När det kliar i fingrarna…;-)

Kok_1 Kok_2 Kok_3 Kok_4 Kok_5

 

Hallå där!!

Alltså känner ni det med?!?? Det liksom kör runt i magen, kliar i fingrarna, hjärnan kokar och man bara M Å S T E flytta runt lite här och lite där. Och man bara V I L L klicka hem det där och det där och DET DÄR!! (Lugn älskling, jag har inte löpt amok på webbshopparna;-)) Och för att inte tala om alla projekt som man vill ta itu med.

Så, vad gör man då? Jo, man får flytta runt på sakerna! Och nu har jag samlat ihop lite grejer som jag tröttnat lite på som ska säljas av. Helt plötsligt inser jag att det stramas till här hemma. Jag vill ha det enkelt och rent, men ändå en känsla av värme och ombonad. Är ni med?
Tänker inte säga höstigt än, icke sa nicke, här kör vi “sensommartema”!!

Alla ni som är på Formex och frossar i inspiration och inredning, tro INTE att jag är avis, nä tro inte det för en sekuuuuuuuund att jag är det 😉 Men jag får iaf tacka er för att ni delar med er av allt fint och all inspiration! Men en dag, ja en dag i mitt liv ska jag dit.

“Kom nu då!!!” VA?? Vem är det som ropar?? Jaha, det är min vita lilla vän Elektrolux! Ja, jag hann ju bara dammtorka igår så nu är det golvens tur;-)

En fin fin lördag till Er! Vad ska ni hitta på?
Vi är bjudna på kräftskiva hos min kusin och hans familj, mysigt!

♥ Kramelikram Anna ♥

16 thoughts on “När det kliar i fingrarna…;-)

 1. Waooo,så fint du har det & visst känner jag igen detta med att ändra hihi
  Här blir det lite golfande tror jag & ev restaurangbesök senare 🙂
  Ha en gooer Lördag & trevkigt med Kräftskiva/Kramar Annmi

 2. Lika fint hos dig som vanligt! Jag älskar stjärnan man kan ha ljus i, var har du köpt den? Kram!

 3. Det går i vågor det där tycker jag. Lusten att förändra 🙂
  Ja, tänk om man fick åka på Formex mässan, måste vara himmelriket, hihi
  Önskar dig en fin lördag!
  Kram kram

 4. Så fint du har det.. Jaa kan bara hålla med att nu vill man ha massor och göra om. Jag har turen att åka på Formex så i morgon tar jag med mig stora dottern till Stockholm, alltid lika kul med en massa ögongodis.. Skulle vara kul att träffa dig när du kommer till Örebro. Hörde att ni skulle till smultris..
  Kram Helena

 5. Hej!

  Ja det var nog jag som skrev att rappne var snäppet bättre. Det är ett måste, så himla himla mysigt. Nu den här tiden har de även självplock av både blommor och grönsaker. Underbart!

  Kul för alla som är på formex fast jag tycker det är skönt att slippa. Blir helt matt av att vara där, virrvarr i min skalle, haha. 😉

  Ja, det är ett himla fiffigt sätt att flytta runt på saker, vips är det som nya! 🙂

  Ha en finfin lördag! 🙂
  Kram Madeleine

 6. Visst kliar det i fingrarna nu! Sa just till mannen att jag vill ha massor nytt både till hemmet och i klädväg!!
  Så fint du gjort, kram Suss

 7. Det är både till hemmet o garderoben jag vill ha massor av nytt till, men jag väntar lite o frossa i allt höstnytt o gör som du njuter av sensommaren. En vecka semester till så här ska njuuuutas. Kramisar Tina

 8. Hej sötis!

  Så fint du gjort!
  Älskar ju erat kök och skulle kunna flytta in när som:)
  Ja hör kliar det med vill jag lova! Håller som bäst på att köpa på nig svarta och vita inredningsprylar som ska fram till hösten:) himmel va kul det är att drömma och planera hur man ska ha det:)
  Flyttar runt på saker gör jag ju med, och hoppas på storvinsten så jag kan köpa mig lite nytt;)
  Igår hade vi kick off med jobbet och jag avslutade kvällen med att ta en tequila innan bilen gick hem, smart tjej va (igår var det dock en mycket briljant idé;) så det har varit lite småsegt idag:)

  Hoppas du har det kanon på kräftskivan!

  Kram på dig min vän!

 9. Den där känslan spritter i mig också och sen blir jag så ivrig att allt ska ske N U med detsamma och inget händer men visst önskas det lite nya saker här hemma!
  Så fint du gjort och flygfotona var ju kul att se!
  Hoppas att det var en trevlig kräftskiva

  Kram Sandra

 10. Å, jag förstår precis hur du menar! =) Varje gång det börjar bli dags för ny årstid (och ibland flera gånger däremellan) får jag för mig att det ska röjas runt och göras om, och visst är det riktigt roligt! Helst skulle jag vilja köpa massor av nytt till hemmet, det kanske är tur att man inte är en av dem som får åka till Formex, det hade nog blivit väldigt dyrt… =)
  Du har så fantastiskt fint hos dig!
  Önskar dig en härlig dag!
  Kram Petra

 11. Jag är mycket olik dig. Jag flyttar aldrig runt saker och ting här hemma. Förmodligen är jag en mycket tråkig person som har ett hem där var sak har sin plats och så är det bra med det 🙂

  Ha det gott

 12. Therese

  Hej! Jättefint kök! Tänkte fråga vad det är för ncs nummer på färgen på pärlsponten? (-:

Comments are closed.