Grafitgrå…

Betong_1 Betong_2 Betong_3 Betong_4 Betong_5

 

Go’ förmiddag på er!!

Vilken kväll vi hade igår, topp topp topp!! ♥ TACK FINA ♥

Det blir inte riktigt kronologisk ordning på inläggen nu, men jag måste bara visa den fina betongkrukan och betongfatet som oxå följde med hem. Krukan kommer från Grafitgrå, som ligger strax utanför Jönköping i en liten by vid namn Kaxholmen. Tänk vad jag kan hitta på att vi ska åka till när vi åker genom vårt land;-) Meeeeeen tåliga som de är, min man och dotter, så hänger de på 😉
Grafitgrå besökte vi när vi var på väg ner till mamma o pappa från Stockholm. En jättemysig butik och där allt gick i den grå skalan. Där fanns även liknande betongfat, men tyvärr var den storleken jag ville ha slut. MEN så var mamma och jag i Ronneby en dag och då fyndade jag detta! Happy happy!

Sladden får ni blunda för, den måste liksom vara där annars har mannen ingen ström till sina maskiner när han bygger på garaget. Vi har inte dragit in ström där än. Han har byggt på som tusan i sommar och det kanske är dax för en uppdatering snart? 🙂

Eftersom det blev lite sent igår ligger tösabiten i sängen än och äter det sista på sin frukost. Men nu börjar det nog snart bli dax att dra på badkläderna för lite bad innan lunch 🙂

Här hemma är det bara en som har lite semesterångest idag, det är mannen i huset som börjar jobba i morgon. Alla hans semesterdagar är nu slut, så det är en hiiiimla tur att julen ligger så bra i år;-) Tösen och jag har en vecka till att njuta av sommaren! Sen börjar allvaret även för oss.
Nån mer som börjar jobba i morgon kanske?

En skööööööööön söndag önskar jag Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

5 thoughts on “Grafitgrå…

  1. Snyggt! Betong gör sig så bra överallt.
    Nix, här har jag börjat lite semester igen hihi.
    Ha det mys, Kram

  2. Åsa

    Jättesnyggt!! Betong tillsammans med vitt blir alltid snyggt! Ha det gott☀ njut av sista semesterveckan nu då!

Comments are closed.