Hur mycket tid tillbringar du i…?

Tvattstuga_1 Tvattstuga_2 Tvattstuga_3 Tvattstuga_4

 

… T V Ä T T S T U G A N ???

Jag räknar inte, men jag besöker den varje dag. För tvättar gör jag. Ofta. Säkert varje dag. Högar gillar jag INTE. Stryker det mesta. Manglar lakanen. Viker. Hänger in. Rent ska det vara.
Om jag är riktigt klok??? Nääää, det tror jag inte 😉 Men är det något jag gillar så är det verkligen känslan av rentvättat. Rent och fräscht. Och doftar gott.

Något jag däremot INTE gillar är utslagen på min haka som vägrar ge med sig. Var på vårdcentralen för två veckor sedan, men det skulle läka av sig själv. In your face it didn’t!! Så i morgon ska jag ringa igen. Kräva antibiotika! Perioral dermitit kallas det och drabbar främst kvinnor i 20-30 års åldern. Tja, det är väl det enda positiva med det hela;-)
Köpte parfymfria produkter på apoteket och är rädd om huden. Inget hjälper, inte ens Doktor Majas salva 😉 (en kollega, hi hi)

Skonhetsprodukter

 

Någon annan som drabbats av detta och har några tips? Dagens tips från mig får bli Ricinolja! Smörjer mina ögonfransar med det varje kväll och de blir långa och vippiga 😉 Tackar svägerskan för detta supertips!

Ny vecka – Nya möjligheter!! ♣
För mig blir det bio med två härliga tjejer ikväll! Vi ska se “Hur många kramar finns det i världen?” ♥

Ha en fabulös måndag!

♥ Kramelikram Anna ♥

13 thoughts on “Hur mycket tid tillbringar du i…?

 1. Jag brukar kalla tvättstugan för mitt andra hem 🙂 Men min tvättstuga är inte alls så där fin som din då kanske jag hade tillbringat mer tid där…
  Superfin tvättstuga och så mysiga detaljer.
  Här har jag tagit mig en semesterdag men det blir mest målning och så ska jag baka, kram Suss

 2. God morgon!
  Tycker jag spenderar massor av tid i tvättstugan ändå är det för lite och tvättbergen har en förmåga att hopa sig. Med två hästtjejer så blir det en hel del tvätt och jag kör minst en maskin om dagen ofta två i snitt. Manglar gör jag inte och stryker endast det mest nödvändiga. Men hade jag så fin tvättstuga som du kanske jag skulle vara lite noggrannare med det :).
  Vad roligt för din tjej att äntligen få börja rida och en ganska stor ponny ser hon att ha fått oxå. Här hemma är det ganska ledsna miner just nu då äldsta tjejens häst blivit dålig och ev måste avlivas. Veterinären skulle göra en bedömning i veckan.
  Ha nu en bra start på veckan, kram Ing-Britt

 3. Inte världsbäst i tvättstugan direkt…. Det tar aldrig slut men det tillhör väl livet…Tvätthögarna…haha…

  Vad jobbigt med utslag, inte kul det förstår jag.
  Har aldrig hört talas om detta som då ska drabba tjejer mellan 20-30 år…

  Hoppas du får bukt med det nu i alla fall!

  Kram Mariette

 4. Hej! Det var nog den finaste tvättstuga jag sett! Jag som gillar våran! Men den är inte i närheten av din 🙂
  Trots att vi bara är två personer i huset så tycker jag också att jag tvättar mycket. Fast vi har ju hund också och vita kuddar, filtar, möbler, så det är inte konstigt det blir smutsigt fort!
  Nu fick jag inspiration att piffa till tvättstugan!
  Ha en fin dag!
  Kram

 5. Den filmen tänker jag också se. Ha en toppenkväll!
  Jo, i tvättstugan blir det många timmar. Jag trivs där, men stryker det gör jag så lite som möjligt 😉
  Så trist med dina utslag. Ska man ha utslag kan man väl få dom där dom syns lite mindre, på benen eller så… 😉
  Kram

 6. Min tvättstuga har en ej möblerad golvyta på ca 2 kvm, så det går det knappt att vara:) Men tvättar, det gör man ju mest varje dag ändå…

  Vilken söt ridtjej i förra inlägget. Har en lite tjej här också som äääälskar hästar!

  Kram Pernilla

 7. Visade precis sambon er tvättstuga eftersom den påminner om våran, fast eran var mycket snyggare.. Saknar verkligen vår mangel som sambon fick mig att göra mig av med för många år sedan. Min dotter har haft Perioral dermatit i ansiktet för några år sedan och hon fick stå på Tetralysal lång tid över fyra månader, men då försvann det. Så sök läkare igen tycker jag.
  Kram Helena

 8. AC

  Det är härligt med en fin tvättstuga, så mycket roligare att vara där då.
  Förr strök jag allt, numera sparar jag tid och stryker det vi ska använda.
  TOPPEN tycker jag.
  Huvudsaken det luktar gott och är rent.
  Kram
  AC

 9. Hej vännen!

  Så fint!
  Jag tillbringar så lite tid som möjligt i tvättstugan! Fy va tråkigt det är;)
  Gör ett ryck då och då när tvätt/strykhögarna växt till berg:)
  Haha tur man är olika!;)
  Har tyvärr inga tips gällande utslagen, har varit förskonad från sånt:)

  Ha en fin kväll nu!

  Kram på dig

Comments are closed.