Uppifrån!!

Flygplatsen Planet

Hallå där!

Freeeeeedag!!! Första arbetsveckan efter semestern snart avklarad:-) Nu har studenterna börjat vakna till och ärendena och telefonsamtalen ökar. Och nu kommer de bara öka och öka och vara lite galet ett tag… Så som det är på ett universitet när typ 20 000 nya studenter påbörjar sina studier.

Men vet ni vad! Igår var min man ute och flög med sin kompis som fick sitt flygcertifikat för ett litet tag sedan. Jag visste väl det, han var tvungen att bräcka mig o tösen för att vi åkte vattenskooter 😉 *ha ha ha*
Mäktig upplevelse kan jag tänka mig. De flög över vårt vackra Ekenäs och fick kort på vårt, svärmors och lite vänners hus. Vi får väl sälja dem dyrt;-) Skämt åsido. Nån bild ska vi nog ha i svartvitt för det vore en fin tavla tror jag.

Hemma hos oss blir det tacos ikväll, fast med kyckling. Enkelt då man har jobbat hela dagen. Massor av myzzzzzz är utlovad till en skrutta som var så förtvivlad igår kväll… Mormor o morfar ska åka hem, tårarna var stora som krokodiler och mamman fick börja prata träns, betsel, sadlar och ridhjälmar så gick det över ♥ Var och köpte henne ett par ridskor, Jodphurs, igår. Tror jag vill ha ett par jag med;-)

Ekenas_1
Båtbryggan, bastubryggan, varvet och hamnen i Ekenäs…
Vart hus_1
Här är vårt hus, det vita med röda tegelpannor. Från entrésidan sett. Skogen skymmer garaget, märkligt vårt “lilla” garage 😉
Ekenas_2
Ekenäs
Ekenas_3 Vart hus_2
Vårt hus igen
Svarmors hus
Främst i mitten på bilden är svärmors och hennes mans hus. 
Kalmar slott
 De avslutade med en tur över Kalmar, så här är Kalmar slott. 

Ha en kalasfredag vänner! Vad landar på era tallrikar ikväll?

♥ Kramelikram Anna ♥

14 thoughts on “Uppifrån!!

 1. Häftigt att få flyga runt och se på sitt och andras hus! Så fina bilder!
  Är det på Universitet du arbetar?
  Snygg moodboard du visade i förra inlägget! Jag tänkte göra till kommande sovrum men jag vet inte hur man gör såna…
  Ha en skön fredag, kram Suss

 2. God morgon och god fredag! Ingen tacos för oss, vi ska köra Wilma till hennes “hundlärare” där hon ska vara i en vecka… Matteångest! Hon kommer ha det kul tillsammans med lärarens två hanhundar 🙂 en bit att åka dit så vi får ta nån mat på vägen .

  Så häftigt att få flygbild på huset uppifrån, och ännu häftigare att flyga där uppe. Skulle gjort detsamma en gång men vädret var för dåligt.

  Ha en fin helg!
  Kram
  Pernilla

 3. Så fint det ser ut uppifrån allting. Nog för att de foton jag sett “nerifrån” också är fina, på huset och så.
  Ha en fin helg.

 4. Så häftigt.
  Men kanske också lite skumpigt och läskigt i ett så litet plan?!?
  Men riktigt fina bilder.
  Ja, tänk vad bra att hästar finns, och hennes nya skor var riktigt fina.
  Jag är jättelycklig över att Stella börjar tycka dem är lite spännande.
  Fast kanske kommer ångra mig när tjatet om en egen börjar….vet ju hur det slutade för mina föräldrar 😉

  Ha en riktigt mysig Fredag, kram Malin

 5. Hej Anna! Nu var det alldeles för länge sen jag kommenterade här känner jag. MEN jag läser din blogg varje dag ska du veta 🙂
  Själv har jag inte alls varit aktiv på min blogg det senaste, men jag såg nu din senaste kommentar hos mig. Det var angående boken “Genialt Genbrug”. Du undrade om jag gillade den. Och det gör jag verkligen kan jag säga! Fick köpa den billigt också i en lokal butik här i stan. Jag brukar lägga fram boken med olika uppslag då och då, och folk som kommer hem går genast fram och kikar i den 🙂 Ett tips från mig!
  Och vilka super fina bilder! Tycker verkligen du ska ha några av dom i svartvitt!
  Hoppsan vilken låång kommentar, hoppas du orkade läsa 😉
  Kram Madelene

 6. Hej!
  Var ligger Ekenäs? Ser väldigt vackert ut!
  Tacos med kyckling, steker du kycklingfilé då och på med tacoskrydda bara eller hur gör du? Alltid bra med nya tips på snabb och god mat.
  Ha en skön fredag!
  //bara Anna
  Annacecar.blogspot.com

 7. Vilken härlig flygtur, häftigt att se allt uppifrån…så vackra bilder!
  Tacos med kyckling…hur gör du då?
  Ha en fin fredag!
  kram viktoria

 8. Hej!

  Vilka härliga bilder, häftigt att se det ur fågelperspektiv 🙂 Klart du ska ha nån på väggen!
  Har också jobbat en vecka nu, en riktigt bra vecka! Gillar ju mitt jobb massor. Men semesterkänslan är kvar! Sitter länge, länge i uterummet, vänner som kommer förbi på en kvällskaffe, tapasknytis med grannarna, kvällsdopp… Lite så! Tycker det är underbart.
  Har inte varit inne på varken min eller andras bloggar nu under semestern så jag har lite att läsa ikapp här inne tror jag? Men nu blir det middag, kycklingtacos här med faktiskt 🙂

  Kram till dig Anna!

 9. Åh vad kul att få flyga över ens eget hus….bara mannen som gjort här hemma också. Men jag har ju åkt vattenskoter som du…hihi.. Ägde en för många år sedan innan jag träffade min man.
  Vilket mysigt samhälle Ekenäs verkar vara och såååå fint det ligger.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 10. Men så häftigt med en flygtur. Spännande att flyga ett så litet plan 🙂 Ser fint ut på bilderna. Kram Nina

Comments are closed.