Lite nytt från Bruka Design…

Bruka Design_1 Basilika Bruka Design_2 Bruka Design_3

Nya kökshanddukar från Bruka Design…

Gooooo morron!!

Ännu en solig dag!! Dax att vända lite mer rätt på dygnet så idag var jag uppe vid sju. Gick och la mig redan vid elva igår då det kändes som att jag skulle bli sjuk, men nu känns det bra. Ska nog inte fara runt som en tok och tvätta bil, cyklar, ta hand om tvätt, laga mat och vattna samtidigt;-)
Tösen sover än, då det var sista kvällen hon fick vara uppe sent igår. Nu blir det till att vända lite mer rätt på dygnet och komma i säng vid åtta igen.
Lyssnade faktiskt på en psykolog på Nyhetsmorgon i början av sommaren, då de pratade om barn och sovtider under sommaren. De far inte illa av att “vända lite på dygnet” under sommaren då det är under en längre period och man har tid att vända rätt igen. Det är värre om helgerna, när de ska upp till skolan igen. Då är det bättre att hålla samma tider, annars blir det jättejobbigt i skolan måndag och tisdag, då de fått för lite sömn om de är uppe sent fredag och lördag typ. Dagen lärdom fick det bli 😉

Till hösten tänker jag att vårt kök ska gå i lite natur och dovt grått. Pastellerna åker då in i skåpen och kommer fram till våren igen. Meeeeeeen, än är det S O M M A R och pastellerna regerar i vårt kök!

Har ni börjat fundera på hur ni vill inreda och fixa till hösten?

Nu ska jag ta hand om lite stryktvätt innan fialottaskrutt vaknar 🙂
Ha en fin måndag i  S O L E N!

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “Lite nytt från Bruka Design…

 1. Bruka design har otroligt fina textilier, snyggt porslin m.m. Jag gillar deras grejor skarpt!
  Idag var man motvilligt tillbaka på jobbet, känns overkligt vad snabbt 5 veckor går… Suck!
  Jo, höstens färger har jag funderat lite på. Lite “smutsig” turkos känns som ett möjligt alternativ till allt mitt svarta och vita 😉
  Kram kram,

 2. Jag var oxå uppe vid den tiden idag! Sista lediga veckan men dags att vända tillbaka men jag sover inte så länge när jag är ledig, det är värre med tonåringarna i huset 😉
  Fina saker du visar! Snyggt på utsidan oxå i förra inlägget, här har jag bara börjat pyssla lite inne blir när regnet kommer 🙂 kram Suss

 3. Bettan

  Jätte fint vännen! 🙂

  Attans vilken hektisk sommar det blev! Men nu ska det bli andra bullar… sista veckan på semestern blir det mest slapp i badhuset och Bettan ska få vila upp sig och må som en prinsessa nu!!!! :))

  För mig blir det också grått, brunt, svart, och vitt denna höst igen! 😉 Det är konstigt det där vad man kan tycka om pasteller på våren och vara så less på det mot hösten. Alltid är det så!!!

  Hoppas rutinerna kommer snabbt igång för er nu! Och att ni haft en sköööön semester :))
  Kram Bettan

 4. Med en 1,5 åring finns inga längre sovmornar på semestern 😉
  Under skolans gång så (om man inte är bortbjuden eller vänner hemma) på helgerna lägger vi äldsta nästan samma tid som under veckodagarna, liiiite senare kanske! Bara att börja helgmyset lite tidigare 😉 sen startar hockeyn och då är det ofta samling runt 7-8 på morgonen så här
  Är tidiga kvällar!

  Så mycket fint du har shoppat och donat med! Jag har projekt sovrum till hösten, färgen köpte jag i våras, oj vad tiden går hehe

  Kramar Sandra

 5. Hejsan raring!
  Jag kan verkligen tänka mig att du far runt lite för mycket…sitter inte still många sekunder va?
  Ta det lite lugnare nu!!!
  Vilka snygga handdukar och neeeeeeeeeeeeej jag har nog inte börjat tänka höst än…det är ju så varmt och härligt fortfarande så här får pastellerna också vara kvar ett tag till..;) Jag är sugen på lite blått men känner jag mig själv rätt så spinner jag nog vidare på grått svart och natur…
  I dag har jag jobbat halv dag och i morgon är jag ledig.
  Man vill ju passa på att vara ute så mycket som möjligt men ärligt talat så längtar jag efter att sätta igång och storstäda inne. Putsa fönster och dammsuga soffor osv…
  Jag vill också ta tag i vårt pyyselhus/gästhus/förråd. Är riktigt sugen på att börja sy nu.
  Har ju en massa som ska läggas ut på blocket. Kanske ska prioritera det i morgon.
  I dag har jag bokat hotell i sthlm till mig å min prinsessa.
  Vi ska bo 2 nätter nästa vecka då killarna ska bestiga kebenekaise.
  Vi ska shoppa, spa´a och bara mysa..;)
  Kanske kan jag ta mig till Brukaaffären då..;)
  Visst är det väl ändå lite skönt då man får komma in i rutiner igen?
  Vi har varit på spinning i kväll och det känns så skööönt att vara igång med träningen igen efter operationen.
  Hur går det på jobbfronten? Fått några svar än? Sökt något mer?
  Har du semester fortfarande?
  Ha en fin dag i morgon!
  Kraaaaaaaaaaam Katarina

 6. Såå fint ni har det och visst har jag börjat fundera lite på inredning till hösten men som du säger än är det sommar och den njuter jag verkligen av.
  Trosa ser ut att vara väldigt mysigt, måste nog ta en tripp dit nästa sommar….har mycket inbokat denna sensommar. Ska tex till Stockholm om två veckor och besöka formex för första ggn, ska bli väldigt kul sen har jag en tripp till Barcelona inbokad.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 7. Riktigt fina kökshanddukar !!!!
  Precis vad jag skulle vilja ha till hösten.
  Och du….vi tänker precis likadant när det kommer till hösten och inredning ;)))
  Och det där med sömn är inte helt lätt.
  Har en fröken som började på fritids i går och det är iiiinte lätt att somna tidigt 😉

  Kram Thess

Comments are closed.