Överraskad!

Present_1 Present_2

God morgon denna lördagsmorgon!

Igår blev jag uppvaktad på jobbet och minst sagt överraskad. Nog för att jag vet att vi brukar gratta när vi fyller jämnt, men jag hade liksom glömt av att jag hade fyllt i sommar;-)
Skålen jag fick är ju bara helt underbar och kommer från Topiary.

Fredagskvällen förflöt i ett lugnt tempo i villa Ekenäsliv. Middagen bestod av en fräsch melonsallad med parmaskinkschips som intogs på glasverandan. Enkelt och gott och såååååå skönt att inte stå vid spisen i tre timmar en fredagskväll tycker jag… Brödet inhandlades på bageriet så det slapp jag baka med;-) Några droppar vitt i glasen till de stora och ciderdryck till sessan:-)

Idag mina vänner är det en upprymd tjejja här! Det är ridskolepremiär!!!!!!!!! Som hon har längtat! Dax att fixa till oss och komma iväg, kl.10 börjar lektionen.
Veckans S T O R A fråga har varit: “Vad ska jag ha på mig när jag ska rida mamma?”
Skor har vi köpt (jodpuhrs så de kan hon ju ha ändå), resten avvaktar vi med tills vi vet att det är det här hon vill. Hjälm och ryggskydd får de låna.

När vi kommer hem hoppas jag hinna med lite i trädgården.
För den står här och ser lite vissen ut… Ropar på hjälp var och varannan dag, men tiden snor någon ifrån mig… Känner ni det med, hur timme efter timme försvinner, bara så?!??

Njut nu av lördagen!!

♥ Kramelikram Anna ♥

Glasveranda_1
Jag borde sätta lite blommor i den vackra urnan från Rif…
Glasveranda_2
Tallrikar Mateus, glas Ittalla Essence, skål Rif
Glasveranda_3
Ljuslykta Sia, vit skål The Perfect Home
Glasveranda_4
Matbord Kallhomen
Glasveranda_5
Fönsterlampor Watt & Veke
Sallad_1 Sallad_2 Sallad_3 Brod

7 thoughts on “Överraskad!

 1. Men hallå där och godmorgon!
  ojoj…då är ni nog på väg nu!
  haha…kan tänka mig att hon är ivrig sötisen.
  Va gott det lät med melonsallad med parmaskinka. Det måste testas.
  Jag har upptäckt hur mycket jag äääälskar sallad. Det är bara de andra i familjen som inte blir glada om vi äter det varje dag…;)
  I dag ska jag nog ta vara på tiden o göra ingenting..;) Fast lite städning ska jag nog hinna med. Jag har ju inte gjort någonting sedan killarna åkte så jag känner väl att något borde jag göra. Jo badrummet städade jag igår. Men det är så slitet så det syns lixom inte…hmm..eller jo det är klart att det gör o det luktar gott o fräscht… men ja du fattar… kalkavlagringar i duschen går verkligen inte att få bort. jag har testat allt. Så du må tro att jag längtar efter att få ett nytt.
  Hade ju tänkt putsa i stort sett alla fönster då de var borta men jag har lixom inte kommit mig för… funderar på om jag skulle göra en kraftanstträngning i trädgården också idag… eller så bara struntar jag i alltihop o gör ingenting..
  hihi…vi får se!
  Ikväll ska vi på fest. Tema Spanien så jag ska göra nån het räkpasta att ta med. Sen har de andra paren också med sig olika rätter så blir det ett härligt buffébord.
  I kväll komemr mina killar hem…åååå vad jag läääängtar!
  Ha det bäst!
  kram Katarina

 2. Å, vad skoj att börja på ridskolan!
  Hoppas också på några timmars trädgårdsfixande idag…förstår inte vart tiden tar vägen, försvinner så fort. Det gäller att ta vara på tiden och njuta av nuet!

  Kram Ellinor

 3. Alltså den där tidstjuven kan inte någon fånga honom o låsa in honom någonstans där ingen kan hitta honom……..Vilka gulliga kollegor du har som överraskar med den finaste presenten. Hoppas allt gick bra på ridpremiären, förstår att det var spännande. Ha en fortsatt fin helg. Kramisar Tina

 4. Så fint du inreder, jättemysigt. Jag som är ny läsare här undrar lite nyfiket vad du jobbar med?
  Min lilla tjej började på ridlekis i måndags, jättekul såklart. Hur gammal är din dotter?
  Kram
  //bara anna

 5. Vilket frestande inlägg 😉 Ser mumsigt ut allt det där.

  Jättefin “skål” du fått! Ovanlig 🙂 Men lite farlig kanske. För den har man ju gärna framme med lite gott i.. och då vet i alla fall jag vad det innebär 😉 Hihi.

  GRATTIS fina du till vinsten! ♥
  Förlåt att mitt grattis kom så sent. Det har varit fullt upp med kalas (idag) och sen har jag fixat med bloggen. Som du nu hittar här: http://tjugofemman.blogspot.se
  Printen skickas till dej i veckan.

  Många kramar!

Comments are closed.