Mera belysning från Strömshaga

Kok_1 Kok_2

Kok_3

Tjingeling!

Nu har alltså även dessa lampor kommit upp. Ni som hängt med ett tag vet att de där spottarna i porslin ångrade Anna lika fort som de kommit på plats… Men det sa jag ju inte här hemma på en gång förstås. Men nu är de ett minne blott och även mannen i huset tyckte att det här blev ju “Såååå mycket bättre” 😉
Nu är jag allt sugen på att rumstera om i skåpen lite och plocka undan pastellerna i hyllan här.
Men vet ni, om kvällarna varken orkar eller hinner jag…

Kok_4 Kok_5 Kok_6

När maten och de bestyren är klara är det en liten skrutta som behöver sin tid. Öva läsläxa gör vi varje kväll och sen lilla nattningsrutinen med saga och mys. Inte alltför sällan somnar mamman till oxå när det är hennes tur att natta…

Kok_7 Kok_8 Kok_9

 

Men huvudet går gärna på högvarv och jag tänker att till helgen ska jag göra det och det… He he, ambitionen är väldigt hög, men oftast hinner jag kanske hälften.
Tänk att det ska vara så svårt att lägga sig på en L A G O M nivå…;-)

Nu får ni ha en så där LAGOM bra tisdag då 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

20 thoughts on “Mera belysning från Strömshaga

 1. Hej vännen!

  Superfint med nya lamporna!
  Jag skulle också vilja byta ut våra spottar som sitter i taket och är kvar från gamla ägarna;)
  Ja men hur svårt ska det vara att lägga ribban på en lagom nivå!?;)
  Har samma problem, det jag inte orkar/hinner göra i veckorna får jag dåligt samvete över att jag inte gjort:) Även fast jag vet att det är så för alla mer eller mindre. Haha jag lär ju inte få mer tid nu när jag börjar plugga heller;)
  Sen har man ju alla roliga saker och projekt som man också vill hinna med, man får helt enkelt var varva måstena och roligheterna så gott det går:)
  Oj vad jag svamlar..:)

  Ha en bra Tisdag nu vännen!

  Kram på dig!

 2. dnyahuset.blogspot.se

  Men gud, människa ett sådant snyggt kök! Du behöver då inte rumstera om där, det är ju helt perfekt! “muttrar avundsjukt”

 3. Ni har så fint kök, hade gärna haft en likadant.. Känner igen kvällströttheten, efter nattning och diverse bestyr så återstår det inte så mycket av kvällen. När ska man hinna med allt??!

  Ha det gott! Kram

 4. Hej fina du!
  Super fina lampor du har fått upp, gjordes sig verkligen så bra där. Åh va avis jag blev när jag såg din fina kryddhylla me glasburkar.

  Åh jag blir alltid så glad o varm i hjärtat av dina gulliga kommentarer hos mig, tusen tack för dom.
  Ha en fin kväll
  Kram på dig

 5. Hejsan!
  Vad fina lampor, gillar dem skarpt men så gillar jag ju det mesta i ert hem :). Har faktiskt blivit så inspirerad av dig och dina detaljer i mjukt trä att även sånt fått flytta in hos mig.
  Hoppas ni mår bra och njuter av den härliga hösten. Här har vi haft underbara dagar och det ser ut att fortsätta så i helgen blir det en tur till stugan och så hoppas jag hinna klippa ner lite i trädgården.
  Kram Ing-Britt

 6. Så fint det blev med lamporna!! Ja du har det otroligt fint i köket…
  Hehe min man brukar fråga mig “hur länge har du tänkt att behålla….??” ja vad det nu är för han vet att jag ändrar mig fort…eller så är jag för impulsiv!
  Här är samma visa, upp tidigt, jobb, middag, barn, sen Zzzzznark
  Och nu börjar helgerna bli bokade! Hockey hockey hockey hela tiden!

  Kram Sandra

 7. Bettan

  Men vilka snygga!!! Gör sig urfint i ert vackra kök! 🙂 Trött… ja helt utmattad rättare sagt här med! 😉

  Nu ska vi försöka oss på en familjekväll på Max skola iaf. lite krassliga men vem kan och vill missa solrostävlingen dem kämpat med hela sommaren var och en :). Vem har lyckas med den största och den minsta? Hmm… tror nog på den minsta för vår del!!! Helt bortglömd i en tråkig rabatt… stackarn!!! Ha ha! Spännande! 😉

  Klart du ska hänga på sopptrenden i höst! Gott som attan även om lite sommarvärme hänger sig kvar! 😉

  Ha en fin kväll vännen
  Kram Bettan

 8. Va fint det blev med nya lamporna!

  Jag gillar verkligen ert fina kök 🙂 Vi har så smått börjat planera för en köksrenovering här hemma så jag letar inspiration överallt! Kommer ert kök från IKEA? Den fina listen över överskåpen, var har ni köpt den?

  Kram Sara

 9. Det blev ju superfint med nya lamporna! Jag gillar den skarpt!

  Tack för rara ord om bebbens rum! Det närmar sig nu och ska bli så spännande!

 10. Hmmm, känner igen det där… Det är ju så mycket man vill fixa med!

  Men vad fint det blev med lamporna! Viktigt med belysningen nu när mörkret kommer. Och självklart ska det vara snyggt också:)

  Kram Pernilla

 11. Så fina lampor och jättemysiga bilder! Ert kök är ju bara så fint och ser så välkomnande ut:) Vad jag känner igen det där. När jag vaknar på morgonen är jag full av ideér till kvällen men när jag nattat Wilma kl 19 är jag helt slut och orkar ingenting.. Tur att vi är flera;)

  Kram fredrika

 12. Blev väldigt fint med de nya lamporna, och du har ett fantastiskt kök! Men visst är det konstigt att man får för sig att man ska göra allt på en gång? Men det kanske är tur att man inte riktigt hinner med mer än några få förändringar i taget, då får man ju glädjas åt små, nya ting oftare istället. Och när det gäller mig, så brukar jag ibland (eller kanske ganska ofta) hinna ändra planen på vägen dessutom… =)
  Kram Petra

Comments are closed.