Fylla på…

Lilla T_1
Att äta kex nere vid båtbryggan…
Ekenas_1
…en varm och solig söndag…
Ekenas_2
…i september…Ekenas_3
…när havet är så där förunderligt glittrande…
Ekenas_4
…och båtarna ligger vid kaj…
Ekenas_5
…solen som värmde gott om kinden…
Lilla T_2
…och ett dopp i det blå för både liten och stor…
Lilla T_3
…uppfriskande, Absolut!
Himmel_1
Jag undrar, vart de är på väg?Himmel_2
Jag lägger mig ner och drömmer en stund…

Det är redan måndag och jag har inte riktigt hunnit ikapp med mig själv. Det får gå ändå. 
Dagarna går. En del de i minnet består. Som en varm septembersöndag. Med ett dopp i det blå. Mest troligtvis det sista för i år. Jag måste andas nu. Stanna upp och tänka efter. 
Jag vill så mycket men varken huvud eller kropp hänger med. Jag får be om hjälp, då går det så mycket lättare. Jag är tacksam och jag är ödmjuk. Men jag är även envis som få, och det kan straffa sig då och då. 
Så jag försöker tänka efter, stanna upp och vara här och inte där. 
Livet är ju här och absolut inte där. Men ibland tar det tid att lära…

Va rädda om er!

♥ Varma kramar Anna ♥

10 thoughts on “Fylla på…

 1. Har kikat in på en del bloggar och många verkar ha passat på att njuta extra av den här helgen, verkligen njuta av de sista varma solstrålarna och ladda batterierna.
  I dag är jag och lilleman lediga, en mjukstart på veckan är aldrig fel.
  Kram

 2. Jag har också svårt att njuta i stunden. Vill gärna ligga ett steg före vilket ofta gör att jag känner mig stressad helt i onödan. Andas in, andas ut och bara var. Inte alltid så lätt men jag övar på att bli bättre.
  En av de gångerna som jag verkligen kände att jag var i nuet är de dagarna vi tillbringade “hos er”. Underbara dagar där jag verkligen slappnade av och släppte allt.

  Kram Linda

 3. Man får påminna sig ofta om att verkligen stanna upp & njuta av tiden som är NU..inte det enklaste, men jag fösöker verkligen:)
  Vi har haft cykelfest i helgen & det var ju perfekt väder för det!
  Kram

 4. Härliga bilder och vilket otroligt väder vi har! Tror inte det är sant att det är september. I lördags var vi ute med båten och badade & grillade. På kvällen käkade vi på Söderport, så otroligt gott – rekommenderas varmt!
  Såg du mig i Bonusbilagan i lördags? 😉

  Kram kram

 5. Vilken härlig helg det har varit och vilka underbara bilder du visar. Men du har så rätt man behöver lära sig vara här och nu. Jag ska börja mindfulness, just för att lära mig att fokusera och göra en sak i taget. Kram Helena

 6. Jag det var en riktigt vacker, varm och solig dag vi fick! Och så skönt att det infaller när man är ledig 🙂 Härliga bilder! Vad är temperaturen i vattnet nu?
  Ja dagarna bara springer iväg och man hinner knappt hälften, men det får man leva med och försöka att inte stressa upp sig över.
  Ha en fin kväll!
  Kram

Comments are closed.