalet att boka av. Fast egentligen vore det så skönt att få det överstökat. Det där passet som man måste göra för att börja komma igen. Efter uppehåll på över 4 veckor kommer det ju gå långsamt och dåligt så eg. är det mest för att ens sätta av tiden o åka dit… fast jag vet inte…
  i går åkte jag hem efter jobbet o sov i 2 timmar och ärligt talat skulle jag helst vilja göra samma nu.

  va fint du dukat loppan! Att ha sådär mycket Matteus som du har… åååå en dröm ju. Nån gång då jag blir rik..;)
  I kväll kommer Mattias hem igen (han har legat borta). Helgen är nästintill fullbokad men jag hoppas att vi kan hinna liiite i alla fall i hallen. Vill ha den klar nu.
  Kraaaaaaaam Katarina

 5. Vilken underbar bukett. jag var hos mina föräldrar idag, dom är så oroliga för mig och de har svårt att förstå att detta hänt mig. Men de är omtänksamma och ringer stup i kvarten och undrar hur jag mår och om det inte är lite bättre snart. Känns lite jobbigt att de inte riktigt förstår.
  Men jag är ju deras barn, så det är väl deras oro.
  kram helena

 6. Vacker bukett och fina foton! Du är så duktig på att ta vackra bilder!
  Mitten på veckan och nedförsbacke mot helgen. Gött!
  Ha en fin kväll!
  Kram

 7. Vilka fina blommor! Klart man måste längta efter sin mamma och pappa. Jag har tom önskat att min mamma var med på mina förlossningar gjort som mest ont…även om jag inte hade velat vara utan mannen. Hoppas du får en bra kväll! Kram Stina

 8. Tråkigt att du är så trött och hoppas det ordnar till sig snart. Visst är det så, vi kommer alltid vara barn till våra föräldrar… 🙂

  Kraam
  Petronella

 9. Bettan

  Men heeej vännen! Hoppas allt piggar upp snart!! Inte roligt alls!! Har själv känt mig så från och till hela detta året!! Så nästa år kan väl knappast bli värre!? 😉 Men hur som haver har jag nu tagit tag i det här med att träna lite mer!! Så nu närmare bestämt heter min bäste vän… gåbandet!!! (här hemma) Vet som sagt att detta gör mig både gladare och piggare!!! 🙂 Att träna i någon form… gör skillnad har jag märkt!
  Finns det kanske någon träningsform som skulle passa dig bra? Yoga är ju också bra!! Så det är mitt nästa mål att ta tag i 😉 Att kunna andas rätt, är ju super viktigt!! Tipseletips!!!

  Sköt om dig!!
  Kram Bettan

Comments are closed.