Inspirerad till tusen!

Altan_1 Altan_2 Altan_3 Altan_4 Altan_5 Altan_6
En middag på altanen hemma hos mor o far i sommar…

Tjingeling!

Första arbetsdagen gick ju riktigt bra. Började lite segt, men gasade på lite fram mot eftermiddagen:-)
I går kväll fick jag sen massor gjort här hemma. Precis som man kan få när man blivit riktigt inspirerad.
När vi kom hem från jobbet kom nämligen en kollega och gav mig M A S S O R av trädgårdstips! Konkreta tips, handfasta tips och inget tramseri utan raka besked, det gillar jag. Gör så med det, ta bort det, släng det och flytta det. Och hon kunde ta mig tusan namnet på alla växter!! Så nu är jag taggad må ni tro!! Så fort jag kan ska jag börja rensa och röja upp i trädgården, för nu är det bästa tiden för det!

Så man kan säga så här. Dagens bilder har A B S O L U T ingenting med texten att göra, mer än att man måste äta rätt och ordentligt för att få bra krafter att jobba;-)

Vad taggar D I G?

Finaste tisdagen önskar jag dig!

♥ Kramelikram Anna ♥

17 thoughts on “Inspirerad till tusen!

 1. Det brukar gå an när man väl kommit igång… Även om det är lite segt de första dagarna! Och vad du är snäll, Anna! Tusen, tusen tack för världens raraste kommentar och jag tycker lika om dig! 🙂

  Kraamar
  Petronella

 2. Hallå goding!
  Jag har inte glömt dig…om du nu trodde det..;)

  Himmel så mysigt o fint du har överallt!
  Å garaget…som en dröm!!
  Kan du skicka hem den där kollegan till mig tror du?

  Yeeeeeeeeeeeeeeeeiiiii…va skoj att du kommer hit!!
  Jag ska skriva in det i min kallender.
  Kommer du över dagen bara eller vill du sova över?
  Ååå va skoj…det där måste vi planera så vi får ut maximalt av dagen..;)

  Nix måste sussa nu. Ska ju upp i morgon o köra..;)
  Kraaaaaaaaaaaaaam
  Katarina

 3. Skönt att komma igång ordentligt direkt!
  Jag skulle oxå behöva hjälp till trädgården, vi har inte alls gjort det vi tänkt oss i sommar…
  Vilket härligt stort garage ni bygger, skulle vi behövt, kram Suss

 4. Härligt med lite tips & inspirationshjälp, alltid trevligt!
  Ska bli spännande att se framöver, men jag är övertygad om att det kommer bli kanonfint..:-)

  Må så gott
  KRAM

 5. Hej fina!

  Så härligt att bli inspirerad! Det är den bästa känslan! Nästan som att vara lite nykär tror jag;);)
  Jag blir inspirerad av olika saker, framförallt fina miljöer både inne och ute:)
  Just nu känner jag mig taggad inför hösten, vill fixa och dona hemma!

  Kul att få besök av en trädgårdsexpert! Förstår att du känner dig taggad att sätta igång och rensa:)

  Ska bli så himla kul att ses igen! Du kommer älska Smultrongården:)

  Ha en bra dag nu söta Anna!

  Kram på dig

 6. Jag tänkte starta igång en Träningsutmaing!

  Denna utmaning går mest ut på att hålla igång och röra på sig på en viss nivå under en viss tid varje vecka. Bestäm dig, utifrån ditt nuläge, hur mycket träning per vecka känns som realistiskt men ändå som en utmaning för dig. Är du nubörjare så börja med 30 min pass (förslagsvis raska promenader blandat med lite lite jogg) 3 gånger i veckan. Hur mycket vill du träna för att känna dig nöjd? För mig handlar det om runt en timme 3ggr i veckan!Kör igång redan idag!

  Kom ihåg att du tävlar mot dig själv, på dina villkor och utifrån dina egna förutsättningar! Du gör detta för din skull, en sådan här satsning på dig själv är du alltid värd!
  Veckovis kommer jag presentera veckans utmaning, varje vecka på tisdagar kommer en ny utmaning

  Rapportera varje dag du tränat och länka till mig så jag ser att ni tränar! (Jag länkar tillbaka till er vid varje utmaning så alla kan följa er träning) Skriv gärna en kommentar på min blogg också så jag inte missar någon.

  Vill du vara med? Anmäl dig här på min blogg genom att kommentera: http://husinspirationinredning.blogspot.se/2013/08/traningsutmaning_13.html

 7. Trevligt inlägg…mat måste man ha för att kunna göra det man ska..:)..Härligt med en kollega som kan allt om trädgård. Jag hade faktiskt en bloggvän från Uppsala här för några veckor sedan som gick igenom hela min trädgård, hon kunde också vartenda namn på allt:))
  Ha en fin dag
  C

 8. Kul med trädgården, ja nu börjar ju hösten närmar sig och bästa tiden för att flytta växter.
  Inte mycket blev gjort hemma igår, värsta huvudvärken som fortsätter idag trots flera panodil, suck…

  Ha en fin dag!

 9. Vad härligt att känna sig så där super inspirerad. vad kul att hon verkligen gav handfasta förslag. Älskar sådana människor, sen behöver man ju inte göra precis som de säger i alla fall, man kan ju komma på nya idéer ur deras.
  Jså kommer du häråt snart? Ser att KT ska få besök. Mysigt!
  Kram Helena

 10. Äta är ett måste både onyttigt och nyttigt 😉 allt med sunt förnuft!
  Så bra att första dagen gick bra!
  Jag skulle kunna tänka mig hjälp med trädgården men nästa år kanske för nu anas hösten och då har jag ingen lust.. Den försvann
  med sommar värmen!

  Ha en härlig dag
  Kram Sandra

 11. Det låter härligt med en massa kraft och inspiration!!! Vilken snäll kollega och duktig som kom med så konkreta råd. Spännande med trädgården, hoppas på att se hur det blir så småningom!

  Kram
  Pernilla

 12. Hade blivit överlycklig om någon hade kommit hem till mig o gett mig tips o råd om min trädgård, det behövs om jag säger så……Just nu haglar o åskar det så det blir mest innemys, trist när man har semester men en bra film o gott vin hjälper mot det mesta. Ha det bäst vännen. Kramisar Tina

 13. Men så härligt känsla!! Skulle också behöva tydliga tips om trädgården för kan inget. Så kul för dig:) Jag blir inspirerad nu på hösten av en massa intryck från bloggar, tidningar och myskvällar med tända ljus i soffan.

  Ha en fin kväll fina du!
  Kram fredrika

 14. Vad perfekt att få lite konkreta och handfasta tips till trädgården. Aldrig fel och man lär sig alltid av andra. Kram Nina

Comments are closed.