Trosa – alltså som i staden Trosa…

Trosa_1 Trosa_2 Trosa_3 Trosa_4 Trosa_5 Trosa_6 Trosa_7 Trosa_8 Trosa_9 Trosa_10 Trosa_11 Trosa_12 Trosa_13 Trosa_14

 

Home Sweet Home ♥

För visst är det något visst med hemma? Jaaa, det tycker iaf jag.
Men ibland är det verkligen skönt att komma bort lite och glömma alla måsten. De som avverkas nu då tvättmaskinen jobbar sig illhet;-)

Vi har tagit oss en tur i vårt avlånga land. Vi åkte i torsdags förra veckan och målet var Stockholm. På vägen upp hade vi bestämt att vi skulle stanna till i Trosa. En otroligt pittoresk liten stad. Åt fantastiskt god glass på Bohmans och hittade en mysig liten inredningsbutik som hette Lustfyllt. Tips som jag fick från en annan bloggare,  MammaX3. Tack för dem 🙂

I inredningsbutiken hittade vi en stor fin korg att plantera i och en lykta, även den i korg. Ska alldeles strax ut och plantera mitt nya olivträd i korgen! Resultatet får ni se i morgon, för de nyfikna kanske det kommer på Instagram lite senare;-) (ekenasanna heter jag där)

Nu kallar tvättmaskinen först! 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

4 thoughts on “Trosa – alltså som i staden Trosa…

 1. Men hallå!
  men ååå…ååå…åååå…;)
  Jag har aldrig varit i Trosa…men det ser verkligen pittoreskt ut så dit måste jag absolut åka nån gång!
  jag har sett din plantering och den är ju hur fin som helst!

  Jag sitter uppe o ugglar…ska hämta Mattias i natt. han är o spelar poker…hmm..dricker wiskey..;) Så i morgon då ska jag minsann ligga vid poolen o sippa rosé och inte göra många knop..;)
  Har ju förstås 18 miljarder saker jag skulle behöva göra men de får vänta..så det så!!!
  Ha en härlig lördag du med vännen!
  Kraaaaaaaaaaaam Katarina

 2. Vad glad jag blir att du uppskattade Trosa, mitt smultronställe 🙂

  Fina bilder tog du också. Bilder som åtminstone jag blir glad av.

  Ha det fortsatt fint!

 3. Ja nog har jag hört om Trosa, men aldrig varit där, vilken miss.. Men inget som inte går att ordna hihi.
  Ska bli kul att se dina inköp. Kram

Comments are closed.