Husets ansikte…

Glasveranda_1 Glasveranda_2 Glasveranda_3

Gooo morron på Er!

Idag är den här, och den är efterlängtad mina vänner. Fredag, nu är du här! Det här har varit en period och en terminsstart som går till historien. Man kan verkligen känna att man åker jojo i stressfaktornivå veckor som dessa. MEN jag hoppas verkligen att jag lyckas behålla min ödmjukhet inför alla jag möter/pratar med. Saker kan verkligen gå snett men det är ju aldrig någons FEL. Att hjälpas åt och inte gotta sig åt att någon annan gör fel. För vi är ju människor allihop och alla kan vi göra fel, i synnerhet när stressen ligger på.
Men jag måste säga att jag har en känsla av att det kommer något gott ur det här. Ja, jag väljer att tänka positivt.

Knäppte några bilder på glasverandan härom kvällen med. Den är verkligen husets ansikte och smycke. I mina drömmar kommer här att finnas en grusgång som avslutas med en rundel framför glasverandan. Där står ett vackert rostorn omgivet av ett hav av vita och rosa lavendel. Intill huset ligger sten, vi har S T O R A vackra krukor som dignar med blommor.
Ser ni det med ? 🙂

Boken

Här är tösens favoritplats…under boken i gungan… ibland hänger här även en hänggunga, som man tom kan gunga två i, lyssnandes till lövens prasslande i vinden…

Med den tanken önskar jag er en synnerligen skön fredag!
Själv tänker jag skämma bort mina kollegor med hemmagjord glass och fruktsallad 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “Husets ansikte…

 1. Godmorgon fina du!
  Alltså denna veranda, jag dör så fin den är och den passar så fint på ert hus. De är ju min största dröm att vi skulle kunna göra något liknande här!
  Kan absolut se dina drömmar framför mig.
  Ja idag är fredag och de känns ju helt underbart, hoppas du får en bra dag och mysig kväll.
  Stor kram på dig

 2. Den är så vacker er glasveranda. Och visst kan jag se din bild framför mig. Det kommer bli så fint, så fint.

  Önskar dig och de dina en fin fredag.
  Kram Linda

 3. Hej! Tack för din fina kommentar!
  Jag visste inte att du har besegrat denna hemska sjukdom. Du måste verkligen vara en stark person! Så skönt att höra att det faktiskt går att besegra den.
  Massa kramar och en fin fredag till dig!

 4. Godmorgon vännen!

  Ja vad ska man säga, otroligt vacker är den er glasveranda!:)
  Kan verkligen se hur fint ni kommer få det, som en dröm!
  Nu är det fredag och det känns så skönt! Jag har haft sovmorgon så jag har haft en lugn och skön morgon hemma med långfrukost, mitt bästa:)
  Hoppas att du får en bra dag vännen! Dina arbetskamrater är lyckligt lottade som får så mycket gott!:) Fina du!

  Kram på dig

 5. Vilken vacker glasveranda- och jaa, ser preciiiis framför mig den där gången och rundeln! Kommer bli så fint så fint!
  Förstår precis vad du menar det där med stress… Hm…
  Vet inte om det berodde på stress eller bara en tillfällig släng av Altzeimers men häromdagen var jag på Ica Maxi och handlade (hade precis innan, köpt ett par svindyra skor) så går jag och GLÖMMER dem i affären! Som tur var så kom jag på det när jag kom till bilen och sprang för livet tillbaks och där stod de! PUH!!
  KRAM och stressa av nu till helgen!
  Judita

Comments are closed.