Utmanad!

Raps_1
Vet ni vad detta är??

Goooooooood morgon på Er!

Igår blev jag lite utmanad… Jag brukar inte anta sådana. Men nu kände jag att för att komma igång nån gång så…. För mig handlar det om att få till tid för promenader och träning. För jag vet att jag mår så mycket bättre och blir så mycket piggare.
Kanske gör jag lite på mitt sätt utifrån de förutsättningar som jag har. Jag har väldigt stela leder, vilket gör att jag inte kommer börja springa det första jag gör. Jag vill inte få ont utan få igång kroppen och bli lite mjukare. Det är sånt som blivit efter jag var sjuk.

Men tänk igår kväll fick jag tom med min man ut på en rask promenad;-)

Raps_2
Jo, det är RAPS!

Vi har väldigt fina omgivningar så det är inte svårt att tycka om att promenera här…
Min man Ekenas_1 Ekenas_2 Ekenas_3 Ekenas_3

Igår kväll surfade jag sen runt efter en massa inspiration inför hösten och dess inredning… Har lagrat en massa i min Pinterest. Perfekt att ha ett inspirationsbibliotek där! *Tipselitips *

Hur går era inredningstankar inför hösten?

Ni ska få se lite vad jag fastnade för i morgon.. 🙂

Onsdag ja, HA EN BRA sådan!

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “Utmanad!

 1. Ja ni bor verkligen vackert det är inget snack om saken :)))
  Och det där med att gå ut och gå…….Gud vad jag borde göra det!!!!!
  Men det ju just det där att ta tag i det ;))

  Kram Thess

 2. Ni har så underbara omgivningar! Jag gillar promenader och har kommit igång lite de senaste veckorna, sambon är duktigare på att springa lite då och då.. Hoppas lusten håller i sig även när mörkret faller på! Jag har noll inspiration inför hösten så jag hoppas kunna inspireras av dig då! Däremot är det lite saker vi behöver ordna, så som nya sängkläder, en ny tv-bänk till övervåningen och lite fix i groventrén.

  Förresten, vad god maten såg ut i dina tidigare inlägg! (Hamburgaren och tunnbrödet med pulled pork)

  Kram från malin

 3. Godkväll! Ja där har du riktigt fina promenadstråk måste jag säga. Och visst känns det lite lättare att komma ut på en promenad när man samtidigt kan njuta av en härlig natur. Något annat vackert är dina ringar…sååå snygga :).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

Comments are closed.