Hejdå spets och knyt…;-)

V-rum_1 V-rum_2 V-rum_3 V-rum_4 V-rum_5
Liljorna har svärmor i sin trädgård, helt fantastiska!

Heeeeeej,

Hur mår ni idag? Här har vi haft en lugn förmiddag. Sovit lite längre och legat och läst lite om Judy Moody;-) Men nu är tvättmaskinen igång och städatiraljerna ska få jobba;-)

Igår skulle jag hänga upp gardiner i vardagsrummet eftersom jag plockade ner dem när vi satte dit en rullgardin där för några veckor sedan. (Det ska bli markiser i framtiden) Men så kände jag att jag var så hiiiiiiimla trött på de där knytbandslängderna med lite spets på. Ville ha det E N K E L T och svalt liksom. Rota rota i skåpen, som jag ju rensar en hel del;-) Men så hittade jag ett par enkla linne/bomullslängder, dem fick det bli!
Vårt nästa projekt inomhus är ju att renovera vardagsrum och eventuellt gästrummet. Vi kommer antagligen använda oss av samma tapet både för enkelhetens och enhetlighetens skull.
Fick tips av Jannice, Add Simplicity att smalrandigt passar vårt hus och stil bäst. Så det är vad det kommer bli, en ljus smalrandig tapet. Samma trätak som i kök och även samma golv. Vi har allt golv till bottenplan, det andra skall inhandlas.
Så det är ju det klassiska T I D och P E N G A R som man brottas med när man
renoverar;-)
Än finns varken det ena eller det andra tillräckligt av, så tills dess samlar vi inspiration. (Ja, det är ju mest jag som sköter den delen;-))

Igår kväll hade vi en trevlig kväll med Pulled Pork på vildsvin. Svärmor o hennes man var här, sen kom även dotterns kompis föräldrar och gjorde oss sällskap, TREVLIGT!! 🙂

Så nu har jag slappat nog och ska ta itu med städet! Det är ju faktiskt torsdag, dessutom tillåter vädret städning idag 😉 Först ut ska lådorna i frysen diskas av, kylen är urtorkad och spritad. Rötmånad och jag är M A N I S K! Torkar ni med lite extra när det är rötmånad?

♥ Kramelikram Anna ♥

V-rum_5

Ovanför soffan är det T O M T!! En hylla ska dit, pappa har ju gjort så fina konsoller…

V-rum_6 V-rum_7

5 thoughts on “Hejdå spets och knyt…;-)

 1. Känner igen de där vaserna i fönstret. De har ju jag också! Vad köpte vi dem en gång i tiden tro… Var det Blomsterlandet?

  Jag är dålig på att torka och tycker faktiskt inte att jag märker av rötmånaden så mycket… Gör du? Jag brukar ta ett race med sådant där på hösten. Du är så så bra på det där och visst känner man sig nöjd efteråt 🙂

  Jag ska byta mina tråkiga panellängder i höst mot sådana som du har hängt upp, vita eller grå. Panellängderna har ju trots allt hängt sedan vi flyttade in 2007 så det är väl dags och på sin plats att investera i nya!!!??

  Nu drar vi snart för en helg i Göteborg. Ska bli härligt efter 4 dagars jobb, phu 😉

  Kram kram

 2. Vad fint det blev med svala enkla längder. Ja ibland känner man för en förändring. Jag blev helt sjuk av vår lilla hotellvistelse i Ystad…fniss 🙂
  Nu vill jag ändra och rensa, som alltid denna tiden på året, efter sommaren och efter jul vill jag alltid göra om här hemma!!

  Ha en finfin kväll! Kraaaam Paula

 3. Bettan

  Blev ju super det där! 😉 Och så har ni ju så snygga fönster som man får se meeer av! :))
  Pulled pork är grejer det! Perfekt att bjuda på när man är många dessutom 🙂 Gött!!!

  Vad härligt att det blev lite gjort idag! Den enda fördel med dåligt väder kan jag tänka! Ha ha! 😉 Vi har också hunnit tvätta och städa idag, samt målat, lagt lite sten i utomhusbadet (golvet). Så nu vill man liksom att sommaren aldrig tar slut!!! För jag vill bada massor och ha många spa-kvällar till ju!!! 😉

  Kram Bettan

Comments are closed.