“Har du tagit fram lite höstfärger mamma?”

Hylla kok_1 Hylla kok_2

Heeeeej, 

Alltså T A C K för alla fina ord jag fått. Både här och där.
Det må finnas de som tycker det är ytligt att blogga,
men det håller jag då rakt inte med om.
Vilken värme som strålar in från alla håll ♥
Det är då man ska ta in och tänka på allt det fina som finns.
Inte alls lägga tankarnas energi på det som stjäl den.
Varför är det så mycket lättare att slås ned av dåliga energier
än uppmuntras av det som glädjer???

Hylla kok_3 Hylla kok_4

Lilla FiaLottaSkrutt uppmärksammade nogsamt att mamman hade ändrat om på hyllan i köket. “Det blev lite höstfärger mamma, va fint!”
Och min man nickade uppmuntrande och sa: “Du är då mer uppmärksam än mig..” 🙂
Happy Buddha fick i uppgift att stå där och sprida positiv energi i vårt kök.

Hylla kok_5 Hylla kok_6 Hylla kok_7 Hylla kok_8 Hylla kok_9

Vi har kommit till veckans mitt och jag tänker att jag behöver nog nån vitamin eller två.
Och tänker, ja det gör jag en hel del.
För nog behöver vi alla tänka efter ibland.
Har jag behandlat andra såsom jag själv vill bli behandlad idag?
Svårt kanske, men ack så viktigt…
Och jag hoppas verkligen man säger till annars…

Berätta, vad blir DU glad av att göra för någon annan?

♥ Kraaaaaaaaam Anna ♥

12 thoughts on ““Har du tagit fram lite höstfärger mamma?”

 1. Hi hi, så är det hemma också. Moa ser alltid om något är nytt hemma eller i min garderob 😉 Kul med tjejer!

  Jag blir glad av att ge, alltifrån en fin kommentar till presenter.

  Kram kram

 2. Vad mycket varma, genomtänkta ord du skriver, Anna…så sant! Dina fina bilder förstärker den positiva känslan än mer…:) Kram till dig! /Ida

 3. Hallå där sötlök!

  Du har det så fint i köket och vad rart av lilla fiaskrutt att se att du ändrat..;)
  Hos oss är det också bara dottern i huset som uppmärksammar sånt..;)
  Du skriver så kloka ord och jag får en känsla av att du känenr dig lite bättre till mods i dag?!?
  Jag tycker att jag…eller jag hoppas o tror… att jag är bra på att ge komplimanger till dem i min omgivning. Alla mår bra av en oväntad komplimang. Det behöver inte vara yta o utseende utan det kan vara.. åå du är alltid så glad..eller vad fint sagt av dig osv…
  Jag gillar helt enkelt att säga snälla saker till folk… gillar att se att andra blir glada av mina ord. Sen är det alltid kul att ge presenter såklart. Allra bäst tycker jag om att ge något man gjort själv och då helst till dem som verkligen har vett att uppskatta att man lagt ner själ och hjärta i något…;)
  Kram min vän..huuua jag är så trött i dag med… hur lång tid tar det innan man kommer ikapp egentligen?
  Har just avbokat spinningen och tänkte at jag ska orka snurra några varv hemma i trädgården i kväll i stället.. det ser gräsligt ut där och det är dags att tömma krukor och börja vinterförvara…
  Kram Katarina

 4. Härligt när dom ser små förändringar, har också en sån skrutt här hemma:-)

  Jag älskar att ge & hjälpa andra människor. Kan nog bli lite för mycket av det goda ibland då jag inte är så bra på att använda ordet nej.

  Må så gott
  KRAM

 5. Så sött att din dotter ser vad du gjort. Ska minsann få min son med på mammas bravader sen så han med ser hihi.
  Fint du hade det där på hyllorna.
  Stor kram

 6. Lycka och titta in här och läsa allt fint du skriver
  och ljuvliga bilder!
  Så fint du har det
  Tack för dina rara ord
  det värmer i hjärtat!
  Kramar Tina

 7. Så vackert du har det i ert kök! 🙂
  Så sant som du skriver. Man får mkt härligt tillbaka från bloggandet, som faktiskt kräver en del jobb. Bort med Jante!!! 🙂

  Jag blir glad när jag märker att mina barn är glada o nöjda!
  kram Jenny

 8. Hej rara du!! Vilken fin hylla ni har i köket, så mycket fint på den också. Ja varje dag försöker jag vara snäll mot alla i min omgivning. Det är så lätt och ger så mycket tillbaka. Och bloggandet är ju ett sätt att få kontakt med likasinnade, det är ju det som gör det så roligt, att få ge tips och få tips av andra :-)) Nu börjar hösten och vår resa närmar sig sakta. Tänker på dig varje gång vi pratar om resan, för jag läste om er resa då vi fortfarande funderarde på att åka dit!! Så visst är blogglandia härligt!! Och så har vi ju gått på samma gymnasieskola också, även om jag gick där långt innan dig :-)) Stor kraaaam Paula

 9. jag igen…lite förtydligande bara. visst hade du väl gått på Väggaskolan i K-hamn?? Har för mig du skrev det, men vet inte om jag svarade dig??
  Kram kram igen 🙂

 10. malin

  Hej!

  Jag är pa genomresa i Ekenäs i morgon torsdag pa jakt efter finsk design och hur finnarna lever och köper, framför allt serviser eftersom jag ska ta fram en Finsk servis. Jag undrar om du har tid att ses lite förutsättningslöst i morgon för en kaffe, det skulle funka nagon gang mellan 11.30-13.30. Smsa mig gärna, eller ring pa 0046706794238

  MVH
  Malin

 11. Så fint du har i ditt kök, med så mycket härliga ting som får plats i hyllorna!
  Visst är det roligt om man kan göra någon annan glad, som att hitta den där perfekta presenten till exempel. Men också de där små sakerna i vardagen, som att släppa ut en bil som väntar vid sidan av en lång kö, att hålla upp dörren för någon eller att bara dela med sig av några snälla ord. Så härligt om man kan göra någon annan glad, och då blir man ju lika glad själv. =)
  Önskar dig en härlig dag!
  Kram Petra

Comments are closed.