Söndagspyssel…

Tvattstuga_1 Tvattstuga_2 Tvattstuga_3

Hallå!

Vad brukar ni hitta på på söndagar?
Allt som oftast om helgerna så tillbringar jag en hel del tid i tvättstugan. Himmel vad tvätt man har!!
Men nu är jag nästan klar för idag, så jag stämplar ut från tvättstugan nu.
Så nu får det bli lite annat pyssel. Spraya en lampfot till o fixa lampskärm. Och så den där gardinen som blev för lång skall läggas upp…
Är i röjar- och rensartagen igen. Samlar ihop för loppis igen!

Men nu kurrar magen så det är allt dax för lunch.
Vilket är ditt bästa söndagslunchtips?

♥ Kramelikram Anna ♥

Tvattstuga_4 Tvattstuga_5

15 thoughts on “Söndagspyssel…

 1. Vad jag pysslar med anar du nog, hehe!
  Tvättmaskinen går här också, bra när man ändå är hemma liksom!

  kramen

 2. Wow du tvättstuga är sååå fin! Precis som du så har jag bott i min inte alls fina tvättstuga mest hela helgen….Efter en vecka på resande fot och ingen annan som känner för att tvätta så växer tvätten vill jag lova!
  Kram
  A

 3. Hejsan! Så himla fint du har i tvättstuga ni har, blir sugen att rusta min som inte sett en målarpensel sen tidigt 80-tal.
  Söndagar tycker jag är en bra dag för långkok men idag blev det korvstroganoff här. Annars har vi mest slappat idag och så har min syster och hennes lilla tjej varit här en liten stund.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 4. Ja du, tvätta gör jag med på helgerna. Tråkigt nog hihi. Men du har iaf en fin tvättstuga.
  Mycket konstigt att allt ska kosta så, någon som uppfanna pengarna 🙂
  Vi får hoppas det faller i smaken i verkligeheten också.
  Ha nu en mysig kväll, Kram

 5. Så fint i er tvättstuga. Jag längtar tills vår blir klar, det står still i renoveringen där inne just nu (igen) suck!!! Innan jul siktar vi på nu 🙂
  Jag är också i röjartagen, ujuj så mör i kroppen efter rensningen i vår bod, började i pannrummet också, men nu är det fint både i bod och pannrum, känns härligt!! Nu gäller soffläge resten av kvällen 🙂
  Kraaaam Paula

 6. Idag har vi varit och spelat pingis nere vid havet där det finns några pingisbord uppställda. Därefter gick vi och tog en glass på den italienska glassbaren och sen lekte barnen på stranden en stund. Så kan en söndag här i Spanien se ut!
  Kram
  Rebecca

 7. Jisses kvinna du hade svimmat om du såg min tvättstuga, tror hela bloggvärlden hade svimmat hehe och just i skrivande stund så är den i sitt esse! Jag får hoppa fram därinne, ja det är ett inre kaos i mig ang den där tvättstugan! Men projektet finns på listan bara några få andra saker som ska fixas här hemma då mannen är mer redig än mig och tycker en sak i taget! :-/

  Jag läste ditt inlägg om sjukdomen, förstår att det måste kännas speciellt varje år just vid denna tiden… Vilken resa ni har gått igenom!

  ha en härlig start på veckan!
  Kramar Sandra

 8. Hejssan Anna, såååå fiiint har du här på din bloggen <3 Jag läste Julias bloggen och hittade hit. Nu är jag glad…jag ska följa naturligtvis dig och ditt liv med mycket positiv känslan.

  Hälsningar från Finlan, Nådendal Kirsi

 9. Hej min fina vän!

  Tack för ditt gulliga inlägg!
  Du är så omtänksam och jag önskar så att vi bodde närmare varann.
  Det är okej med mig även fast jag varit mycket ledsen den sista tiden. Att se den man älskar må dåligt är inte kul. Men han får hjälp i form av personlig coachning mm. Men han har mycket att jobba med/ta tag i just nu för att han ska bli bra.
  Du är så otroligt varm och go så jag blir alldeles rörd av dina ord. Tack!

  Såg att det är den tiden på året då du tänker som mest på vad du gått igenom. Du är så stark! Jag är så glad över att du tog dig igenom allt och att du är en sån kämpe!
  Jag är så glad över att ha dig som vän.
  Hörs snart!

  Stor varm kram!

 10. Här har också tvättmaskinen gått varm och vi har fått en hel del fixat ute, så skönt!! Så för oss blev det en lite tråkig lunch men så snabb, korv med bröd. Och istället blev det en lite roligare middag när vi var klara ute! Spännande att se när du är klar med dina små projekt som ska målas svarta!!

  Hoppas du har en skön kväll!
  Kram fredrika

 11. Jösses vilken härlig energi du har vännen. Själv har jag spenderat mest hela dagen i soffan o tyvärr minskar ju inte tvättberget av det…..Tar det som en komplimang ang Pintarest. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

 12. Det blir en del häng i tvättstugan det håller jag med om!

  Min bästa söndagslunch är nog nån matig macka kanske! BLT, Club eller med biff!

  Kram Jenny

 13. Underbart fin tvättstuga du har .Ja där blir det mycket tid att vara ,Blir alltid så himla mycket tvätt här hemma .Sedan blir det bara att mysa hela dagen .Kramar Rita

 14. Ja, vad gör jag på helgerna? Är jag ledig så gör jag så lite som möjligt. Jag pysslar helst med tvätt och annat hushållsarbete på mina lediga dagar mitt i veckan. Jag måste också piffa till min tvättstuga så där fint!
  På lediga dagar fixar jag gärna långkok och det kan vara även till lunch. Snabblagad mat blir det så mycket ändå de dagar vi jobbar.

Comments are closed.